- 27 Mart 2023
- 11
- 2
- 25
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #17.321
Senin Tedaviye başlayalı ne kadar oldu canımÇatlar canım benim ilk kullandıgım ay döngümün 28. Gününde çatladı. Benimde yavaş büyüyor bu ay sabah akşam içiyorum doktor gerekirse dozunu yükseltebilirim dedi
Bu doktor takibi ile 2. Ayım canım ilkinde günde bir defa kullandım şimdi 2 inşallah bidahaki aya gerek kalmaz canım. Ama bebek dersen 2 senedir istiyorum bir defa düşük yaptım. Senin ne kadar olduSenin Tedaviye başlayalı ne kadar oldu canım
1 buçuk senedir istiyorum ama düşük falan hiç bi şey olmadı bende doktor takibiyle bu ilk ayım inşallah dediğin gibi bi dahakine gerek kalmaz folik asit kullanıyor musunBu doktor takibi ile 2. Ayım canım ilkinde günde bir defa kullandım şimdi 2 inşallah bidahaki aya gerek kalmaz canım. Ama bebek dersen 2 senedir istiyorum bir defa düşük yaptım. Senin ne kadar oldu
Ben farklı bir doktora gittim bu ay canım o hem eşime hemde bana takviye verdi içinde 400mg folik asit var1 buçuk senedir istiyorum ama düşük falan hiç bi şey olmadı bende doktor takibiyle bu ilk ayım inşallah dediğin gibi bi dahakine gerek kalmaz folik asit kullanıyor musun
Kız ben 2 senedir istiyoruz yazmışım 1 yıl olacak bu bir yıl içinde bir deda düşük yaptım düşükten sonraki 6. Ayıma girdim canımBen farklı bir doktora gittim bu ay canım o hem eşime hemde bana takviye verdi içinde 400mg folik asit var
İsmi ne bende değiştirdim re genesis max kullanıyorum şimdiKız ben 2 senedir istiyoruz yazmışım 1 yıl olacak bu bir yıl içinde bir deda düşük yaptım düşükten sonraki 6. Ayıma girdim canım
Çok geçmiş olsun. Bende de aynı sorun var. Kanama olur olmaz bebeğin kalp atışının durduğunu gördünüz süreç nasıl oldu. Benim pazar akşamı kanamam oldu plesantada bebek iyiydi ultrason da. Şu an bir şey olmuş mudur çok korkuyorumÖyle canım gerçekten. Kucağıma alsaydım belki hiç dayanamazdım. Allah herkese kaldırabileceği sınav veriyor işte.
Sebebi plasenta dekolmanı. Plasenta ile rahim duvarı arasında kanama olmuş oksijen akışı kesildiği için kaybettim oğlumu. 6,5 ay oldu.Tekrar nasip olacak inanıyorum
Benim kanama dışarı vermedi kendini yani ben kanama olduğunu görmedim, iç kanamaymış. Şiddetli karın ağrısıyla gittim hastaneye. Nstye aldılar kalp atışı bulamayınca ultrason cihazıyla baktılar. Dekolman olduğunu anlayınca hemen ameliyata aldılar. Seninki doktor kontrolünde ilerliyorsa içini ferah tut. Sık sık kontrollerini yaptır. Yani ömrü olan bebek her türlü yaşıyor bizim ki elimizden geleni yapmış olmak içinÇol geç
Çok geçmiş olsun. Bende de aynı sorun var. Kanama olur olmaz bebeğin kalp atışının durduğunu gördünüz süreç nasıl oldu. Benim pazar akşamı kanamam oldu plesantada bebek iyiydi ultrason da. Şu an bir şey olmuş mudur çok korkuyorum
Allah razı olsun. Bende de karın ve rahim ağrısı var. Arada vuruyor bıçak gibi. Acı oluyor. Ama dayanılamayacak gibi şiddetli değil tabi. Bu yüzden çok korkuyorumBenim kanama dışarı vermedi kendini yani ben kanama olduğunu görmedim, iç kanamaymış. Şiddetli karın ağrısıyla gittim hastaneye. Nstye aldılar kalp atışı bulamayınca ultrason cihazıyla baktılar. Dekolman olduğunu anlayınca hemen ameliyata aldılar. Seninki doktor kontrolünde ilerliyorsa içini ferah tut. Sık sık kontrollerini yaptır. Yani ömrü olan bebek her türlü yaşıyor bizim ki elimizden geleni yapmış olmak içinSağlıkla kucağına alırsın İnşAllah
Korkma bebeğini Allah’a emanet et İnşAllah sağlıkla huzurla kavuşacaksınızAllah razı olsun. Bende de karın ve rahim ağrısı var. Arada vuruyor bıçak gibi. Acı oluyor. Ama dayanılamayacak gibi şiddetli değil tabi. Bu yüzden çok korkuyorum
Az önce doktordan geldim. Bebek iyi kalp atışını duyduk. Plesantada arkasında kanama alanı görüldü biraz. Yat dinlen dedi. Bilmiyorum ne yapıcamKorkma bebeğini Allah’a emanet et İnşAllah sağlıkla huzurla kavuşacaksınızKendini zorlayacak hiç bir şey yapma. Tüm hazırlıklar doğduktan sonrada yapılır şu an önemli olan sizin sağlığınız
Kaçıncı haftadasın ne zaman doğum planlanıyorAz önce doktordan geldim. Bebek iyi kalp atışını duyduk. Plesantada arkasında kanama alanı görüldü biraz. Yat dinlen dedi. Bilmiyorum ne yapıcam
proceıvenin faydası oldu mu acaba? ben de dün başladım da onaKuzum sen bana yazmıstn unuttum yazmayı kusura bakma bıçuyun ısler yogundu,takvıye aldım ben sadece prowomen promendı.simdi proceıve dıye bı marka aldık bakalkm hayırlısı ınsallah
Kız sen nasıl buldun bu topigi ben bile kaybetmiş bulamamıştımproceıvenin faydası oldu mu acaba? ben de dün başladım da ona
Anammm ne topikler gezdik iyi bulmuşsun
Aynen valla çok gezdik en çok benim topikta konusmusuz 18 kAnammm ne topikler gezdik iyi bulmuşsun
İyi olmuş valla şimdi herkes hamile yazışanda yok kaldık başbaşaAynen valla çok gezdik en çok benim topikta konusmusuz 18 kben bulmadım kuzum birisi yazınca bildirim geldi yoksa ben topigimi aradım bulamamıştım
Olsun aşko bizde el ele Ocak annelerine giderizİyi olmuş valla şimdi herkes hamile yazışanda yok kaldık başbaşa