- 18 Eylül 2021
- 440
- 438
- 31
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.341
Kız bende işte üç gün sonra ilişkiye başladım anestezisiz çekildim antibiyotik yok beton gibi bişeyim sanırımIliski yaşamadık hic adam duz duvara tirmancak artikenfeksiyondan korkarim pimpirikliyim bide ama günü kacirma korkusuda var. Bi fenomen var instagram da ugurluailesi diye o kizda hsg cektirdi 3. Gun hamile kalmis hemen. Bazi insanlara hic ilac vermiyor doktorlar o yüzden biraz da düşünceliyim
Cok kafam karisti ya. Bazi doktorlar hsgden önce antibiyotik tedavisi baslatiyo bazilar hsgden sonra. Bazilari ise hic vermiyo ilacKız bende işte üç gün sonra ilişkiye başladım anestezisiz çekildim antibiyotik yok beton gibi bişeyim sanırımevet canım biliyorum o aileyi
Merhaba! bende bu ay klomen dullandım yarın dr kontrolüm var bakalım yumoşlar büyüyürmu daha öncede 3 kez klomen 3 kez famera kullandım gebelik oluşmadı bende ama her ikisininde etkisi bende aynıydı belki kişiden kişiye değişir inşallah hepimiz hamiş kalırız bu ay rabbim isteyen herkese nasip etsin annelik duygusunuGünaydın kızlar kopamadim sizdenaz önce doktordan geldim anlattım derdimi ve bana femara verdi kullanıp haftaya salı kontrole.gel dedi bakalım neler olacak var mi aranızda femara kullanan daha önce klomen kullandım ikisinin farkı nedir acaba
İn şa Allah kuzum..eşim kesin aşılama diyor..bu ay belki mucize olur kaldımDoktor çok önemli canım sırf para için yine yaparlar seninde psikolijini bozarlar. Ben inanıyorum olacak allahın izni ile birAz daha bekle mfk bitsin 1 2 ay daha dene canım allahtan ümüt kesilmez
Canım bende çekildim önceden ilaç yazmadı bana..ben ama anestezi olmuştum..bitdikden sonra kullandım zaten çok ağrım olmadıği için çok az kullandımCok kafam karisti ya. Bazi doktorlar hsgden önce antibiyotik tedavisi baslatiyo bazilar hsgden sonra. Bazilari ise hic vermiyo ilac
Bende 3029 canim
Kızlar akşam lavaboda afedersiniz böyle uzun parmak kalınlığında akıntım oldu hani löp diye denir ya o şekilde yumurtlama belirtisi mi aceba
Ooo süpermiş bunlar bak vücut çorabım hiç olmadi hemen almalıyım bir taneTaktık yok bam bam demek ısterdım ama varbenım en sıkstıgım zamanlarda vücut çorabı gırıyor ısın ıcıne yada fotoğraf ısten eve gelmeden düz foto degıl tabı eve gelene zaten kıvama gelıyor hıc mı olmadı gece uykuda herturlu teslim
Ooo süpermiş bunlar bak vücut çorabım hiç olmadi hemen almalıyım bir tanefotoğraf fikri de süpermiş ay ne kadar da dümdüz yasiyormusuz yanonu fark ettim yeni evliyiz oysaki
Benim agrim yok ki antibiyotik verdi sadece bana bende anestezisiz cektirdimCanım bende çekildim önceden ilaç yazmadı bana..ben ama anestezi olmuştum..bitdikden sonra kullandım zaten çok ağrım olmadıği için çok az kullandım
Hemen alışveriş yapıyorum hemmmenn vücut çorabı hemennAhahah hiç akıllarında yokken hemen kaniyorlar, deneyin kesinlikle. Kıyafetler çok işe yarıyor
Hemen alışveriş yapıyorum hemmmenn vücut çorabı hemenn
Garip gerçekten 7 ve 12 de belirginleşmiş ama pikte deeğil27 gibi. Geçen ay reglimden 9 gün önce ovulasyon gördüm ondan önce 12 gün önce falan. Yani normal insanların döngüsü bende çalışmıyorsu dalgalanmalara bakar mısın lütfen nasıl yanıltmasın beni!!!!
Tamam tamamBabydoll falan da at sepete çok işe yarar
Benim agrim yok ki antibiyotik verdi sadece bana bende anestezisiz cektirdim
Sen bayağı arada kalmışsın canim valla kendin için en iyisini yap o zamanIliski yaşamadık hic adam duz duvara tirmancak artikenfeksiyondan korkarim pimpirikliyim bide ama günü kacirma korkusuda var. Bi fenomen var instagram da ugurluailesi diye o kizda hsg cektirdi 3. Gun hamile kalmis hemen. Bazi insanlara hic ilac vermiyor doktorlar o yüzden biraz da düşünceliyim
O an kargasaya geldi zaten doktorlarda bence emin değiller hep degisiyo doktor asistan filanBilemedimki canım .doktorun ne diyorsa onu yap en güzeli