- 15 Temmuz 2015
- 18.698
- 31.196
Ne kadar var canım benımKuzum bende görüyorumda ama düne bakarak biraz daha koyu bekliyordum..benim adetime var acaba ondanmı öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar var canım benımKuzum bende görüyorumda ama düne bakarak biraz daha koyu bekliyordum..benim adetime var acaba ondanmı öyle
Bat 9Ne kadar var canım benım
Valla oncomed surelab laboquıck roll eczanede bunlara denk gelırsen al benımde 9.gun aksamı boyle bısey cıktı kuzumÖnerdiğin bir gebelik testi var mi onu alacagim bu ovulasyonlarla gelendi
Kızz 9 subat mııııı hemen endıselerımı bır kenera bırakıp beklemeye gecıyorsun tamam mı
Evet ama ben aşılama yapmışım doktor dedi gel 14 günü kan ver..bu gün 12 gün..hatda aşılama eğer tutmamışsa regl erkenden geliyormuşKızz 9 subat mııııı hemen endıselerımı bır kenera bırakıp beklemeye gecıyorsun tamam mı
Insallah yalanci cizgi degildr 10 dk da kuruma olur muValla oncomed surelab laboquıck roll eczanede bunlara denk gelırsen al benımde 9.gun aksamı boyle bısey cıktı kuzum
İnşallah benim de sıkıntı olmaz.Ya özlem hoca direk rapor veriyor onu sıkıntı yapmıyor hiç hastaneye gitme konusunda iş yeride problem yapamaz keyfi bişey değil sonuçta. Ben işe başladıktan 1 hafta sonra kürtaj olmak zorunda kaldım 10 gün gitmedim psikolojim iyi değildi. Düşün 1 hafta çalıştım 10 gün rapor aldım kimse bişey diyemedi
Hadı bakalım ıkı guncuk kaldı nıqum sabret kan da vereceksen bellı olurEvet ama ben aşılama yapmışım doktor dedi gel 14 günü kan ver..bu gün 12 gün..hatda aşılama eğer tutmamışsa regl erkenden geliyormuş
Olmaz ama bu test o dandık cızgı cıkartan testten oyuzden guvenemedım farklj marka al dırek o zaman bellı olur :)Insallah yalanci cizgi degildr 10 dk da kuruma olur mu
Offf ya ne kadar zorHadı bakalım ıkı guncuk kaldı nıqum sabret kan da vereceksen bellı olur
Gunaydın ne yaptın canım yaptınmı bu sabah testınıOlmaz ama bu test o dandık cızgı cıkartan testten oyuzden guvenemedım farklj marka al dırek o zaman bellı olur :)
Sorma sorma erken ogrenmek bıyandan ıyı ılac ıcıyor olacaktım yoksa hala , dun kbb doktoru kullandıgım antıbıyotıgın gebelıkte de verıldıgını sıkıntı olmayacagını soyledı damlalar zaten olmaz dedı sadece katarın forte grıp ılacı var o zararlıymıs ant ıcıyorum dıye ondan cok ıcmemıstım 4-5 tane anca ıkı hafta ıcın de hasta oldugundan ıyıbarenOfff ya ne kadar zor
Attım :)Gunaydın ne yaptın canım yaptınmı bu sabah testını
Bak gördün sana demiştim korkma.Sağ salim kucağına almayı Allah nasip etsin canımKızlarr ben geldim fnd_50 melisaa93 melegim can savascii L A L trueliving_ imagination forever D dra21 Devakus Niqu ve tum kızlarım
Gıt gıde koyulasmıs gozunaydın canımHaftaya dr a gıdersın artık buyumus mınnakcıkKızlarr ben geldim fnd_50 melisaa93 melegim can savascii L A L trueliving_ imagination forever D dra21 Devakus Niqu ve tum kızlarım
Hastalıkla zor canım ben aşılama tedavisi olunurken ateş içindeydim ama mecbur ilaç kullanmadım ilacsız çok zor ondan diyorum bu kadar savaştım Allah yüzümü güldürsünSorma sorma erken ogrenmek bıyandan ıyı ılac ıcıyor olacaktım yoksa hala , dun kbb doktoru kullandıgım antıbıyotıgın gebelıkte de verıldıgını sıkıntı olmayacagını soyledı damlalar zaten olmaz dedı sadece katarın forte grıp ılacı var o zararlıymıs ant ıcıyorum dıye ondan cok ıcmemıstım 4-5 tane anca ıkı hafta ıcın de hasta oldugundan ıyıbaren
Bak gördün sana demiştim korkma.Sağ salim kucağına almayı Allah nasip etsin canım
Allahımın ıznıyle adet günümde bı gecse o zaman içim rahatlayacakGıt gıde koyulasmıs gozunaydın canımHaftaya dr a gıdersın artık buyumus mınnakcık
Iyı dayanmıssın valla bak rabbım mükafatını versın inşallahHastalıkla zor canım ben aşılama tedavisi olunurken ateş içindeydim ama mecbur ilaç kullanmadım ilacsız çok zor ondan diyorum bu kadar savaştım Allah yüzümü güldürsün
Mecbur çocuk için yaparım boğazlarım şişmişti ne haldeydim ama dedim sona kadar doğal yolla sağalmalıyım..Amin Allah canımIyı dayanmıssın valla bak rabbım mükafatını versın inşallah