- 8 Eylül 2022
- 723
- 730
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #13.461
Hayırlı olsun canım allah kucağına almayi nasip etsin adet gecikmesinden haric nelerdi belirtilerinKızlarım bana bi el atın bat 10 ocaktı ilk testim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım allah kucağına almayi nasip etsin adet gecikmesinden haric nelerdi belirtilerinKızlarım bana bi el atın bat 10 ocaktı ilk testim
Canım bat gelmemiş ateş güzel gidiyor, inşallah güzel haberi verirsin ama öyle olmasa bile hormonlar güzel çalışıyor inci gibi tablon var maşallah çok uzun sürmez gebelik haberini vermeye@Papatyamaviss @Deepblues @bebekheyecani Safransari melegim can imagination forever @savascii @trueliving_ @tubiiloji unuttuğum diğer canlarım
Ya her şey iyi güzel hoş da acaba sebep ney eşim de bir sperm testi verseydi bir türlü veremedi. Şubatta da olmazsa artık doktora gideceğiz bakalım sonraki aşama ne olur doktor söyler artık. 2 güne belli olur. Hayırlısı olsun inşallah canım duanı eksik etmeCanım bat gelmemiş ateş güzel gidiyor, inşallah güzel haberi verirsin ama öyle olmada bile hormonlar güzel çalışıyor inci gibi tablon var maşallah çok uzun sürmez gebelik haberini vermeye
Aslında tek bir sebebi var zamanını bekliyor, ben de hamile kalmasaydim hsg cekilecektim eşim de sperm testi verecekti inşallah gerek kalmadan gelir bebeginizYa her şey iyi güzel hoş da acaba sebep ney eşim de bir sperm testi verseydi bir türlü veremedi. Şubatta da olmazsa artık doktora gideceğiz bakalım sonraki aşama ne olur doktor söyler artık. 2 güne belli olur. Hayırlısı olsun inşallah canım duanı eksik etme
Hahahahhaha en iyisini yapacaksın kuzum takıl düşünme bir gün biz de pozitifleri görürüz inşallahİnşAllah düşmezde güzel bir sonuç alırsın Bende bugün test yaptım negatif. Pazartesiye kadar test yapmıcam artık. Haftasonum rahat geçsin Kekler sarmalar yapayım kayınvalideme gideyim elti çatlatmaca
Çok haklısın canım çok haklısın inşallah en güzel zamanda hayırla sağlıkla gelirAslında tek bir sebebi var zamanını bekliyor, ben de hamile kalmasaydim hsg cekilecektim eşim de sperm testi verecekti inşallah gerek kalmadan gelir bebeginiz
İnşallah hayırlısı olsun kuzumİnşallah düşmez yavrum da dualarımız kabul olur
Hayırı olsun canım bebişin sağlıkla gelsin inşallahKızlarım bana bi el atın bat 10 ocaktı ilk testim
İnşallah canımTebrik ederim. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler
Olabilir canım inşallah hayırlısı olurİlk çıkan değeri boşver artışına bak Belki geç döllenme oldu o yüzden başlangıç olarak düşük geldi sana
İnşallah canım bir daha ne zaman kan vericem şimdi benHayırı olsun canım bebişin sağlıkla gelsin inşallah
Sorma bu ay ilkKaçıncı ay da bu pozitifi gördünüz acaba ? elifelif98
Bunu da sabah özelde verdim canım burada devam ederim inşallah ki karşılaştırabilelimGozun aydın tatlım sonunda cıkmıs yarın bırdaha kan verırsın ama ozelde ver bu kez hemen cıksın.saglıkla al bebegını kucagına
Allah razı olsun canımHayırlı olsun canım allah kucağına almayi nasip etsin adet gecikmesinden haric nelerdi belirtilerin
Öncelikle gözün aydın, sağlıkla gelsin kuzun sağlık ocağındaki çıkmadı mı sen şimdi değere takılma artışa bak, benim komşum bat günü erken gebelikle o kadar silik öğrendi ki, düşün öğlen öğrendi 2 gibi akşam 5 gibi kan verdi 6 çıktı sonucu, bu perşembe günü oluyor. 4. Gün Pazartesi verdiği kan sonucu 94. Sen birde battan 2 gün sonra testte silik görüp 4. Gün kan verdin. Bence gayet iyi, bundan sonrası artışın güzel olmasıBunu da sabah özelde verdim canım burada devam ederim inşallah ki karşılaştırabilelim
Benimde bu ay yumurtalamadan sonra kasık agrim gecmedi hic insllah psikolojik degildirAllah razı olsun canım
Tahmini yumurtlama dan yaklaşık 4-5 gün sonra kasıklarımda bir rahatsızlık vardı ama bu ay ilk Elif psikolojiktir dedim otururken kalkarken yürürken sol kasıkta hep rahatsızlık hissediyordum ve bu günlerde sadece beyaz akıntı gördüm
Onun dışında adet öncesi akıntı dahil hiç belirtim yoktu canım şimdi ise bel ve kasıklarımda çok kasılma var
Mide bulantısı dün ve bugün çok var
Göğüs damarları çok belirgin
Ve ek olarak adet öncesi ara ara sırtım ağrıyordu üşütüyorum zannediyordum
Canım saglık ocagında verdıgın cıkmadı anlamadım ben??ıkı sonuc mu var elınde tek sonucmu suandaBunu da sabah özelde verdim canım burada devam ederim inşallah ki karşılaştırabilelim
Sağlık ocagında verdiysen p. Tesi muhakkak ver ama özelde verdiysen bugun ver. Çünkü ilkini nerde verdiysen devamını ordan vermen gerekiyorİnşallah canım bir daha ne zaman kan vericem şimdi ben
Ateş güzel canım.@Papatyamaviss @Deepblues @bebekheyecani Safransari melegim can imagination forever @savascii @trueliving_ @tubiiloji unuttuğum diğer canlarım
Var canım ilk testine göre çok iyi pazsrtesi aynı yerde tekrar ver kuzum hayırlı olsun inşallahKızlarım bana bi el atın bat 10 ocaktı ilk testim