- 4 Mayıs 2015
- 10.688
- 16.661
Bu ay benden olmaz da sizlerden bekliyorum pozitifleriİlk pozıtıfı aldık Allahım devamıda hep pozıtıf gelsın ınsallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ay benden olmaz da sizlerden bekliyorum pozitifleriİlk pozıtıfı aldık Allahım devamıda hep pozıtıf gelsın ınsallah
Yaaa çok sevindim senin adına maşallah kuzum sağlıkla gelsin@fnd_50 melisaa93 sevayd @trueliving_ @imagination forever @tubiiloji @melegim can @dra_21 @Niqu @Belisimm @bebekheyecani anam kım vardı baska kızlar sabah sabah bu kadar kullanıcı adı aklıma geldı
Ve benım için diğer hamişlerden önemli kişiler @maman @pozitifbiri
@maman
Kızlar cok sevındım gercekten Allahım’a sukurler olsun saglıklada ılerler ınşallahhhhh en buyuk ıstegım suan bu buyusun kocaman olsun oyuzden bu bı ıkı hafta cok onemlı benım için sizler de bana dua edın inşallah büyür.
Gelelim bu hafta içtiğim onca ilaca inşallah Rabbım onu korur , okadar kotu gunler gecırdım ki, içmeden cok cok zordu. Ve tek gun oldugu ıcın ilişki ihtimal de vermedım cok acıkcası oyuzden saglıgıma tedavime devam ettım. Kızlar sız konuyu bılıyorsunuz aminn Bu grupta pozıtıf test ile başlatıyorum hepınız teker teker sızde pozıtıflenıyorsunuz tamammı
Gelsın gelsın beklenenİnanıyorum tüm kalbimleee ay prenses mi geliyo acabaaaa
Teşekkür ediyorum birtanem inşallah sağlıkla tutunurYaaa çok sevindim senin adına maşallah kuzum sağlıkla gelsin
Çok sevindim canım senin adına sırf senin icin kalktım bakayım test yaptın mı diye sağlıkla büyüsün inşallah acele etme kan verme bekle günün geçsin testlerle takip et canım ayağını sürü pesinden gelelim topikteki ilk hamişimiz@fnd_50 melisaa93 sevayd @trueliving_ @imagination forever @tubiiloji @melegim can @dra_21 @Niqu @Belisimm @bebekheyecani anam kım vardı baska kızlar sabah sabah bu kadar kullanıcı adı aklıma geldı
@maman
Kızlar cok sevındım gercekten Allahım’a sukurler olsun saglıklada ılerler ınşallahhhhh en buyuk ıstegım suan bu buyusun kocaman olsun oyuzden bu bı ıkı hafta cok onemlı benım için sizler de bana dua edın inşallah büyür.
Gelelim bu hafta içtiğim onca ilaca inşallah Rabbım onu korur , okadar kotu gunler gecırdım ki, içmeden cok cok zordu. Ve tek gun oldugu ıcın ilişki ihtimal de vermedım cok acıkcası oyuzden saglıgıma tedavime devam ettım. Kızlar sız konuyu bılıyorsunuz aminn Bu grupta pozıtıf test ile başlatıyorum hepınız teker teker sızde pozıtıflenıyorsunuz tamammı
Burası çok ilginç gerçekten ya dün üni den bir arkadaşımın hamile olduğunu gördüm o kadar canım sıkıldı ki ağladım ama gece senin hamilelik ihtimalini görünce heyecanlandım. Şimdi de çok çok mutlu oldum size karşı hep iyi duygular beslemişim rabbim hepinizi hep çok mutlu etsin sağlıkla bebişlerimize kavuşalımGelsın gelsın beklenen
Yok bebegım su asamada kan vermeyı dusunmuyorum henuz dedıgın gıbı adetım bı gecsın bakalım elimde testte yok hıc kız normalde her ay doldururum depoyu mubarek bu sefer yok . Elimdeki testler de hep farklı ılk yaptıgım oncomed di , bu sabahkı surelab, bıtane laboquıck kaldı bıtanede predıctorÇok sevindim canım senin adına sırf senin icin kalktım bakayım test yaptın mı diye sağlıkla büyüsün inşallah acele etme kan verme bekle günün geçsin testlerle takip et canım ayağını sürü pesinden gelelim topikteki ilk hamişimiz
Belli olmaz canım görüyorsun mucizeleri tek atış bile yeter ay boşuna kendimizi yoruyoruz daha yumurtlama haftası bi kaç gün ilişki olsa yeterBu ay benden olmaz da sizlerden bekliyorum pozitifleri
Amın amın bebegım Çünkü burda saf sevgımızle ve oldugumuz gibi varız ordan baktıgımda , baktıgında direk içimizdeki bizi goruyoruz Oyuzden herduygumuzda birbirmizin gi sevınıp uzuluyoruz sırayla hepınız hamıs olup geleceksınızBurası çok ilginç gerçekten ya dün üni den bir arkadaşımın hamile olduğunu gördüm o kadar canım sıkıldı ki ağladım ama gece senin hamilelik ihtimalini görünce heyecanlandım. Şimdi de çok çok mutlu oldum size karşı hep iyi duygular beslemişim rabbim hepinizi hep çok mutlu etsin sağlıkla bebişlerimize kavuşalım
O predictore bi türlü kiyamadinYok bebegım su asamada kan vermeyı dusunmuyorum henuz dedıgın gıbı adetım bı gecsın bakalım elimde testte yok hıc kız normalde her ay doldururum depoyu mubarek bu sefer yok . Elimdeki testler de hep farklı ılk yaptıgım oncomed di , bu sabahkı surelab, bıtane laboquıck kaldı bıtanede predıctor
Nasip meselesi işte Artık zamanı gelmiş ki tek ilişkide bile geliyor maşaAllah ben ilaç kullanıyorum ya ondan dedim canım doktorun dediklerinden sonra korunmadan ilişkiye eşimi ikna edebileceğimi sanmıyorumBelli olmaz canım görüyorsun mucizeleri tek atış bile yeter ay boşuna kendimizi yoruyoruz daha yumurtlama haftası bi kaç gün ilişki olsa yeter
Edersin sen o potansiyel varNasip meselesi işte Artık zamanı gelmiş ki tek ilişkide bile geliyor maşaAllah ben ilaç kullanıyorum ya ondan dedim canım doktorun dediklerinden sonra korunmadan ilişkiye eşimi ikna edebileceğimi sanmıyorum
Amiiiin İnşAllah hepimiz hamiş olup bir topicte toplanmalıyızAmın amın bebegım Çünkü burda saf sevgımızle ve oldugumuz gibi varız ordan baktıgımda , baktıgında direk içimizdeki bizi goruyoruz Oyuzden herduygumuzda birbirmizin gi sevınıp uzuluyoruz sırayla hepınız hamıs olup geleceksınız
Insallah suan tek duam saglıkla buyusun ilerlesin Ve sizlerde peşimden gelın saglıcaklaPapatyamaviss çok mutlu oldum ya ay teyzemi olucaz şimdi ben biliyordum ya sağlıkla ilerlesin inşallah sağlıkla büyüsün bizede dua et canım❤
Harıka olur super olurAmiiiin İnşAllah hepimiz hamiş olup bir topicte toplanmalıyız
Ahahahah bak aklıma girdinEdersin sen o potansiyel var
Kız bugun yaptıgım predıctordu lütfen yanııı ıkıtane vardıO predictore bi türlü kiyamadin
Aslında ıkı ılıskı gece sabah olarak dusunelım bırgunde ya inanamıyorum ama ya gercekten vaktı zamanı gelmeden sen ne yaparsan yap olmuyormusNasip meselesi işte Artık zamanı gelmiş ki tek ilişkide bile geliyor maşaAllah ben ilaç kullanıyorum ya ondan dedim canım doktorun dediklerinden sonra korunmadan ilişkiye eşimi ikna edebileceğimi sanmıyorum
Hayırlıysa ilerler inşallah ne güzel sabah sabah böyle testler görmek@fnd_50 melisaa93 sevayd @trueliving_ @imagination forever @tubiiloji @melegim can @dra_21 @Niqu @Belisimm @bebekheyecani anam kım vardı baska kızlar sabah sabah bu kadar kullanıcı adı aklıma geldı
@maman