- 1 Nisan 2022
- 12.487
- 15.357
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.381
Yaa olsun aklında bundan sonraKız mahvoldum gunlerdır
Anladım canım olsun saglık olsunCanım ben memurum evime 100 km uzaktaki farklı ile atandım asaleti almadığım içinde eş durumu tayini istiyemiyorum henüz ondan böyle ayrı kaldık
Canım ben memurum evime 100 km uzaktaki farklı ile atandım asaleti almadığım içinde eş durumu tayini istiyemiyorum henüz ondan böyle ayrı kaldık
Ooooo kankam gözümüz aydın hoş geldin beklenen geldiği gibi gitmesini de bilsin inşallah yolumuza bakalım ekşın taymmmmmmmm
YaaaaKıyamam kız sanakavuşsun bi an önce inşallah
Pik değil canım ama adetin bittikten sonra 1 dolu 1 boş şeklinde devam edinKızlar adet bitişinin 6.günündeyim ilk yapışım şuan pik değil bence ama değerlendirilmeli mi ?
Ateş konusunda bir fikrim yok canımKızlar reglim çarşamba günü bitti iki gündür leke leke geliyor, bugün ateşim 37,5 olmuş anlayamadım ne oluyor.pozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 ateş adını yazamadığım Ateş Eki Görüntüle 3177753 bilenler
Daha çatlamamış dün de bugünde pik ama bence akşam 4-5 gibi bir yap canım. Hayat 10 gibi de yap akşam ben pik günü 2-3 tane yapıyorum çatlamayı bulmak içinKızlar pikin pikini görüyorumakşam testi tekrarlarım pik görürsem boş geçeriz dün değerlendirdik çünkü silik olursa değerlendiririz
Canım hasta olma ihtimalin var mıKızlar reglim çarşamba günü bitti iki gündür leke leke geliyor, bugün ateşim 37,5 olmuş anlayamadım ne oluyor.pozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 ateş adını yazamadığım Ateş Eki Görüntüle 3177753 bilenler
Grip gibi mi kuzum, arada burnum akıyor ama öyle şiddetli bir şeyim yok ki. :) acaba erken mi Yumrtlama olacağımCanım hasta olma ihtimalin var mı
Döngün kaç günde bir? Yumurtlama belirtisi gördün mü akıntı vs.? Eğer döngün uzunsa büyümekte olan yumurtanı görebilir ama adetlerin duzenliyse çatlamış olma ihtimali de var. Ben 28 günde bir oluyorum 14.gunde çatlamış oluyorKızlar bugün adetimin 14. Günü doktora gitsem yumurta var mı diye görür mü
Akıntı gibi açık pembe lekelenmem var, normalde reglim bitince kop koyu olurdu kahverengi sma oda en geç perşembe bitmiş olurdu. bitince gelirdi, şimdi açık pembe geliyor. Şimdi ya kalmaması lazım reglim biteli 2 gün olduCanım hasta olma ihtimalin var mı
Kızlar birşey sorucam mesela bugün ayın 16si ama gece 12 den sonra ilişki yapıyorsunuz takvimde hangisini baz aliyorsunuz sizler
Yani 12den önceki tarihi16sını baz alıyorum ben