- 13 Ekim 2022
- 4.405
- 5.977
ay melisacım olsunda bir olsun hepimize nasip etsin bu günlerimizi hatırlayıp gülelim inşallahÇocuk ikiz olacakken bir olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay melisacım olsunda bir olsun hepimize nasip etsin bu günlerimizi hatırlayıp gülelim inşallahÇocuk ikiz olacakken bir olur
Nasıl yaptın kaçıncı gününBen yaptım kızlar
sen ilk oldun peşinden gelecez ay yakmıyalımda kendimizi nasıl yaptın canımBen yaptım kızlar
Nasıldı deneyimlemek anlat bize deBen yaptım kızlar
karabiber niye atmış ki onu anlamadımdımı organıgı falan etkılıyordur biride demiş ki ben karabıberde attım içine
WTF! Diyesim geldi abartma tozudımı organıgı falan etkılıyordur biride demiş ki ben karabıberde attım içine
geçmiş olsun canım.ben adet olmaya başladığım anda hissettim kesin kist oldu diye çünkü o kadar kötü bir adet dönemi geçirdim.bana da ilaç verdi doktor.içinde 21 tane var yarısı beyaz yarısı turuncu gibi bir şey adını unuttum.bana direk bu ilacı kullanırken hamile kalma şansı çok düşük dedi.rahim filmi için arayacak haber bekliyorum.siz çekildiniz mi rahim filmiBen de tek çatlatma iğnesi kullandım canım benim de işte çatlamadı hissettim ben döngünün 21.günü gittim kontrole 3,5 cm kist dedi belki adette gşder gebe kalırsan da kendiliğinden geçer dedi , ben kalmamakla birlikte adette de gitmedi kist sonra ilaç verdi bir sonraki ay geçti çok şükür. Gebelik olmadığından emin olduğunda adet söktürücü bileyler denemeye çalış ben düzgün adette olamadım o ay bşr gün simsiyah korkutucu bişey olmuştu kist adeti de kesmişti.
var canım yemek topiği herkes yazıyor akşam yemeğini ben takip ediyordum bir ara
Ekliyorum canım
buraya yazarak çok yanlış yaptın :) şmdi hepimiz sorucaz akşama kadar nasıl yaptın ne zaman yaptın yarım litremi bir litremi malzeme listesiBen yaptım kızlar
İnşAllah hayırlısıyla canımay melisacım olsunda bir olsun hepimize nasip etsin bu günlerimizi hatırlayıp gülelim inşallah
Şey gibi olduk hani gruptan ilk evlenen kankiye ilişki nasıldı diye sorulur yaNasıldı deneyimlemek anlat bize de
Adetim cuma günü bitti bugün yaptım 5 kilo organik süt almıştım onu kaynattım iyice sonra 3 e böldüm eşit miktarda 1. Tencereyi kullandım içine 1 bağ maydonozu elimle bölüp bölüp attım 1 kaşık da zeytinyağ koydum tekrar kaynattım sonra biraz alevi gidince yere koydum üzerine çömeldim çarşafla sardım göbek altımı 20 dakika kadar durdum baya bi terledi oram yanmadım çok şükür bşy olmadı ( bu arada diğer ayırdığım sütler soğuyunca dolaba attım diğer 2 gün de onları kullanıcaö)Nasıl yaptın kaçıncı günün
Hamile kalırsan önümüzdeki ay herkes sütçü arayacakAdetim cuma günü bitti bugün yaptım 5 kilo organik süt almıştım onu kaynattım iyice sonra 3 e böldüm eşit miktarda 1. Tencereyi kullandım içine 1 bağ maydonozu elimle bölüp bölüp attım 1 kaşık da zeytinyağ koydum tekrar kaynattım sonra biraz alevi gidince yere koydum üzerine çömeldim çarşafla sardım göbek altımı 20 dakika kadar durdum baya bi terledi oram yanmadım çok şükür bşy olmadı ( bu arada diğer ayırdığım sütler soğuyunca dolaba attım diğer 2 gün de onları kullanıcaö)
Zaten benim 3 güne kadar da yumurtlama günüm gelir denk gelmiş olur ilişki de bakalım hayırlısıValla ben litre felan ölçmedim 5 kilo doğal sütü 3 e böldüm eşit miktarda
hadi bakalım şifa olsun zeytin yağıda mı koyuluyor onu bilmiyordum sırayla topıkce uygular gibiyizAdetim cuma günü bitti bugün yaptım 5 kilo organik süt almıştım onu kaynattım iyice sonra 3 e böldüm eşit miktarda 1. Tencereyi kullandım içine 1 bağ maydonozu elimle bölüp bölüp attım 1 kaşık da zeytinyağ koydum tekrar kaynattım sonra biraz alevi gidince yere koydum üzerine çömeldim çarşafla sardım göbek altımı 20 dakika kadar durdum baya bi terledi oram yanmadım çok şükür bşy olmadı ( bu arada diğer ayırdığım sütler soğuyunca dolaba attım diğer 2 gün de onları kullanıcaö)
HahahahHamile kalırsan önümüzdeki ay herkes sütçü arayacak
Aynen arkadaşıma bi ebe söyledi bu tarifi bende ordan duydumhadi bakalım şifa olsun zeytin yağıda mı koyuluyor onu bilmiyordum sırayla topıkce uygular gibiyiz
Tamam benim kızım olursa bu işi düşünelimOğluşum olursa gelin bakmaya başlarım sizden iyi dünür mü bulcam
Ben direk inek alır sağarım belli ki çok para vericez süre direk kendisi iyi giderHamile kalırsan önümüzdeki ay herkes sütçü arayacak
paket sütle yapsak olur mu doğal sütü bulamam sankiAynen arkadaşıma bi ebe söyledi bu tarifi bende ordan duydum