Yemin ederim aynı şeyi yaşıyorum ben de. Resmen artık ne yapacağımı bilemediğim bir duurmdayım. Eşim ana hayır diyo ama kaçtır duyuyorum öğreniyorum ailesine para veriyo haberim olmadan. Üstelik durumumuzda öyle iyi değil. kiradayız vs. annesi, babası ve erkek kardeşi sürekli sigara içiyolar günde 2-3 paket. Ama ne zaman annesine gitsek bildiğin göz yaşı dökerek para yok diye ağlanıyo. Sürekli eksiklerini anlatıyo ve eşimde alıyo, veriyo. Bu erkek annelerinin yatçak yeri yok. Erkekler cidden kapatılsın. Ben bunun savaşını vermekten yoruldum. Cidden tam da yarama parmak basıldı bu konuda.
İşin en kötü yanı kimselere bu derdimi anlatamıyorum çünkü sen salak mısın nasıl izin veriyosun dicekler. Yahu vermiyorum zaten ama yapıyo. Kendimi eşimin yerine kouyorum sonra, diyorum annam sürekli ağlasa böyle ve para istese ben de verirdim herhalde. Dayanamayıp bir gün yeter artık bizden para mara istemeyin dicem. HAyır anne ve babası da emekli maaşı alıyor, evleri kendilerinin kira yok. Ama erkek kardeşi işsiz ve ayrı evi ar diye tüm yardım oraya gidiyo.
Dün hatta Ocak ayında yumurtlamadığımı öğrenince dedim ki bu kesin bir işaret. Çocuk yapmama gerekiyor galiba.