- 14 Mayıs 2021
- 4.518
- 8.877
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #14.301
Abooww bunu sen dedıysen demekkı cok hastaydın aşkımAy kız hemde ne grip geçirdim bildiğiniz kovid gibi bişeydi bu 2 gün baygın yattım böyle bişey olamaz ya kızlar çok iyi korunun valla sakın yakalanmayın ben bilseydim ki bu kadar ağır bu ay askıya alırdım çocuk işini gene kocama yanaşmazdım
Yaaa bende imprly bitince yine prowomen alayım diyordum bunumu alsam acaba bu kaç paraValla askm dr um dedıkı prowomenın gelıstırılmıs haliymiş bu.içeriği daha zengınmıs ve daha kuvvetlıymıs.bıde bunu deneyecegım.ıns vesıle olur
Kız cidden çok hastaydım bak kovid geçirdim ben onda bile bu kadar vücut ağrısı yaşamamıştım bildiğin kemiklerim sızlıyorduAbooww bunu sen dedıysen demekkı cok hastaydın aşkımçok gecmıs olsun kıyamam
Kuzu sen ımprly ı dıyınce arastrdım ıcınde ınosıtol yok onun.prowomende 500 mg bunda 2000 mg var.bundan bı al dene ya.nasıl olsa doktor onerdı.aynen dedıgı şu spermın ve yumurtanın bulusmasını kolaylastırır sonrasındada rahme tutunmasını dedı.eczaneden al ama ınternete guvenmıyorum.ıkısı 840 tlye geldı.denemeye deger benceYaaa bende imprly bitince yine prowomen alayım diyordum bunumu alsam acaba bu kaç parazaten doktor bana 3 ay kullan demişti 1 kutu daha alırsam tamamdır
Insallah canım sağlıcakla gelsin kuzular 2 ler çok nazlı çıktı CookYok ezbere biliyorum kullanıcı adını trueliving_ama işte sabah moralim bozuktu biraz. Regl ateşi 36.4 benim. Yarın o civara düşerse Allah rahmet eylesin
İnşallah ya ilk defa başıma geliyor böyle bişey ama her belirtiyi yaşayıp kimyasal bile kalamadım dahaİnşAllah güzel haberle gelirsin uc acıması hamilik diyorlar ama
Ayy nolur bıze dua edın olurmu bizde tadalım biran önce annelik duygusunuInsallah canım sağlıcakla gelsin kuzular 2 ler çok nazlı çıktı Cook
Kuzu benim doktor hiç eşimede önermemişti bu sefer eşimedemi alayım acaba ya. Aslında imprly ilacını tüp bebek sürecindekilere bile veriyolar mış içinde inositol nasıl yok anlamadımKuzu sen ımprly ı dıyınce arastrdım ıcınde ınosıtol yok onun.prowomende 500 mg bunda 2000 mg var.bundan bı al dene ya.nasıl olsa doktor onerdı.aynen dedıgı şu spermın ve yumurtanın bulusmasını kolaylastırır sonrasındada rahme tutunmasını dedı.eczaneden al ama ınternete guvenmıyorum.ıkısı 840 tlye geldı.denemeye deger bence
Ooo İnşAllah bu ay güzel haberi getirirler sanaGeldi bebekler
Eşiniz bide siz muayane oldunuz muİnşallah ya ilk defa başıma geliyor böyle bişey ama her belirtiyi yaşayıp kimyasal bile kalamadım daha
Ya belki erken yerleşiyor karışma çocuğun işineKızlar ya ateş 4. Gün niye kapak çizgisinin altına düşer sizce yerleşme düşüşü için çok erken bu ne düşüşü böyle
Valla kuzum benım esımın spermıyogramı cok ıyı cıktı herseyı.ama eşli verıyor dedıgım gıbı bunlar bırlesmeyı kolaylastırıyormus.denemekten zarar gelmez.bılmıyormkı sen dıyınce bı bakıyım dedım ıcerıgıne yokmus ıcındeKuzu benim doktor hiç eşimede önermemişti bu sefer eşimedemi alayım acaba ya. Aslında imprly ilacını tüp bebek sürecindekilere bile veriyolar mış içinde inositol nasıl yok anlamadım
İnşallah bıtanem yok eczaneden kuzucumOoo İnşAllah bu ay güzel haberi getirirler sananerden aldın canım netten mi?
AhhahahahYa belki erken yerleşiyor karışma çocuğun işine
Tamam canım bende getirteyim regl oluncaİnşallah bıtanem yok eczaneden kuzucum
Kuzu benimde eşimin sperm sonucu çok iyi gelmişti ama doktor hiç eşli paket vermemişti bu ayda bunları alayım o zaman eşimede alayımValla kuzum benım esımın spermıyogramı cok ıyı cıktı herseyı.ama eşli verıyor dedıgım gıbı bunlar bırlesmeyı kolaylastırıyormus.denemekten zarar gelmez.bılmıyormkı sen dıyınce bı bakıyım dedım ıcerıgıne yokmus ıcınde
Al al bebişim.nıye onermedıyse sonucta vıtamın yanı guc verır kuvvet verır ıyce hızlandırır miniş spermleriKuzu benimde eşimin sperm sonucu çok iyi gelmişti ama doktor hiç eşli paket vermemişti bu ayda bunları alayım o zaman eşimede alayım
Evet kuzucum bırkez içiliyor suya karıstırılıpTamam canım bende getirteyim regl oluncaGünde 1 kez mi?
Ben bu ateş tablosundan hiç anlamıyorum ki yaEki Görüntüle 3192454
Benim ateş arttı baksana yumurtluyorum sandı uygulama ama yumurtlamıyorum bu başka bişi
Aynen kız benimki bitince ikisini alayım bariAl al bebişim.nıye onermedıyse sonucta vıtamın yanı guc verır kuvvet verır ıyce hızlandırır miniş spermleri