aha işte benmki gibi iki ay öyle oldu 2 gün var kaşıntı akıntı 3 gün yok biraz daha bekle bakalım nasıl olacakgecmezse gidecem canım şuan hiçbişey yok gibi bi anda ortaya cıkıyor anlamıyorum bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aha işte benmki gibi iki ay öyle oldu 2 gün var kaşıntı akıntı 3 gün yok biraz daha bekle bakalım nasıl olacakgecmezse gidecem canım şuan hiçbişey yok gibi bi anda ortaya cıkıyor anlamıyorum bile
Hem yeni çatlıyorsa grafik 3 gün sonra çeker çizgiyi.Ya kasıklarım öyle bir ağrıyorki dünden beri çatlama ağrısıdır dedim ama geçmedi de ateşime bir bakabilir misin kuzum ya
Normal kadın doğum doktoru benimki. Ama özelde o yüzden daha ilgililerdir. Devlet hastanesi çok yoğun olduğu için fazla ilgilenemiyorlar sıra da bulmak imkansız zatenKızlar bir şey sormak istiyorum bu aşılama yumurta takibi vs. yaptırdığınız yer standart kadın doğum doktoru mu interfilite mi ben henüz interfilite ye gitmedim düz kadın doğum(devlet hast) da pek ilgilenmedi acaba o yüzden mi ilgilenmiyorlar
sen bişey kullanıyormusun ben fitile devam edecem bugünde iyice temizlensin daha yumurtlama dönemine girmedim zatenaha işte benmki gibi iki ay öyle oldu 2 gün var kaşıntı akıntı 3 gün yok biraz daha bekle bakalım nasıl olacak
Normalde tutmuyor ya ondan belki bu gece bir deneme olabilir inşallah yeterli gelirÜzülmeee belki önümüzdeki ay daha hayırlıdır Hem daha regl olmadın ne bu karamsarlık
Tşk ederim cnm ben baktirayim hemen onuGenel hormonlara reglin 3.günü bakılıyor ama tsh her zaman bakılabilir
bildiğim kaadrıyla devlette yumurta takibi vs yapmıuorlar yanlışta biliyor olabilirm özele gittim yumurta takibi yapmıştı devlette yada araştırma hastaneleirnde yapıyorlarmı bilimiyorumKızlar bir şey sormak istiyorum bu aşılama yumurta takibi vs. yaptırdığınız yer standart kadın doğum doktoru mu interfilite mi ben henüz interfilite ye gitmedim düz kadın doğum(devlet hast) da pek ilgilenmedi acaba o yüzden mi ilgilenmiyorlar
ay şu kelimelerime bakın demet akalın giibibildiğim kaadrıyla devlette yumurta takibi vs yapmıuorlar yanlışta biliyor olabilirm özele gittim yumurta takibi yapmıştı devlette yada araştırma hastaneleirnde yapıyorlarmı bilimiyorum
Girdim düne çekti canım ben anlamadım ya neden böyle olduAslında yükselmeye başlamış yarınada yüksek ateş girsene hangi güne çekecek çizgiyi
dün işte testimde çizik gözüküyordu canım anlamadım benHem yeni çatlıyorsa grafik 3 gün sonra çeker çizgiyi.
Ahahah kız benim de öyle ya hızlı yaxıuorum bide okumadan bazen bakmıuorum gönder dediğinde aha diyprum umarım anlaşılır ben bile anlamıyorum bazenay şu kelimelerime bakın demet akalın giibi
yumurtlamaya daha varsa devam et sen benm önceden kullandığım 3 taneydi fitil 2 tanede hap vardı 2 aydr sadece intim yıkama jelini kullanmaya başladm sirkeli suyla sildim şekeri azalttım probiyotik kefir kullanıyorum bakalm 10 gündür birşey yoksen bişey kullanıyormusun ben fitile devam edecem bugünde iyice temizlensin daha yumurtlama dönemine girmedim zaten
Benimki özelde kadın doğum doktoruKızlar bir şey sormak istiyorum bu aşılama yumurta takibi vs. yaptırdığınız yer standart kadın doğum doktoru mu interfilite mi ben henüz interfilite ye gitmedim düz kadın doğum(devlet hast) da pek ilgilenmedi acaba o yüzden mi ilgilenmiyorlar
Normal kadın doğum doktoru benimki. Ama özelde o yüzden daha ilgililerdir. Devlet hastanesi çok yoğun olduğu için fazla ilgilenemiyorlar sıra da bulmak imkansız zaten
Anladım ben gittiğimde sadece hormonlara baktı Dr bir sıkıntı görünmüyor biraz daha deneyin sonra interfilite ye gidin eşinle dedi klomen i duyduğumdan bahsettim kullansam mı diye şimdilik gerek yok dedi .Bu ay da es geçersem interfiliteden devam edeyim o halde onlar da ilgilenmezse özeli değerlendiricez belli kibildiğim kaadrıyla devlette yumurta takibi vs yapmıuorlar yanlışta biliyor olabilirm özele gittim yumurta takibi yapmıştı devlette yada araştırma hastaneleirnde yapıyorlarmı bilimiyorum
Bir hafta sonra ben giderim yine kontrole çatlamadıysa eğer bir iğne daha verirler mi acaba hiç öyle bişey duydun mu kist için tekrar adet dğzenim bozulsun bir iki ay daha ötelesin istemiyorum ya . Kist oluşan ay 24 mm di biriBenimde iki tane büyümüştü biri 25 biri 22 cm di yanlış hatırlamıyorsam Çatlamak üzere diyip o gün iğne yapmamı söylemişti. Kiste dönüşmedi korkma seninki de iğne olduktan sonra dönüşmeyecek İkisi de bu kadar büyük olunca ikiz ihtimali var demişti ama tek olmuştu
ha birde ilişkiden sonra en fazla 20 30 dakika yatıp özellikle wc ye gittim günlük pedi bıraktım çamaşırlarımı ütüledm inşallah bir daha da olmazsen bişey kullanıyormusun ben fitile devam edecem bugünde iyice temizlensin daha yumurtlama dönemine girmedim zaten
İnşallah canım kızlarım yaaaavallaha banada oyle geldı ıcıme oyle dogdu melegim can
Ben de rüyamda devamlı gebelik testinin pozitif çıktığını görüyorum kafayı bozdum iyiceRüyamda yine kan testi yaptırıyordum tsh 1 çıkıyordu. Nasıl seviniyordum kısa sürede yükseldi diye benim kafa müsait bir yerde inecek yakında
HAyır olsun canım. O geçen ay bende vardı. Ama tutmadı Umarım bu ay rüyamda negatif görürüm ama gerçekte sonuç pozitif çıkarBen de rüyamda devamlı gebelik testinin pozitif çıktığını görüyorum kafayı bozdum iyice