- 13 Ekim 2022
- 4.405
- 5.970
bence ilişki olmaması daha iyi saki rahim temizlensinki döllenme başarılı olsunİnternette kimisi buharı yapıyorsn ilişki olacak yazmış kimisi buharı yaptıgn 3 gün ilişki yok yazmış nasıl olmali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence ilişki olmaması daha iyi saki rahim temizlensinki döllenme başarılı olsunİnternette kimisi buharı yapıyorsn ilişki olacak yazmış kimisi buharı yaptıgn 3 gün ilişki yok yazmış nasıl olmali
İyice öğrenip yapmak lazım çocuk sahibi olcaz diye yakmayalım oramızı buramızıbence ilişki olmaması daha iyi saki rahim temizlensinki döllenme başarılı olsun
belının etrafından bı carsaf alıp buharı hapsedeceksın cokkk kaynar olmayacakİyice öğrenip yapmak lazım çocuk sahibi olcaz diye yakmayalım oramızı buramızı
Kocam salonun ortasında beni öyle görse bu azmim için bile çocuğu kendi doğurmayı kabul etmeli bencebelının etrafından bı carsaf alıp buharı hapsedeceksın cokkk kaynar olmayacak
napıcağımızı şaşırıyoruz artık yeminler olsun onu dene bunu deneİyice öğrenip yapmak lazım çocuk sahibi olcaz diye yakmayalım oramızı buramızı
çok karışık ya insan korkuyorda tesr etki yaparsa diye :)bence ilişki olmaması daha iyi saki rahim temizlensinki döllenme başarılı olsun
ben bıraz araştırdım ilişki olmadan yapanlar cok e tabi dikkat etmek lazım çocuk diye yakmayalım kendimizi tabiİyice öğrenip yapmak lazım çocuk sahibi olcaz diye yakmayalım oramızı buramızı
bende sey dıyorum su olsa fln okeyde sut ya nımet komık komık yaKocam salonun ortasında beni öyle görse bu azmim için bile çocuğu kendi doğurmayı kabul etmeli bence
buhardan bişey olmaz bence ya senin bitti mi reglçok karışık ya insan korkuyorda tesr etki yaparsa diye :)
Oğluşum olursa gelin bakmaya başlarım sizden iyi dünür mü bulcamİnşallah hepimiz sağlıkla gebe kalırız bu sefer bebişlerin cinsiyeti ve isimlerini konuşalım Rabbimin izniyle
bugün bitti acaba süt niyeki su falan olsa tamamda sütün ne etkisi varki acababuhardan bişey olmaz bence ya senin bitti mi regl
Gün içinde birden fazla yapmak gerekiyormuş sabah öğle akşam gibiben bıraz araştırdım ilişki olmadan yapanlar cok e tabi dikkat etmek lazım çocuk diye yakmayalım kendimizi tabi
kız salonun ortasında niye yapıyon kimse yokken yap kocalarımız görmesin artık delirdiğimizi düşüneceklerKocam salonun ortasında beni öyle görse bu azmim için bile çocuğu kendi doğurmayı kabul etmeli bence
Aynı fikirdeyim aklıma türlü iğrençlikler geliyor düşününce sonrası yoğurt flnbende sey dıyorum su olsa fln okeyde sut ya nımet komık komık ya
zaten yumurtlama oncesı onerıldıgı ıcın cokta sey degıl yanıben bıraz araştırdım ilişki olmadan yapanlar cok e tabi dikkat etmek lazım çocuk diye yakmayalım kendimizi tabi
o kadarını bilmiyorum ama buharı daha etkili diye olabilirbugün bitti acaba süt niyeki su falan olsa tamamda sütün ne etkisi varki acaba
yok o kadarda yapamam günde bir kez zaten gün boyu işteyim anca akşam yaparım direk uyurum eşime çaktırmadan nasıl yaparım onu düşünüyorum akşam saatinde evdedirGün içinde birden fazla yapmak gerekiyormuş sabah öğle akşam gibi