- 1 Nisan 2022
- 12.514
- 15.399
Ayy bir ben inansam canımerken gebelik var ama predictor diğilKuzucum gozun aydın olsunyarın erken gebelık testı yap predıctor marka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy bir ben inansam canımerken gebelik var ama predictor diğilKuzucum gozun aydın olsunyarın erken gebelık testı yap predıctor marka
o kaset ılk yaptıgımda da koyuydu ama yıne ondan oyle kıyasladım ama yapcak bısey yok beklemekten baska , erken gebelıkler koyulaşmış evet.Testim kalmadı zaten yarın ıcın en azından kargoda soyledıklerım beklıyorum nasıp kısmet Rabbım herşeyi en iyi bilen odur
stres yapmayın canlar güzelce ilerlicek ve aynı marka testlerden takip edin ki farkı görebilesiniz ilk hamişlerimizAynen çok silik kuzum.Senin için olsun kuzum bu grupta olan bütün kızlarımız için
Günaydın kuzum, ay inşallah bebiş vardır. Ama testi tekrarlamaya devam et çünkü aşılama etkisi mi değil mi belli olsun.Günaydın kızlar.Eşimin inadıyla test yaptım..2 tane yaptım..aşılamanın 11 günü
İşte predıctor harıcı erken gebelıkler yalancı pozıtıf cıkarıyor.herzaman golge cıkıyor onda.o yuzden yarın sabah predıctor marka erken gebelık testıyle yap ınsallah guzel sonuclarını yaz bızeAyy bir ben inansam canımerken gebelik var ama predictor diğil
İşte bende diyorum acaba etkisimi...yarın yine yapıcamGünaydın kuzum, ay inşallah bebiş vardır. Ama testi tekrarlamaya devam et çünkü aşılama etkisi mi değil mi belli olsun.
Söylerim alar olmasa aynısıyla yaparım koyulaşma olursa vardır demekİşte predıctor harıcı erken gebelıkler yalancı pozıtıf cıkarıyor.herzaman golge cıkıyor onda.o yuzden yarın sabah predıctor marka erken gebelık testıyle yap ınsallah guzel sonuclarını yaz bıze
Şansına belki hemen olur ))) ovulasyon testleri ve uygulamalarla takip edebilirsin gününü sen belllki bayağı uzak kalmışsın canımSpreali yeni cikarttım 5 yıl sonra bakalım tutacak mi
Ama soldakilerle kıyaslama. Onlar erken gebelik testleri. Olmadı bugün yeni predictor al bir tane onu dene onunla kıyaslayalım. Ya da yarın ilk idrarınla yap. İçini ferah tut bence bebişin senile.Soldakı ıkı gun var arasında sagdakı koyu olan dun altındakı bu sabah
Ekliyorum canım uğurlu gelsinHerkes buralardaymış. benimde Bat 11şubat
Bu ay yumurtlama dönemimin 9-12-14-16 günlerini değerlendirdim (14-15 pikti) ilk defa ovülasyon kullandım. hepinizi seviyorum burada birbirimize destek olmak banada keyif ve güç veriyor
yok soldakıyle sagdakını kıyas yapmıyorum zaten aynı grup testler degıl, ıkı kaset test arasında karsılastırma yapıyorumAma soldakilerle kıyaslama. Onlar erken gebelik testleri. Olmadı bugün yeni predictor al bir tane onu dene onunla kıyaslayalım. Ya da yarın ilk idrarınla yap. İçini ferah tut bence bebişin senile.
Valla gölge görünüyor canım inşallah iğne etkisi geçmiştir yarın daha belirgin olursa ooh bayram havası inşallahGünaydın kızlar.Eşimin inadıyla test yaptım..2 tane yaptım..aşılamanın 11 günü
Bende ondan canım sevinemiyorum yarın belli olucak..yarına kadar nasıl beklicemValla gölge görünüyor canım inşallah iğne etkisi geçmiştir yarın daha belirgin olursa ooh bayram havası inşallah
ınsallah asırı modum düştü varya oyle bı kapıldım kı endıseye suanstres yapmayın canlar güzelce ilerlicek ve aynı marka testlerden takip edin ki farkı görebilesiniz ilk hamişlerimiz
Kuzum bak senın yapın boyle ben senı 3 ayda ıyı tanıdımsakin ol.endıselenme derın nefes al baska seylere odaklan predıctorda barız koyulasma var.koyu olan yenı yaptıgın demı predıctorda?tamam eger oyleyse hıc sorun yok masallah bebegın senınleınsallah asırı modum düştü varya oyle bı kapıldım kı endıseye suan
Aa bebegım gecmıs olsun,bence doktora sor bıtanem,dekı ben korunmuyorum ilaçta kullandm hatta bu ay ama suanda sonucu cıkmadı daha,bısey olurmu zararsız bır damla varmı neler yapayım de.gorumcen gırmesın ıcerıye,zaten drlar tek kısı alıyorlar.o oturur sen gırersınkızlar günyadın hepinize dünkü yocukuktan sonra anca kendime gelebildim. Nasıl eczaneye gidip tet alacam diye düşünürken bilim bakalım ne oldu. Bir gözüm şişti
Çapaklanıyor açamıyorum görümcem saglık ocagına gidip ilaç yazdıralım diyor. Napcan bilmiyirorum ya başıma gelene bakın internetten baktım hamile iken damla kullanmayın yazıyor sizce yazdırsam bi zararı olur mu
evet ussttekı cumartesı bugun yaptıgım alttakı canım , kasetı yapmıcaktım bıtane kaldı dıye yarın yaparım dedım sonra dur dedım yapayım dunle karsılastırayım yapmaz olaydım kendımı yer dururum artıkKuzum bak senın yapın boyle ben senı 3 ayda ıyı tanıdımsakin ol.endıselenme derın nefes al baska seylere odaklan predıctorda barız koyulasma var.koyu olan yenı yaptıgın demı predıctorda?tamam eger oyleyse hıc sorun yok masallah bebegın senınle
Sağlık ocağına git ama içeriye akraban falan girmesin. Anlat durumu hamilelik şüphem var de.kızlar günyadın hepinize dünkü yocukuktan sonra anca kendime gelebildim. Nasıl eczaneye gidip tet alacam diye düşünürken bilim bakalım ne oldu. Bir gözüm şişti
Çapaklanıyor açamıyorum görümcem saglık ocagına gidip ilaç yazdıralım diyor. Napcan bilmiyirorum ya başıma gelene bakın internetten baktım hamile iken damla kullanmayın yazıyor sizce yazdırsam bi zararı olur mu