- 1 Nisan 2022
- 12.537
- 15.406
Sağlıkla kucağına al canımAmin canım inşallah hepimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıkla kucağına al canımAmin canım inşallah hepimize
Ya ümit vermek istemiyorum ama ben bir gölge gördüm iğne etkisi olabilir mi acaba daha iyi anlayan arkadaşlarda var canım
Yani hayalet çizgiyi görmek için kör olcam nerdeyse iğne etkisi olabilir diye düşündüm bende hep değerlendiriyoruz ayın 11 ne kadar dedi doktor ikinizde hamiş siniz dualarınza talibimCızgı var ama ıgne etkısı gectımı kuzum
Ah kuzum inşallah dua edinçok az da olsa bişey görür gibiyim sanki
Bakalım bıtanam adetı dortgun gecmıs amaBence 300 çok
inşallah sağlıkla nasip olsun canım benimAh kuzum inşallah dua edin
Allah razı olsun canım hepimize inşallahinşallah sağlıkla nasip olsun canım benim
Bazı arkadaslarımız takıp edıyor ya kuzum ondan sordum umarım ıgne etkısı degıldır ıkı gun sonra tekrar yap ıstersen Rabbım tez vakıtte hayırlı saglıklı bır evlat nasıp etsın sanaYani hayalet çizgiyi görmek için kör olcam nerdeyse iğne etkisi olabilir diye düşündüm bende hep değerlendiriyoruz ayın 11 ne kadar dedi doktor ikinizde hamiş siniz dualarınza talibim
Çok sağol canım benim ne yapacağımı şaşırdım adam akıllı sevinemedim bile gebeliğime... hayırlısı olsun Allah'tan...Cnm inşallah kımyasal değildir
Sağlıkla ilerler
Olsun kuzum benim adetimden 3 gün önce 506 çıkmıştı..ondan diyorum çok çıkıcakBakalım bıtanam adetı dortgun gecmıs ama
Daha vaktin var canım biraz daha bekleElim durmadı yaptım çok erken zaten çıkmadı sanırım yok bu ayda iğneyi 30 Ocak vuruldum
Tamam şimdi anladımŞimdi anlaştık o zaman )) sat son adet tarhinin ilk günü oluyor canım o zaman tamam oluyor
Allah razı olsun kuzum valla yapmayacaktım yaptım ilk idrar da değil duşa girecektim bişey dürttü benimsediğin gibi yapayım daha adete en az 8/10 gün varBazı arkadaslarımız takıp edıyor ya kuzum ondan sordum umarım ıgne etkısı degıldır ıkı gun sonra tekrar yap ıstersen Rabbım tez vakıtte hayırlı saglıklı bır evlat nasıp etsın sana
Ah durmadım salak gibiyaptım bekleyeyim benDaha vaktin var canım biraz daha bekle
Bende bugün bu testten yaptım canım 15-20 dkda böyle oldu bu testlerde hep silik çizgi çıkıyorPeki sizce bu testte bişey var mı
Ben bir gölge görüyorum ama. Bir kan mı verseniz acaba?Elim durmadı yaptım çok erken zaten çıkmadı sanırım yok bu ayda iğneyi 30 Ocak vuruldum
Ben sanki görüyor gibiyimElim durmadı yaptım çok erken zaten çıkmadı sanırım yok bu ayda iğneyi 30 Ocak vuruldum
C LİFE NE OLUYOR TAM OLARAK.İLACIN VE İĞNENİN ETKİSİ BIRAKINCA DA DEVAM EDİYOR Bİ AY DİYORLAR DOĞRU MU ACABA.NE ZMN TEST YAPACAKSINIZBende 2 ay kullandım ilaç ve iğne bu ay kullanmadım c life aldım onu kullandım . Regl günümü bekliyorum şimdi bakalım o işe yaradımı
c life adetlerinizi etkiledimi süresiniBende 2 ay kullandım ilaç ve iğne bu ay kullanmadım c life aldım onu kullandım . Regl günümü bekliyorum şimdi bakalım o işe yaradımı
canım ben gğlge goruyorum sankıElim durmadı yaptım çok erken zaten çıkmadı sanırım yok bu ayda iğneyi 30 Ocak vuruldum
İnşallah güzel sonuç alırsın canım duam sizlerleYani hayalet çizgiyi görmek için kör olcam nerdeyse iğne etkisi olabilir diye düşündüm bende hep değerlendiriyoruz ayın 11 ne kadar dedi doktor ikinizde hamiş siniz dualarınza talibim