- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.634
- 35
Anammmm var var görüyorumEki Görüntüle 3198914 günaydın arkadaşlar bat 28 Ocak gecikince test yaptım silik çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anammmm var var görüyorumEki Görüntüle 3198914 günaydın arkadaşlar bat 28 Ocak gecikince test yaptım silik çıktı
Rabbım ınsallah saglıkla saglıkkı hamılelıkler versın inşallahNet olarak emin değilim ama şey benim biraz idrara geç yansıyor daha önce de böyle olmuştu ama emim değilim kimyasal da olabilir bir kimyasalım ve 2,5 aylık hamile iken kalbi duran bir kaybim var
Masallah canım benım ben beklıyorum sımdılık kan vermedım 56 cıkan kaset testın varmıBat'a bir gün kala kan verdim, 56 çıktı.
Aile hekimim tekrar kan vermene gerek yok, 6. veya 7.haftada kadın doğuma gidebilirsin dedi.
Ancak ben ne olur ne olmaz diye bir kez daha kan verdim. Sonucunu bekliyorum.
İnşallah vardır ya çok teşekkür ederimAnammmm var var görüyorum
Amin hepimize inşallahRabbım ınsallah saglıkla saglıkkı hamılelıkler versın inşallah
2 ay önce bende aynı problemi yaşadım. 19. Günde aşırı şiddetli bir kanamayla regl oldum. Eğer ilaç kullanıyosan hem ilaç etkisi hem stres hemde hava değişikliği pcos hastalarını çok etkiliyormuş doktorum öyle söyledi. Aynı ayda 2 kere regl gördüm ben de anlayacağın.. umarım herşey gönlünce olurPeni silun :)))
Selam arkadaslar ben bu aydan erken elendim
10 gun erken adet oldum. Boyle bir durum yaşayan varmi aranizda bugün 20. Gunumun gecesi normalde 28-30 arask regl olurm. Pco var bende daha once hic bole bir durum yasamadm
Masallah canım benım ben beklıyorum sımdılık kan vermedım 56 cıkan kaset testın varmı
Yeni bebiş yükleniyorEki Görüntüle 3198914 günaydın arkadaşlar bat 28 Ocak gecikince test yaptım silik çıktı
İnşallah yükleniyordur Teşeklür ederimYeni bebiş yükleniyor
Hadi bakalım koyulaşma var hayırlısıyla stres yapma dan sabırla takip ediyorsun kan verme yok bata kadarPredıctoruda yarın sabah yapacagım tam ıkı gunluk degısımı gorurum dedım Allahımın izniyle inşallah bu sabahkı testım @fnd_50
Çok şükür canım o zaman sıkıntı yok sağlıkla böyle gider hayirlisyla bizde pesinden gelelim inşallahBenim beklenen adet günü ve sonrasında birkaç gün yine alt karın ağrılarım oldu ama şiddetli değildi. Sonra onlar da geçti. İyiyim çok şükür
Sağlık ocağına yeniden kan testi verdim ama araya haftasonu girdiği için henüz çıkmadı sonucum.
Hayırlısı
Şuan testin varsa tekrar yapsana canım kopkoyu olmuştur kesinEki Görüntüle 3198918
Eki Görüntüle 3198919
Üstteki sabah , alttaki gece yaptığım test.
Üstteki erken gebelik testi, alttaki normal gebelik testi.
(Bat'a bir gün vardı)
Belki adet değildir ama adetse de eğer vaktini kaydırayım canım sadece hala bu aydasın 29 a 27 yazarızPeni silun :)))
Selam arkadaslar ben bu aydan erken elendim
10 gun erken adet oldum. Boyle bir durum yaşayan varmi aranizda bugün 20. Gunumun gecesi normalde 28-30 arask regl olurm. Pco var bende daha once hic bole bir durum yasamadm
Su alttakınden bende yaptım dün acaba kactır dıye gecırıyorum ıcımden dun 4 gun vardı bugun 3 . Buda bu sabah yaptıgım alttakı kaset testEki Görüntüle 3198918
Eki Görüntüle 3198919
Üstteki sabah , alttaki gece yaptığım test.
Üstteki erken gebelik testi, alttaki normal gebelik testi.
(Bat'a bir gün vardı)
Yok yok vermıyorum kuzum henuz beklıyoruzHadi bakalım koyulaşma var hayırlısıyla stres yapma dan sabırla takip ediyorsun kan verme yok bata kadar
Canım yarın sabah erkenden doktora gıt olurmu.bı ılac fln versın kulak onemlı.cok gecmıs olsunAıle hekımın fln varsa bı msj at bı sor ıstersen..bol bol dınlenEvet dırek soyledım valla benle bırlıkte yasasın bana yardımcı olsun destek olsun dıye ıstanbulda suan zaten . Ama ben okadar kotuyum kı gece ıkı bucuga kadar oksurukten uyumadım sonra dalmısım sabah 7 de tekrar basladı kulagım tıkalı duymuyorum yatarken bı parol ıctım ama cıks tabı napıcam boyle bılmıyorum
Oh maşaAllah sizePredıctoruda yarın sabah yapacagım tam ıkı gunluk degısımı gorurum dedım Allahımın izniyle inşallah bu sabahkı testım @fnd_50
Hayırlısı olsun İnşAllah Bu ay o aydır belkiHastayım ya belki ondan Yüksel kalmıştır ateşim ben de öyle sanmıştım hala düşmedi ama kanama başladı
Doktora gitmen lazım klomen vermesi için o baksın büyüklüğüne gerekirse verir sanaYa canım de de de pocs var ovulasyon yaptım yumurtam buyumuyo inofolic falan kullandım iyi geldi ama çok etki etti diyemem şimdide bilemedim klomen mi kullansam