Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün yaptıysan bugun bos bırak yarın bıdaha yap ıstersen herkeste yumurta farklı zamanlarda catlıyor
Gece değerlendirdik keske bu akşam olsaydi ama esim gece ise gidecek hic degerlendirmemektense değerlendireyim dedim birde pazartesi olur daha benden bu kadar bu ay 🤣

Mervenur277 Mervenur277
Kızlar biliyorum çok sordum ama net cevap almak istiyorum.. Lütfen fikirlerinizi esirgemeyin.. Geçen ay duphastonla adet oldum..
Ama normalde adet döngüm ortalama 34 - 35 gün.. Ben adetimin 14.günü yani Cuma günü yumurtam gelişmiş mi diye baktırmaya gittim.. Doktor iki yumurta olduğunu söyledi ve büyüğü 12 mm dedi.. Bu adet döngüme göre yumurta büyüklüğü normal mi.. Akıntım başlamadı hala. Kafayı yicem tekrar kontrole gitmeliyim?

Demek kızlar benim kafam karıştı..bu gün tam bitdi adetim ve bende ovu testi yaptım şimdi..ama bence test bozuk..bu kadar erken yumurtlama olmazki..neden bozuk sanıyorum..evde 2 kutu mayıs ayından kalmış testlerim var...kutunun biri açılmış biri kapalı..ben açık kutuda kullandım..kadının kendisine yazdım..merak ediyorum ne
Aynen tekrarla mutlaka canım
Yumurta büyümesi için kullandığınız doğal yöntemler varmı canım.bem geçen ay çörekotu bal tarçın kullandım mesela.Baika varmı bu tarz şeyler pco var bende geç olgunlaşıyor yumurta

Selam kızlar. Benim dün sabah yaptığım testte pik gördüm. Ama dün akşamı değerlendiremedik maalesef. Uyuya kalmışım. 😓 Ondan önceki gün 2 kere bi sabah bir akşam değerlendirmiştik. Bu sabah tekrar yaptığımdaysa çizgi silikleşmiş yani sanırım yumurtam çatlamış. Hemen bu sabah da değerlendirdik o yüzden. Ama dün pik gününde değerlendirmemiş olmamıza moralim bozuldu. Sizce pik günü mü daha önemli yoksa çatlayan gün yani bugün mü?Eki Görüntüle 3178518
Önemli olan çatlama gününü değerlendirmek canım.Çünkü ogün yumurtan tüpten çıkıyor sperm le buluşmak için zAten

Aynen bende de öyle oldu cuma günü piki gördum ama eşim biraz erken boşaldı tam giriş esnasında içeri gitmistir diye düşünüyorum çünkü öyle dışarı akmadi hiç çıkmadı içimden bişey biraz uzandım kalkmadım hemen oldu mu olmadı mı bilmiyorum. Dün tekrar test yaptım yine çatlama olmamıştı pikti yine gece 3 de yattık misafirlerim vardı ve gün boyu ayaktaydim mahfolmustum hiç değerlendiremedik uyudum zaten ve kasıklarım çok ağrıyordu bugün ağrılarım geçmiş çatladı diye düşünüyorum misafiri yollar yollamaz yaptık şimdi uzanıyorum sizce olmuş mudur 🥴
Olmuştur olmuştur çatlama önemli bebiş.

Mervenur277 Mervenur277
Kızlar biliyorum çok sordum ama net cevap almak istiyorum.. Lütfen fikirlerinizi esirgemeyin.. Geçen ay duphastonla adet oldum..
Ama normalde adet döngüm ortalama 34 - 35 gün.. Ben adetimin 14.günü yani Cuma günü yumurtam gelişmiş mi diye baktırmaya gittim.. Doktor iki yumurta olduğunu söyledi ve büyüğü 12 mm dedi.. Bu adet döngüme göre yumurta büyüklüğü normal mi.. Akıntım başlamadı hala. Kafayı yicem tekrar kontrole gitmeliyim?
Canım benim bildiğim günde 2mm büyüyo. Galiba 18-20mm de çatlıyor. Zaten yumurtlamadan 14 gün sonra adet olduğumuzu varsayarsak. Önümüzdeki 3-4 gün içinde çatlar diye düşünüyorum. Sen boş geçmemeye çalış. Ama yine de doktora görün derim. En doğru tespiti o yapar

Mervenur277 Mervenur277
34 35 ten eksi 14 dersen
Ortalama 18 19 20 21.günler civarı falandır senin yumurtlaman dolayısıyla da 12 mm şuan için normal

Benın göğsüm yumurtlama gununden berı şiş ve ucları cok agrıyordu.bugun şişlik gitmiş ucundakı agrıda azalmıs.bu ay çok ilginç şeyler yasıyorum bakalım hadı hayırlısı.bu arada ilişkiye devam etmek bebegın tutnmasını engellemez degılmı kızlar?
Ben engel değil diye biliyorum canım yani gebelik oluşana kadar biz anlayana kadar giriyoruz ilişkiye öğrendikten sonra doktor kontrolünde eğer bir problem olursa doktor söylüyor zaten yoksa devam bişey olmaz diyor

D demdamla seninle aynıyız kuzu pik ve değerlendirme günlerimiz 😇o kadar zor geçti ki şu iki gün ona rağmen birakmadim inşallah biseyler olur 🤲🤲
Canım benim umarım güzel haberleri de alırız en yakın zamanda. 🥰🤍Dün değerlendiremememize çok moralim bozuldu ama bugün daha önemli diyorlar bakalım. İlk kez kullanıyorum Ovulasyon. 2 aydır deniyoruz. Beklenen adetim 31 Aralık, seninki ne zaman kuzum?

Benın göğsüm yumurtlama gununden berı şiş ve ucları cok agrıyordu.bugun şişlik gitmiş ucundakı agrıda azalmıs.bu ay çok ilginç şeyler yasıyorum bakalım hadı hayırlısı.bu arada ilişkiye devam etmek bebegın tutnmasını engellemez degılmı kızlar?
Canım öyleyse bilmiyorum ama başıma geleni söylüyorum reglin gelicektir benim çünkü öyle oluyordu

B B_Nur canım senin sat bat hala belli değil mi tarih versen iyi olur nasıl oldun
Merhaba :) sat 6 Aralık bat 8 Ocak bu ay adetliyken klomen kullandım cuma günü de çatlatma iğnesi oldum şimdi bekleme zamanı inşallah isteyen herkes için güzel sonuçlar olur

Screenshot_2022-12-18-14-24-46-30_394a9586804009acc5ba752d9d5c7ed1.jpg
yorumlarini alayım 😂😂 pozitifbiri pozitifbiri

Canım benim umarım güzel haberleri de alırız en yakın zamanda. 🥰🤍Dün değerlendiremememize çok moralim bozuldu ama bugün daha önemli diyorlar bakalım. İlk kez kullanıyorum Ovulasyon. 2 aydır deniyoruz. Beklenen adetim 31 Aralık, seninki ne zaman kuzum?
Ay amin amin inşallah 🤲 yaaaa bizde 3 aydır deniyoruz bugün degerlendirrdik hatta akşam yine bakcaz bı bende ovulasyonu ilk defa kullandım bu ay ve bat 31 Aralık aynıyız hadi inşallah ya 🥰🥰🥰😍

Ay amin amin inşallah 🤲 yaaaa bizde 3 aydır deniyoruz bugün degerlendirrdik hatta akşam yine bakcaz bı bende ovulasyonu ilk defa kullandım bu ay ve bat 31 Aralık aynıyız hadi inşallah ya 🥰🥰🥰😍
Aa benmde 30 veya 31 Aralık ama biz pek değerlendiremedik sadece iki ilişki oldu eşim grip nezle hayırlısı bakalım

X