- 26 Aralık 2015
- 11.565
- 18.570
- 34
- Konu Sahibi Mervenur277
- #13.001
Laboquickte gözüm oluşturdu ama göz oluşturmalarına karnım tok artık. Ateş düşmezse testi tekrarlarım düşerse gerek kalmaz zaten melisaa93Hele ben asla gokge goruyorum demem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Laboquickte gözüm oluşturdu ama göz oluşturmalarına karnım tok artık. Ateş düşmezse testi tekrarlarım düşerse gerek kalmaz zaten melisaa93Hele ben asla gokge goruyorum demem
Kuzum ateş düşmedi düşene kadar testi tekrarlarım ama net pozitif görmedikten sonra gölgelere inanmıcamKuzum ben silik gölge görüyorum özellikle en sonuncuda hem efekde yok gördüm valla
yeni ay yeni umut yeni heyecan hadi bakalımSubatta selam olsun
fnd_50 imagination forever bende görüyorum sanki ama emin olamıyorum ve silik sonuçlara pek güven kalmadı bende silik öğrenip sonu hüsran çok gördüğümüz için... Hakkınızda hakkımızda en hayırlısı olsun canlarfnd_50 ikinizin testinde de gölge görüyorum ama çok yanıltıcı olabiliyor bu İnşAllah bir kaç güne daha net görebiliriz
Daha 4 gün varmış hemen bırakma Hamile olanlarda sancı yaşıyorKalbim kadar beyaz bir test birakiyorum buraya. Bata 4 var. Adet sancilari coktan basladi.
Cano bende salı verdim çarşamba öğlene kadar peyder pey yüklendi test sonuçları betanın yanında rütin kan değerlerinde bakılmıştı. Ama ne hikmetse beta ve bir kaç testi göremedik. Doktordan öğrendik. Bazılarını bazen hastalar göremiyor dedi. Ve akşama düştü sisteme, hayırlı sonuçlar olsun inşallahYazdım canım bulunamadı diyor acaba bir kısmı çıkmadı mı daha
Minnoşko göremedim yaaf Ama umudu kesme sanırım daha bata var değil mi ateş de düşmemişGünaydın aşkolar. Bata 3 gün kala testi gerçekleştirdim. 1 adet laboquick 1 adet t1 t2 olan artımed testinden yaptım. Bence negatif. Hayriş sultan baş sarmaya devam hayırlı sağlıklı bir zamanda olur inşallah
Not: artık bat a kadar test tekrarlarım
He anladım canım teşekkür ederiiiimmm ben sayfa yenilemeye devam o zamanCano bende salı verdim çarşamba öğlene kadar peyder pey yüklendi test sonuçları betanın yanında rütin kan değerlerinde bakılmıştı. Ama ne hikmetse beta ve bir kaç testi göremedik. Doktordan öğrendik. Bazılarını bazen hastalar göremiyor dedi. Ve akşama düştü sisteme, hayırlı sonuçlar olsun inşallah
canım sonuçların üzerinde tarih var kan erdiğin tarihi seç pdf oluştur de indir geliyor telefona indiriyorsun ve orda verdiğin tarihdeki tahlihleri görebiliyorsun umarım yardımcı olabildim.Günaydın kızlarcım Cumanız mübarek olsun gözümü enabızda açtım ben nasıl bakıcam sonuçlara bir şey anlayamadım
evet kuzumm pembe cızgıyı gormeden bende ınanmam hıcbekleyelım bakalım hayırlısı olsunfnd_50 imagination forever bende görüyorum sanki ama emin olamıyorum ve silik sonuçlara pek güven kalmadı bende silik öğrenip sonu hüsran çok gördüğümüz için... Hakkınızda hakkımızda en hayırlısı olsun canlar
bende hep golge goruyorumda pembe gormeden ınanmam aslamubarek butun testlerde golge cıkıyorSeninkinde de gölge görüyorum canım benim gözlerimde mi sorun var yoksa
Ben de Hayriye sultanin yaptigingibi yapicam. Ates takibe devam, dusmezse o zaman test yaparim.Daha 4 gün varmış hemen bırakma Hamile olanlarda sancı yaşıyor
Ayy tamam canım hemen onu da yapıyorum valla siz olmasanız ne yapacaktımcanım sonuçların üzerinde tarih var kan erdiğin tarihi seç pdf oluştur de indir geliyor telefona indiriyorsun ve orda verdiğin tarihdeki tahlihleri görebiliyorsun umarım yardımcı olabildim.
canım senden yardım isteyecektim ben dün doktora gittim doktor karından ultrasonda keseyi göremedi . Büyük ihtimal miyonlarının arkasında dedi. vajinal ultrason yapalım dedi bende kabul etmedim kadınlar kulubünde hep şey yazmışlardı vajinal ultrasonda yaptık doktordan geldik kanamamız başladı gibi şeyler. kan değerlerime baktım gayet iyi bir sorun yok haftaya gel tekrar bakalım göremezsek bu defa vajinadan bakacağım dedi. ne yapayım yarın başka bir kadın doğumamı gideyimMinnoşko göremedim yaaf Ama umudu kesme sanırım daha bata var değil mi ateş de düşmemiş