- 15 Temmuz 2015
- 18.698
- 31.194
Kopkoyu gormeyı heyecanla beklıyorumAyyyy asalım bayrakları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kopkoyu gormeyı heyecanla beklıyorumAyyyy asalım bayrakları
Benimde sıfır güvenim, en azından 1 gün kala yapayım diyorum başka alıpTestten de oyle olabılır normal test yokmu hıc prodoctora guvenım yok benım
Bu predıctor gercekten cok basarılıymıs ama kasette baya golge ıken net cızgı seklınde cıkması sasırttı benı hassasmıs tavsıyemdırBenimde sıfır güvenim, en azından 1 gün kala yapayım diyorum başka alıp
Bi kaç gündür kasiklarimda ağrı var dün yürüyüş yapayım dedim, sol kasigim batiyordu. Bir de öğlen kremsi akıntım vardı akşam çok az yapışkan akintim geldi. Sabah 2. İdrarla test yaptım(sıvı almadım) ve her zamankinden daha da koyu çıktı. Ben anlayamıyorum artık kist falan mı oldu kist olunca böyle koyu mu olur hep sevayd imagination forever melisaa93Bilmiyorum canım his sadece
Catlayalı ne kadar olduBi kaç gündür kasiklarimda ağrı var dün yürüyüş yapayım dedim, sol kasigim batiyordu. Bir de öğlen kremsi akıntım vardı akşam çok az yapışkan akintim geldi. Sabah 2. İdrarla test yaptım(sıvı almadım) ve her zamankinden daha da koyu çıktı. Ben anlayamıyorum artık kist falan mı oldu kist olunca böyle koyu mu olur hep sevayd imagination forever melisaa93
Tam pik göremedim hiç pazar günü koyuydu epeyi ama öğlen 3 gibi yapmıştım evden çıkmak zorunda olduğum için sıvı alımına çok dikkat edemedim. Uygulamadan baktığımda 24 u diyor ama ateşim geçen ayki çatlamayla aynı şekilde iniş çıkış gostermis öyle yorumlarsam bu da 23unu gösteriyor. Zaten 23u sabah da silikti. Ama şimdi tekrar koyuluk görüyorum anlayamadımCatlayalı ne kadar oldu
Belkıde daha yenı oluyordur canım benım sonucta gorememıssın bır ıkı kez yap bellı olur sabah aksam dıkkat edıp amaTam pik göremedim hiç pazar günü koyuydu epeyi ama öğlen 3 gibi yapmıştım evden çıkmak zorunda olduğum için sıvı alımına çok dikkat edemedim. Uygulamadan baktığımda 24 u diyor ama ateşim geçen ayki çatlamayla aynı şekilde iniş çıkış gostermis öyle yorumlarsam bu da 23unu gösteriyor. Zaten 23u sabah da silikti. Ama şimdi tekrar koyuluk görüyorum anlayamadım
Gerçekten eksikliğin belli oluyor tatlım teşekkür ederim tatlış sözlerine arada yaşam belirtisi ver tamammıAh ya gözlerini severim senin duygulandım şimdi herkesler de beni özlemiş ya
Evet regl olmayı bekliyorum gitmek içinDoktora gitmen lazım klomen vermesi için o baksın büyüklüğüne gerekirse verir sana
Hayır tabi ki doktorum regl olunca gel dedi ama ben kararsız kaldım gitsem mi yoksa gitmeden clife mi kullansam diyeBişi sorucam, bu ilaları doktor vermeden siz kendiniz mi alıp kullanıyorsunz kafanıza göre?
Bu teste gore yunurtlama oluyor kuzumBi kaç gündür kasiklarimda ağrı var dün yürüyüş yapayım dedim, sol kasigim batiyordu. Bir de öğlen kremsi akıntım vardı akşam çok az yapışkan akintim geldi. Sabah 2. İdrarla test yaptım(sıvı almadım) ve her zamankinden daha da koyu çıktı. Ben anlayamıyorum artık kist falan mı oldu kist olunca böyle koyu mu olur hep sevayd imagination forever melisaa93
Oda olacak bekliyoruz hepimizKopkoyu gormeyı heyecanla beklıyorum
Canım yeni yumurtluyorsun bence daha koyu çünkü değerlendir benceBi kaç gündür kasiklarimda ağrı var dün yürüyüş yapayım dedim, sol kasigim batiyordu. Bir de öğlen kremsi akıntım vardı akşam çok az yapışkan akintim geldi. Sabah 2. İdrarla test yaptım(sıvı almadım) ve her zamankinden daha da koyu çıktı. Ben anlayamıyorum artık kist falan mı oldu kist olunca böyle koyu mu olur hep sevayd imagination forever melisaa93
Ne olur ne olmaz değerlendireyim :) dualarını eksik etme canimm, hamişlerin duaları kabul olurBelkıde daha yenı oluyordur canım benım sonucta gorememıssın bır ıkı kez yap bellı olur sabah aksam dıkkat edıp ama
Sonunda o piki gorebildim mi yani değerlendireceğim bugünüBu teste gore yunurtlama oluyor kuzum
Değerlendireceğim bugünü sonunda gördüm galiba pikiCanım yeni yumurtluyorsun bence daha koyu çünkü değerlendir bence
Tekrar mı yumurtluyorsun acaba? Baya koyu çıkmış.Ağrıların da var. Umutlandırmakta istemem aslında ama bir de gebelik testi mi yapsan?Bi kaç gündür kasiklarimda ağrı var dün yürüyüş yapayım dedim, sol kasigim batiyordu. Bir de öğlen kremsi akıntım vardı akşam çok az yapışkan akintim geldi. Sabah 2. İdrarla test yaptım(sıvı almadım) ve her zamankinden daha da koyu çıktı. Ben anlayamıyorum artık kist falan mı oldu kist olunca böyle koyu mu olur hep sevayd imagination forever melisaa93
Geçen ay aldım 2 tane silik çizgi çıkarttı bende regl oldum sonra, neye güveneceğimi şaşırdım artık ama kimyasal olduğunu düşünüyorum ben çok kanamam ve ağrım oldu betama baktırdım 5*1 çıkmıştı normalde 2lerde çıkardıBu predıctor gercekten cok basarılıymıs ama kasette baya golge ıken net cızgı seklınde cıkması sasırttı benı hassasmıs tavsıyemdır
Bir şey olacağını sanmıyorum ama yine de çok şiddetli öksürmemeye çalış bence Sürekli ılık bir şeyler içerek boğazını yumuşak tutmaya çalışKızlar ya bu kadar oksurmenın tutunmaya zararı olurmu karnımın kenarları kasıklarım et kesıgı gıbı oksurmekten agrıyo acıyor acı acı resmen