- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
- Konu Sahibi Mervenur277
- #13.701
Anladım normal görülüyordu kırmızının içinde değil yazı çok teşekkür ederimReferans degerinin üstüne çıkmıyorsa iyi canım çünkü troid hormonlarının yüksek çıkması düşüklere sebep oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım normal görülüyordu kırmızının içinde değil yazı çok teşekkür ederimReferans degerinin üstüne çıkmıyorsa iyi canım çünkü troid hormonlarının yüksek çıkması düşüklere sebep oluyor
İnşallah canımmYükselişi önemli kuzucum inşallah güzel yükselir
Hakkında en güzeli olanı olsun Rabbim gönlündekini hayırlısı ile versin inşallah güzel arkadaşımBakalım nisana kadar bekleyeceğim galiba her bilgide işler karışıyor canım şimdide e2 çıktı başıma
Aşkım ilk sayfada ateş linklerimiz var oraya tıklayabilirsin birçok arkadaşımızın da ateş linki orada sana örnek olurİnternetten alacağım doğru ölçen olsun diye sordum saol kuzum ateş tablonu paylaşırsan sana zahmet bana da örnek olur
Ya olsa dün çıkmaz mıydı cidden kafayı yicem yarın pat diye mi düşecek acabaTest yapp lütfen fnd_50 ‘cığımm maşallah
Tamam canım teşekkür ederimAşkım ilk sayfada ateş linklerimiz var oraya tıklayabilirsin birçok arkadaşımızın da ateş linki orada sana örnek olur
Testin varsa yapar mısın lütfen bekliyorum kuzuYa kızlar Allah rızası için tabloya bakin. Bugün de ateşim yüksek çıktı ve 13. Gün. Yarın bat günüm. Ay çok heyecanlandım. Benim beta hcg nin testlerde görünmeme ihtimali var mıdır? Ya ilk gebeliğimde iki üç gün önce öğrenmiştim bunda farklılık olur mu? Bir ateş bu kadar yüksek kalır mı biraz da olsa inmez mi. Yoksa yarın pat diye mi düşecek ben yarını nasıl bekleyeceğim pozitifbiri Papatyamaviss @Deepblues bebekheyecani savascii Safransari imagination forever elifelif98 hatırlayamadığım diğer canlar.
Pazar pazar uyuyamıyorum
Umutlandırmak istemiyorum ama seni gebe hissediyorum bir kendimi hissedemem zaten amin inşallah sağlıklaYa kızlar Allah rızası için tabloya bakin. Bugün de ateşim yüksek çıktı ve 13. Gün. Yarın bat günüm. Ay çok heyecanlandım. Benim beta hcg nin testlerde görünmeme ihtimali var mıdır? Ya ilk gebeliğimde iki üç gün önce öğrenmiştim bunda farklılık olur mu? Bir ateş bu kadar yüksek kalır mı biraz da olsa inmez mi. Yoksa yarın pat diye mi düşecek ben yarını nasıl bekleyeceğim pozitifbiri Papatyamaviss @Deepblues bebekheyecani savascii Safransari imagination forever elifelif98 hatırlayamadığım diğer canlar.
Pazar pazar uyuyamıyorum
Kuzum biraz geç yapayım diyorum en son dün yaptım negatif çıktı ben anlayamadım ama böyle devam ederse direkt kan vereceğim yarınTestin varsa yapar mısın lütfen bekliyorum kuzu
Ya nolur dua et lütfen Allahım hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah inşallah hepimiz hayırlı zamanda hamiş olalımUmutlandırmak istemiyorum ama seni gebe hissediyorum bir kendimi hissedemem zaten amin inşallah sağlıkla
O zaman yarın kesin kan ver çok heyecanlandım hamiş kal bana dua etKuzum biraz geç yapayım diyorum en son dün yaptım negatif çıktı ben anlayamadım ama böyle devam ederse direkt kan vereceğim yarın
Gerçekten canı gönülden dua ediyorum Allahım sağlıkla hayırla kabul etsin inşallah canım benimYa nolur dua et lütfen Allahım hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah inşallah hepimiz hayırlı zamanda hamiş olalım
Canımsın etmem ki hepiniz için kalsam da kalmasam da ediyorum Allahım inşallah isteyen büyün kardeşlerime hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin diyorumO zaman yarın kesin kan ver çok heyecanlandım hamiş kal bana dua et
Allah razı olsun amin inşallah canımsınGerçekten canı gönülden dua ediyorum Allahım sağlıkla hayırla kabul etsin inşallah canım benim
Kuzum hamiş duası daha çabuk kabul oluyormuş o yüzden yoksa herkese versin Rabbim hayırlısıyla aminCanımsın etmem ki hepiniz için kalsam da kalmasam da ediyorum Allahım inşallah isteyen büyün kardeşlerime hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin diyorum