- 3 Ocak 2023
- 327
- 552
Verir hemen hallolur inşallahCuma göstereceğim kan sonuclarim bakım canım doktor verir sanırım ilacini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Verir hemen hallolur inşallahCuma göstereceğim kan sonuclarim bakım canım doktor verir sanırım ilacini
Birgebeningunlugu sayfasindan aldigim test buOlmaz ama bu test o dandık cızgı cıkartan testten oyuzden guvenemedım farklj marka al dırek o zaman bellı olur :)
Aa o zaman tamam onun testı guzelBirgebeningunlugu sayfasindan aldigim test bu
Maşallah canım mis gibi koyulaşmışKızlarr ben geldim @fnd_50 melisaa93 melegim can savascii @Belisimm @trueliving_ @imagination forever D dra21 Devakus Niqu ve tum kızlarım
Yok canım olsa söylerdi takma kafanaEvet bende şaşırdım aslında çünkü doktora gösterdim sonuçlarımı normal dedi ama devlet hastanesi diye hemen kafamda dedim ilgilisizler tam bakmamıştır
Koyulaştığı iyice belirgin çok şükür Bak her şey yolunda tadını çıkar bebişinKızlarr ben geldim @fnd_50 melisaa93 melegim can savascii @Belisimm @trueliving_ @imagination forever D dra21 Devakus Niqu ve tum kızlarım
Kaç gün kaldı bat'a ?Allahımın ıznıyle adet günümde bı gecse o zaman içim rahatlayacak
İlgili biri hiçbişeyi atlamıyo moral de veriyo bence işinde iyi bayaAaa ben hiç gitmedim ona nasıl biri canım
Anladım canım bakicaz artikVerebilir yada endokrine yönlendirir canım
Ay içimi umutla doldurdunuz hadi inşallah çok stresli oluyorum ben hastane ortamında onun da etkisiyle mi yuksek çıktı acaba dedim ama bir yandan da seviniyorum en azından tevasi olan biseyler hiç birşey çıkmayıp hamile kalamamak daha caresiz geliyor banaBüyük ihtimalle dostinex diye mercimek tanesi kadar haptan verecek o anında düşürüyor çok yüksek değil moralini hiiiç bozma. Prolaktin =stres hormonu demek. Benim ilk gebeliğimde 30-40 arasınbir şeydi doktor dostinex verdi bir de Progestan o ay hamile kalmıştım.
İnşallah canım Şubat topigi bereketli çıktı topluca hamile kalırız inşallahVerir hemen hallolur inşallah
Belirginleşmiş annesiii geliyor minnoşunKızlarr ben geldim @fnd_50 melisaa93 melegim can savascii @Belisimm @trueliving_ @imagination forever D dra21 Devakus Niqu ve tum kızlarım
Kuzum eşin izin alamazsa tek gidersin zaten eşlik bi durum yok o bi sperm testi verecek iyi çıkarsa sonucu ne yapılacaksa kadına yapılıyorİnşallah benim de sıkıntı olmaz.
Benim bir de ilçeden ile tek başıma gidemeyecegimden eşimin de izin alması gerekecek
Uzun süre tedaviye gerek kalmadan hamile kalabiliriz inşallah.
Ay inşallah bende gördükçe cok seviniyorum darısı bizlereİnşallah canım Şubat topigi bereketli çıktı topluca hamile kalırız inşallah
Bekleyelim bakalım daha var zaten bat gününe. Testten kaynaklı da olabilirGünaydın kızlar.Ben yaptım test ama üzüldüm koyu bekliyordum altdakı şimdiki
Daha asırlar varmış
Aşılama yapılınca regl erkenden geliyor ondan doktorlar diyor 14 kan verinDaha asırlar varmış
Hayırlısıyla o gün kanda görürsün İnşAllah Teste devam edecek misin?Aşılama yapılınca regl erkenden geliyor ondan doktorlar diyor 14 kan verin
Amin.Edicem çünkü silikte olsa gösteriyor ama neden gösteriyor o zaman hiç göstermesinHayırlısıyla o gün kanda görürsün İnşAllah Teste devam edecek misin?