- 25 Eylül 2022
- 9.209
- 13.339
- 36
Alamadım valla hazırlık yogunlugundan koca da geceden çıktı uyudu. Orda bulacam bi çare artıkTest al yanına merak ederiz canım orda gizliden yaparsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alamadım valla hazırlık yogunlugundan koca da geceden çıktı uyudu. Orda bulacam bi çare artıkTest al yanına merak ederiz canım orda gizliden yaparsın
Test yapmayı bıraktım sonra ya, 22 Aralık öğleden sonra test yapmıştım bayağı koyuydu. Femometer uygulaması da ateşime göre 24u diyor. Bı önceki atesimle karsilastirdim neredeyse aynı gibi ateşim eğer öyle bakarsak da 23u oluyor. O günlerde de ilişki olmamıştı 22sinden kalanlar varsa artık belki de yumurtlamadim hiç o da olabilir sen naptinnCanım sen naptın pik gördünmü
Haklisin canım bizimkiler öyle çok baskıcı değiller ama işte merak soruyorlar eşim evin büyük oğlu ondan küçüğü evli 3 çocuğu var 3.'yu yeni doğum yaptı eltim biz biraz gec evlendik biran once olsun istiyorlar ne zaman çocuk diye sorup duruyorlardı inş bi dahakine soramadan biz müjdeyi veririz ay uzun yazdim sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik..
En güzelini demişsin.
Kimse bebek düşündüğünü çevresine söylememeli bence.
Aslında sadece bebek konusu değil, çok istenen ya da çok korkulan her şey saklanmalı gibi geliyor. Kardeş, anne gibi çok çok yakın insanlar bilebilir belki.
Tecrübelerim bu yaşımda bunu öğretti.
Kısmet canım inşallahSagol canım iyiki varsınız hepiniz çok duygulanıyorum sizlerle boyle konuşunca inşallah sanada nasip olur canım bu ay
Mutlaka al ay kendimi bıraktım yeminle hepinizi merak ediyorum kim ne durumda diyeAlamadım valla hazırlık yogunlugundan koca da geceden çıktı uyudu. Orda bulacam bi çare artık
Benim çatladı canım bende yumurtlams gününü değerlendirdim bakalım kısmet inşallah 22 sinden kalanlar yakalamıştır yumoşuTest yapmayı bıraktım sonra ya, 22 Aralık öğleden sonra test yapmıştım bayağı koyuydu. Femometer uygulaması da ateşime göre 24u diyor. Bı önceki atesimle karsilastirdim neredeyse aynı gibi ateşim eğer öyle bakarsak da 23u oluyor. O günlerde de ilişki olmamıştı 22sinden kalanlar varsa artık belki de yumurtlamadim hiç o da olabilir sen naptinn
Yok kuzum yazdımki geçen defa yazımki aranızda bir kızımızı rüyamda görmüşüm..kızlar dedi acaba bizmiyiz..dedim yokSağol canım Amin Allah hayırlısı Allah'tanAaa yazdinmi kaçırdım demek ayy canım ne güzel rüya o öyle ama yinede rabbim insallah sana nasip etsin önce kardeşime isteyeyim sonra kendime ben pek umutlu bakmıyorum ama senin güzel haberini bekliyor olucam
Ayy canım benim çok sagol bitanem. Ee sen ne durumdasın ya uzun süredir topik kankisi olduk yeter artık kızzzMutlaka al ay kendimi bıraktım yeminle hepinizi merak ediyorum kim ne durumda diye
İnşallah hamiş haberi veririz bu ay, benim yumurtladigim bile meçhul ama minnak bı umut isteBenim çatladı canım bende yumurtlams gününü değerlendirdim bakalım kısmet inşallah 22 sinden kalanlar yakalamıştır yumoşu
Aaa demek benmişim nasil gördün Cnim hayırlara ciksinYok kuzum yazdımki geçen defa yazımki aranızda bir kızımızı rüyamda görmüşüm..kızlar dedi acaba bizmiyiz..dedim yokSağol canım Amin Allah hayırlısı Allah'tan
Yok uzun bir rüya diğildi..senin profil resmini gördüm ve mesaj gelmiş test atmışsin hamişsin diyeAaa demek benmişim nasil gördün Cnim hayırlara ciksin
Sorma ya ocak olmadı şubata bel bağladık bu takviyeler falan aldım onları kullanıyorum daha dikkat edecem ateş takibi o şekilde gidecek bu hafta yumurtlama haftası olur bakalım inş olur bu ayda olmazsa bende klomen isticem doktordan inş gerek kalmaz ne diyim herşey allahtanAyy canım benim çok sagol bitanem. Ee sen ne durumdasın ya uzun süredir topik kankisi olduk yeter artık kızzz
Yaaa çokkkk böyle pozitif testleri görünce bir anne bir abla ve bir kısım kaynanalar kadar sevindirikkkk oluyorum Adete kaç varBuyur kuzum sekıl A amın tasucum hem heyecan hem endışe ortsya karısık beklıyoruz
Valla bilmiyom benim hiç umudum yok ya içimde nedeninde bilmiyomİnşallah hamiş haberi veririz bu ay, benim yumurtladigim bile meçhul ama minnak bı umut iste
Deme öyle daha çok heyacan yapıyorumNiqu canım seni de takipteyim
Al benden de o kadarValla bilmiyom benim hiç umudum yok ya içimde nedeninde bilmiyom