her duyduğumuza atlıyoruz vallahi Allah sonumuzu hayır etsin :)o kadarını bilmiyorum ama buharı daha etkili diye olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
her duyduğumuza atlıyoruz vallahi Allah sonumuzu hayır etsin :)o kadarını bilmiyorum ama buharı daha etkili diye olabilir
Duşa gircem bakım yapcam diye yatak odasını kilitle çaktırmadan sütü taşırsın o aradayok o kadarda yapamam günde bir kez zaten gün boyu işteyim anca akşam yaparım direk uyurum eşime çaktırmadan nasıl yaparım onu düşünüyorum akşam saatinde evdedir
Ferah alanda yapmak lazım aşko zaten yeterince kaçamak testler yapıyozkız salonun ortasında niye yapıyon kimse yokken yap kocalarımız görmesin artık delirdiğimizi düşünecekler
amanın sus sus bıde sey yanı dıyorumkı of bı kılo sutmu hergun cok pahalıAynı fikirdeyim aklıma türlü iğrençlikler geliyor düşününce sonrası yoğurt fln
Ayyy düşünsene soğusun dökeyim diye kenara koyuyosun bi bakmışsın azalmışDuşa gircem bakım yapcam diye yatak odasını kilitle çaktırmadan sütü taşırsın o arada
kocam gorse carpılcaksın napıyorsun derFerah alanda yapmak lazım aşko zaten yeterince kaçamak testler yapıyoz
bizimki meraklıdır o süt niye kaynıyor ne yapacan inş dur bakalım bi regl bitsin bi oyun düşünüyorum yoksa delirdiğimi düşünecekDuşa gircem bakım yapcam diye yatak odasını kilitle çaktırmadan sütü taşırsın o arada
hormonlar dogru cıkmaz ama canım olumsuz bısy cıkarsa kafanı takma o zaman.Kankiler kan verdim hormon vitamin hepsine baksınlar. Doktorada reglin 3. Günü diye yalan söyledim 5. Gün bugün. Yarın çıkarmış İnşAllah hayırlı sonuçlar alırım
hepsine bir umutla dalıyoruz vallaher duyduğumuza atlıyoruz vallahi Allah sonumuzu hayır etsin :)
Cidden pahalı bir de paket sütten ziyade doğal süt olmalı benceamanın sus sus bıde sey yanı dıyorumkı of bı kılo sutmu hergun cok pahalı
benim planlı yapmam lazım eşimin diline düşemem dahaFerah alanda yapmak lazım aşko zaten yeterince kaçamak testler yapıyoz
Ahahaha kociş içmişAyyy düşünsene soğusun dökeyim diye kenara koyuyosun bi bakmışsın azalmış
Açık açık anlat o zaman belki normal karşılarbizimki meraklıdır o süt niye kaynıyor ne yapacan inş dur bakalım bi regl bitsin bi oyun düşünüyorum yoksa delirdiğimi düşünecek
canım bir paketi iki defa kullanırız cidden pahalı olmuş yarım litre kullanırım bi demet maydonozuda ikiye ayırırızCidden pahalı bir de paket sütten ziyade doğal süt olmalı bence
yok dalgaya alır beniAçık açık anlat o zaman belki normal karşılar
Aynen onu biliyorum da yine de doktoruma gönderirim 5. Gün derim. Yalan söylediğim sağlık ocağının doktoruhormonlar dogru cıkmaz ama canım olumsuz bısy cıkarsa kafanı takma o zaman.
Çocuk ikiz olacakken bir olurcanım bir paketi iki defa kullanırız cidden pahalı olmuş yarım litre kullanırım bi demet maydonozuda ikiye ayırırız
Ben yaptım kızlaryok o kadarda yapamam günde bir kez zaten gün boyu işteyim anca akşam yaparım direk uyurum eşime çaktırmadan nasıl yaparım onu düşünüyorum akşam saatinde evdedir
dımı organıgı falan etkılıyordur biride demiş ki ben karabıberde attım içineCidden pahalı bir de paket sütten ziyade doğal süt olmalı bence
Kesinliklebence ilişki olmaması daha iyi saki rahim temizlensinki döllenme başarılı olsun