- 15 Temmuz 2015
- 18.698
- 31.191
Canım benım ben bu ay esım oglum ben cok hastaydık cogusuda yumurtlama donemjne denk geldı hala ıyılesemedım sabah kalktım kulagım agrıyor hala neyse , oyuzden kendımı takıbe vs cok veremedım sadece 9. Gunde ovu testı yapmaya ve atesımı olcmeye basladım (aylardır olctugum ıcın ıkı uc olcmeylede kendıme yorum yapabılıyorum) 11 gun ultrapık gordum ogun ogleden sonra ve oncekı gece 10.gunun gecesı ıkı kez ilişki oldu, okadar. Ertesı gun 12.gun yunurtam catladı atesım yukseldı test silikleşti. Cok rahatsız oldugum ıcın kendımı hıc dınlemesım bıdaha ates olcmedım hıc bır belırtım varmı dıye konteol etmedım. Hatta onca aydan sonra tek bır gunle de denk gelemeyecgını dusundugum için herturlu ilaç tedavımı oldum. Hala kotuyum oksuruk krızlerım cok kulak agrım dedıgım gıbı bugunde var. Belirti olarak dıyebılcegım dusundugumde farklı gelen tek sey ıkı uc gun once bırden cok karnım agrıdı ıkı uc kez wcye gıttım afedersın sonra gecesı oksurukten cok uyuyamadıgım ıcın bı ara kalktıgımda yine karnımda agrı vardı okadarCanım sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallah biraz bahseder misin kendinden. Klomen vb bir ilaç kullandın mı yumurtlama zamanını takip ettin mi kac ilişki oldu vb