- 18 Kasım 2022
- 198
- 371
- 26
- Konu Sahibi Mervenur277
- #13.481
Allah razı olsun canım sağlık ocağı hala çıkmadı inşallah bundan sonra güzel artarÖncelikle gözün aydın, sağlıkla gelsin kuzun sağlık ocağındaki çıkmadı mı sen şimdi değere takılma artışa bak, benim komşum bat günü erken gebelikle o kadar silik öğrendi ki, düşün öğlen öğrendi 2 gibi akşam 5 gibi kan verdi 6 çıktı sonucu, bu perşembe günü oluyor. 4. Gün Pazartesi verdiği kan sonucu 94. Sen birde battan 2 gün sonra testte silik görüp 4. Gün kan verdin. Bence gayet iyi, bundan sonrası artışın güzel olması
inşallah canım dua edelim bol bol en kısa zamanda güzel haberi alırsın inşallahBenimde bu ay yumurtalamadan sonra kasık agrim gecmedi hic insllah psikolojik degildir
Sağlık ocağı hala çıkmadı canımın içi elimde tek sonuç var o da buCanım saglık ocagında verdıgın cıkmadı anlamadım ben??ıkı sonuc mu var elınde tek sonucmu suanda
bu sabah özelde verdiğimin sonucu bu canım yarın mı vereyim aynı yere p. Tesi miSağlık ocagında verdiysen p. Tesi muhakkak ver ama özelde verdiysen bugun ver. Çünkü ilkini nerde verdiysen devamını ordan vermen gerekiyor