- 1 Nisan 2022
- 12.504
- 15.390
Kuzum siz yeni başladınız denemeye bence ondan eşin test vermemiş öylemiydi?şimdi bak sebebini bildin.yoksa boşuna her ay beklicektiniz..güzelce tedavi olunsun sende depresyon durumundan kendin çıkmalısın kuzum..bak zamanında ben çok imtihanlardan geçtim çok iyi anlıyorum seni ama gectim kendimi dualarla namazla kaldırdım..Cocuğunda olucak tabi..hiç doktora bu soruyu verme boşuna sana stresi yaşatıcak.Allah üstünde olsun canımKızlarım bi kaç gündür yoktum buralarda hemen olanları özet geçeyim size. Bilenleriniz vardır belki antidepresan kullanıyodum ben. Son zamanlarda baya kötüydüm. Psikiyatriye gittim tekrar. Artık 3 tane antidepresan kullanıyorum günde. Depresyon dedi. Ona zaten moralim bozuldu. Sonra eşim hastalandı. Ailesinde prostat kanseri var muayene falan oldu. Artı olarak sürekli bi tuvalete çıkarken rahatsızdı. Muayene olurken sperm testi de verdik. Sperm hareketi yavaş çıktı. Bunun için tedavi olacak. Yani aylardır boşa uğraşmışız. Doktor olmaz da diyemem olur da diyemem çocuğunuz dedi. Tedaviye başladık. Bugün de kolonoskopi olacak. Herşey üst üste geldi anlayacağınız. Bakamadım buralara. Dua edin de şu sağlıkla olan imtihanımızı bir an önce atlatalım.