- 13 Ekim 2022
- 4.423
- 6.001
ediyörler bizi okuyorsanız lütfen eski renge dönsün bu renk hiç olmamışKimse okuyamadı yalnız degilsn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ediyörler bizi okuyorsanız lütfen eski renge dönsün bu renk hiç olmamışKimse okuyamadı yalnız degilsn
canım sen doktora gittinmi enfeksiyon içinKimse okuyamadı yalnız degilsn
yumurtlama olmuş gibi hayırlısı olsunGünaydın kızlar
Fertility Chart:
Ateş tablom bu şekilde bakar mısınız
20sinde silikleşmeye başladı ovülasyon testim daha yeni mi çatlama olmuş bu çektiği çizgi ne oluyor?yumurtlama olmuş gibi hayırlısı olsun
Bu tarz ilaçları kullanınca hemen büyümüyor zaten bence daha vaktin vardır doktor kontrolün ne zaman Kolay gelsin bebişim İnşAllah bir an önce biter işlerinmelisaa93 sorma kankam ailevi işler var dışarda koşturmacam var iki gündür yarın da öyle olacak sanırım bu ayım yine patlayacak galiba femara kullandım bir de ve bugün bitti ilacım ((
Tamam teşekkür ederim çünkü benim tablo 16da yumurtlama gösteriyor ama 16 da olmadı, o yüzden belirtmek istedim. Teşekkür ederimcizgi cekmiş ya 21 de çatlamış yumurtan
aa havuç iyi mi geliyormuş.bana inofolic de verdi iki aydır kullanıyorum yumurta kalitesini arttırıyormuş ama havucu bilmiyordumBir tane den bişey olmaz , bugün normal düzeninde devam edersin yine
Kendine ceza olarak 5 havuç fzla yiyebilirsşn belki
sanki hacklenmiş de pembeyi mavi yapmışlar gibi ahahahahagunaydın kızlar sitemi deişti allahım bu renk ne kör oldum okuyamadım da konuşmalarınızı
Bizlerin kararlılığı anlık oluyor zaten hayırlara vesile olur inşAllahkızlar ovulasyon almıcaktım ama yine dayanamayıp aldım tüm silahlarımı kullanmaya karar verdim gerisi allahtan
aynen yine yeşeriyor umutlar arı sütü bal polen onuda alacam eczanelerde varmıdır burası küçük yer öyle büyük bi aktar yokBizlerin kararlılığı anlık oluyor zaten hayırlara vesile olur inşAllah
Çatladığına emin miyiz dra gittin mi kuzu ultrasonda kesinleşseydi ay inanamıyorum yaKızlaaar bence çatladı bugün yumurta bakınn çift çizgi gördümm imagination forever Tikabasa D dra21 melisaa93
ayy demekkı bu test catlamayı gosterıyor ayool aa aaa çok şaşırdım su anda,demekkı ovulasyon testlerı gercekten dogru ya.hadı ınsallah guzel haberlerını beklıyoruz artık sekercımKızlaaar bence çatladı bugün yumurta bakınn çift çizgi gördümm imagination forever Tikabasa D dra21 melisaa93
Acaba hepsimi böyleayy demekkı bu test catlamayı gosterıyor ayool aa aaa çok şaşırdım su anda,demekkı ovulasyon testlerı gercekten dogru ya.hadı ınsallah guzel haberlerını beklıyoruz artık sekercım
bılmıyorum kı bebegım bence aynı prensıple calısıyordur.piki görünce hemen degerlendırmek lazım demekkı bır gun oncesınde degerlendırmedıysek eger.pıkı gorunce eve koşalım ovulasyon gunlerı yaklasınca bı dolu bı bos en ıyısı sımdı dahada emın oldumAcaba hepsimi böyle
Evet valla öyle şimdi pikte çatladı diyor ozaman silikken olgunlasıyor bu yumurta ay kafamda seli sorularbılmıyorum kı bebegım bence aynı prensıple calısıyordur.piki görünce hemen degerlendırmek lazım demekkı bır gun oncesınde degerlendırmedıysek eger.pıkı gorunce eve koşalım ovulasyon gunlerı yaklasınca bı dolu bı bos en ıyısı sımdı dahada emın oldum
Bilmiyorum ki internetten güvenilir sayfalardan da bakabilirsin benceaynen yine yeşeriyor umutlar arı sütü bal polen onuda alacam eczanelerde varmıdır burası küçük yer öyle büyük bi aktar yok