Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sorma ben de baktım sen de kullandın mi yumurta kalitesine iyi geliyormuş ama tam arastiramadim
Ben geçen yıl eşim daha doktora hiç gitmeden bir kutu kullandım.ama benim yumurtlamada çatlamada hiç bir sıkıntı yok.aylarca takip etti doktorum birde Hsg çekelim dedi işte oda temiz çıktı

Benim eşimde bi problem var mı bilmiyorum hiç gitmedi doktora. Olmasa bile kullanması faydalı olur mu
Evet tabiki olur vitamin çünkü çok güçlü takviyeler var içinde yani aslında benim doktorumun anlattığı sperme yarayan ne varsa hepsinin bir arada yapılmış vitamin hali Google den aç içeriğini oku canım proxeed plus adı

Kızlar ben 5 aralikta adet oldum 9 aralikta bitti normalde 11 aralikta bitmesi gerekiyodu erken bitti. 14 aralikta hsg cektirdim. 1 haftalık antibiyotik verdi iliskiye girme bitene kadar dedi. Ben zaman kaybetmek istemiyorum kimi antibiyotik kullanmamis 2 3 gun beklemis iliskiye girmis. Suan benim lekelenmem var hsg cektirdigim icin. Ama ara ara uzayan akintilarimda oluyo ne yapmam gerek nele yaptiniz ovulasyon testi kullanmaya baslamali miyim

Bana antibiyotik falan vermedi doktorum canım.bir hafta ilişki yok dedi ama 3 .ncü gün başlamıştık biz

Ben geçen yıl eşim daha doktora hiç gitmeden bir kutu kullandım.ama benim yumurtlamada çatlamada hiç bir sıkıntı yok.aylarca takip etti doktorum birde Hsg çekelim dedi işte oda temiz çıktı
Benim de çatlamada hiç sorun yok kan vererek takip ettim. Ama büyümeden çatlıyor sanırım o şekilde hiç kontrol ettirmedim hep hap kullanıp gittim ama bu ay boş birakacaz diye ovulasyon dönemimde gideceğim bakalım ne duruma geliyor yumurta. Erkek için ikimizin dediği takviyeler farklı içeriğine bakmak lazım

Ben bir defa kürtajdan sonra yaptım 1 gün sonra adet oldum mucize gibi .birde bu defa adetim gecikti kesin bildim ki hamiş diğilim masajı yaptım sabah söküldüm..resmen şok oluyorum her defa.Benim inanılmaz ağrılarım vardır..hatda masajdan 1 gün önce şiddetli mide ağrıları vardır..kötü düşünme

Doktor çok önemli canım sırf para için yine yaparlar seninde psikolijini bozarlar. Ben inanıyorum olacak allahın izni ile birAz daha bekle mfk bitsin 1 2 ay daha dene canım allahtan ümüt kesilmez

Hsg sonrası enfeksiyon kapmaman için antibiyotik kullanman gerekli bence. Ben anestezi aldığım için o ayı pas geçmiştik. Uzayan akıntın varsa yumurtlaman kaçabilir. Ama bence çok kafana takmamalisin canim. Doktorunu dinlemeni öneririm

Tüh ya kacirmak istemiyodum hsg den sonra gebelik kolay oluyomus çünkü. 5 6 gun daha beklemem lazim daha anestezisiz cektirdim ben

Tüh ya kacirmak istemiyodum hsg den sonra gebelik kolay oluyomus çünkü. 5 6 gun daha beklemem lazim daha anestezisiz cektirdim ben
Öyle tabi ama diğer türlüsü daha zor şuan sağlığın daha önemli antibiyotik sonrası ilişki var ise ovulasyon kullan istersen. Dün adetin kaçıncı günüydü uzayan akıntı icin erken değil mi? Hsg adet bitimi cekiliyor cunku

Adetim ilacla geldi kasimda adet olamadim aralik ayi adetimide duphaston kullandim bide youtubedan sdet söktürücü masaj yaparak getirdim. 5 aralik gecesi geldi adetim. Normalde 7 8 gun surer hemen aradim randevu aldim hsg den 12 araliga vereceklerdi 8 gun surebilir diyince 13 dolu 14 aralikta gel dediler. Ama benim adet 5 gun filan sürdü 9 aralikta bitti adetim aradim bitti adetim bi sıkıntı olur mu diye olmaz dediler 14 aralikta hsg cektirdim. Yani sat 5 aralik bitisi de 9 aralik hadi 10 diyelim leke gelmisti biraz o zaman

Anladım canım. Normalde biter bitmez gelin diyorlar gerçi öncesi ilişki olmadıysa için rahat olsun. Diğer konuda ise için nasıl rahat edecekse öyle yaparsın ben sadece fikrimi söyledim güzel haberler alırsın inşallah

Iliski yaşamadık hic adam duz duvara tirmancak artik enfeksiyondan korkarim pimpirikliyim bide ama günü kacirma korkusuda var. Bi fenomen var instagram da ugurluailesi diye o kizda hsg cektirdi 3. Gun hamile kalmis hemen. Bazi insanlara hic ilac vermiyor doktorlar o yüzden biraz da düşünceliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…