- 18 Kasım 2022
- 198
- 371
- 26
- Konu Sahibi Mervenur277
- #13.021
Bu da dünkü testimdi fnd_50
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sen bize hayırlı haber ver o yeterAyy tamam canım hemen onu da yapıyorum valla siz olmasanız ne yapacaktım
Hadi inşallahKız eşimde bende çok hastayız ama yinede görevimizi yerine getiriyoruz
Kız valla ben sevdim sperm bildiğin çıkmadı dışarıya işe yararsa herkes alsın herkessss
Kız bu kadar uğraşıyoruz ama gelmiyo sıpalar ancak uğraştırıyolar rabbim inşallah hepimize nasip eder ve burdan topluca eylül analarına geçeriz
hayırlısı ile inşallah ama bat 3 gün geçti daha mı koyu olmalıydıAyy kuzumm sen hamılesıınnhayırlı ugurlu olsun bıtanem.e nabızada uygulamayı ındırıp gır googleden gırınce oyle cıkarıyor
hayırlı olsun,battan önce yaptınız mı test?en silik olanı ne zmn yapmıştınızhayırlısı ile inşallah ama bat 3 gün geçti daha mı koyu olmalıydı
Canımın sonuçların üstünde pdf seçeneği var ordan indirirsen bence daha net görürsünYazdım canım bulunamadı diyor acaba bir kısmı çıkmadı mı daha
Dün yaptım silikti bunlar dünün testihayırlı olsun,battan önce yaptınız mı test?en silik olanı ne zmn yapmıştınız
Hayırlı olsun canım
benim bata 3 gün var,hala bi umut var mıdır o zmn acaba.erken mi yapmış sayılıyorum ki.siz de battan önce yapsanız tamamen tek çizgi çıkacaktı demek ki.Dün yaptım silikti bunlar dünün testi
Demek ki bu ay hayırlı değilmiş canım biliyorum insan çok üzülüyor ama vardır bir sebebi. Yeni aya yeni umutlarla hazırlanalımgünaydın kızlar, ben elendim sanırım ocak ayından adete 2-3 gün var test yaptım negatif çıktı.hem normal hem erken gebelik testi yaptım.o kadar klomene ve oluşan yumurtalara rağmen olmadı nasip
evet çok haklısınız.kafam karışık klomene bu ay da devam etsem mi bilemedim.hemen modum düştü ilk aydan.eşim çok üzüldü çok inanıyordu olacağına.klomen iki ay üst üste kullanılır mı ki acabaDemek ki bu ay hayırlı değilmiş canım biliyorum insan çok üzülüyor ama vardır bir sebebi. Yeni aya yeni umutlarla hazırlanalım
tam da öyle denilen ayda tutuyormuş ya zaten :) inşallah siz de yanılırsınızBenim adete 9 gün var yapma gereği duymadım bile çünkü olmadığını biliyorum çok grip oldum zaten geçen ayki umut heves bu ay yok ne diyim hayırlısı olsun hayırlı cumalar canım kızlar
Haftan tam kac bebeğimcanım senden yardım isteyecektim ben dün doktora gittim doktor karından ultrasonda keseyi göremedi . Büyük ihtimal miyonlarının arkasında dedi. vajinal ultrason yapalım dedi bende kabul etmedim kadınlar kulubünde hep şey yazmışlardı vajinal ultrasonda yaptık doktordan geldik kanamamız başladı gibi şeyler. kan değerlerime baktım gayet iyi bir sorun yok haftaya gel tekrar bakalım göremezsek bu defa vajinadan bakacağım dedi. ne yapayım yarın başka bir kadın doğumamı gideyim
Var hayatım bak renklenmıs
Doktoruna sor bence. Hem sen regl oldun mu? Olmadıysan niye umutsuzluğa kapıldın. Daha 3 gün varmış sabırlı ol canımevet çok haklısınız.kafam karışık klomene bu ay da devam etsem mi bilemedim.hemen modum düştü ilk aydan.eşim çok üzüldü çok inanıyordu olacağına.klomen iki ay üst üste kullanılır mı ki acaba
Evet canım her açıdan bat geçmesini bekle istersen daha iyi olurbenim bata 3 gün var,hala bi umut var mıdır o zmn acaba.erken mi yapmış sayılıyorum ki.siz de battan önce yapsanız tamamen tek çizgi çıkacaktı demek ki.
Canım klomen kac kutu kac ay kullandın yanı 5 kezden fazla kullanılmamalıymısgünaydın kızlar, ben elendim sanırım ocak ayından adete 2-3 gün var test yaptım negatif çıktı.hem normal hem erken gebelik testi yaptım.o kadar klomene ve oluşan yumurtalara rağmen olmadı nasip
Malesef bır negatıfte benden