- 5 Temmuz 2022
- 2.081
- 3.068
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.361
Yaşımız çok değil, gerekli olan sadece 1 sağlıklı yumurta gerisi nasipBende 30ilk gebelik olcak nasip olursa yaştan dolayı olmazsa diye aklıma getirmeden edemiyorum
Ben anlayamadım hiç artık. Döngünün 20.gunundeyim ve bu aydan çok umitliydimGarip gerçekten 7 ve 12 de belirginleşmiş ama pikte deeğil
Yapmaya devam edin. C ile aynı koyulukta ya da daha koyu olması gerekir t çizgisinin. Hergun aynı saatte en az 3 saat sıvı almadan yapmaya çalışınKızlar yardım lütfen ilk defa ovülasyon testi yapıyorum silik bir çizgi çıktı bu ne demek ne zaman yumurtlama olur sizce tahminen?
Bana da bi tane verirsen sevinirimKızlar benim oğlum anne bebek siparis verelim gelsin diyor varmi aranızda isteyen toplu siparis verelim
Kız neyi var yaşımızın taş gibiyiz maşallahBende 30ilk gebelik olcak nasip olursa yaştan dolayı olmazsa diye aklıma getirmeden edemiyorum
Vücut çorabıTaktık yok bam bam demek ısterdım ama varbenım en sıkstıgım zamanlarda vücut çorabı gırıyor ısın ıcıne yada fotoğraf ısten eve gelmeden düz foto degıl tabı eve gelene zaten kıvama gelıyor hıc mı olmadı gece uykuda herturlu teslim
Vucüd çorabı çok sexsi kızlar bende tavsiye ederim ilişki için çıkartmanızada gerek yok her şey hazır o kadar detaylı yapmışlar yaniVücut çorabıben
Kalktım ve ne goreyımmm kırmızılarBen bir defa kürtajdan sonra yaptım 1 gün sonra adet oldum mucize gibi .birde bu defa adetim gecikti kesin bildim ki hamiş diğilim masajı yaptım sabah söküldüm..resmen şok oluyorum her defa.Benim inanılmaz ağrılarım vardır..hatda masajdan 1 gün önce şiddetli mide ağrıları vardır..kötü düşünme
Biz bes senelık evlıyızOoo süpermiş bunlar bak vücut çorabım hiç olmadi hemen almalıyım bir tanefotoğraf fikri de süpermiş ay ne kadar da dümdüz yasiyormusuz yanonu fark ettim yeni evliyiz oysaki
VarmıdırrrVücut çorabıben
Canım ben memurum evime 100 km uzaktaki farklı ile atandım asaleti almadığım içinde eş durumu tayini istiyemiyorum henüz ondan böyle ayrı kaldıkKız siz neden ayrı yerlerdesiniz yawww
Dedim sana..bunu çoktan yapsaydın hiç beklemezdinKalktım ve ne goreyımmm kırmızılar
Var varVarmıdırrr
Kız mahvoldum gunlerdırDedim sana..bunu çoktan yapsaydın hiç beklemezdin