Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
29 canım. Haklısın gerçekten sürece bakınca ben de kendime güvenemiyorum hem maddi hem manevi çok yorucu süreç. Eşim maddiyata bakma diyor ama öyle olmuyor. Herkes doğal yoldan gebe kalınca biz uğraş uğraş olmuyor demekki nasipte yok zamanı var. Ama tüpten sonra doğal gebe kalani çok okudum araştırdığım yazılarda hatta kadın yeni doğurmuş, zaten olmuyor diye rahatmis hemen gebe kalmış. Pişmanmış hatta 🤭
Canım mfk ürünleri kullanmanı tavsiye ederim hatta doktorun sayfasına gir önce bak bi sonra zaten almak istersin

Ben de çok duydum ama hiç almayı düşünmedim yorumlarda olumsuz yazıları çok gördüm belki de etkilidir bilmiyorum 🤷🏼‍♀️ erkek için hangileri öneriliyor bakacam ama
Onuda aldık aslanım üç ay eş paketini kullandık nanay😂😂😂😂tabi nasip kısmet gerçekten sonuç alan çok var

Canım mfk ürünleri kullanmanı tavsiye ederim hatta doktorun sayfasına gir önce bak bi sonra zaten almak istersin
Çok baktım canim hiç almadım ama eşim için düşünüyorum simdi, gerçekten sonuç alan oldu mu onu merak ediyorum. Bir de benim yumurta erken çatlıyor sanırım hapla desteklemedigim sürelerde. Kendim için ne kullanabilirim onu araştıracağım

bebekheyecani bebekheyecani ve diğer Piki gören hanımlar. Akıntılarınız ne durumda. Yumurtlama akıntısı görüyor musunuz sizler.. Yada gören varsa. Akıntıdan kaç gün sonra pik oluyor ve çatlıyor

Ne var canım yaşında ya niye tüp bebek diyorlar kaç yaşındasın ki
34 canım..ben kendi memleketimde olsaydım orda kadın doğum doktorları sona kadar tedavi ediyorlar..ama burda bakmadan etmeden hemen tüp bebek diyorlar..kürtajdan sonrada daha çok başladilar demeye..yani ikinci cocuktada düşük ola bilir çünkü yaşın az diğil..valla ne edeceğimi bilemedim

Onerecegin takviye var mı canim. Kullanıp gerçekten fayda gören neler kullanmış
Canım ben doktora yazdım ama o eş paketi dedi..ben ama canlı yayınlarına bakarak kendimde ekledim..mesela Athena advictor adendo kendine al..yumurtalıklari kalitesini artıyormuş.eşine azoperm al...zaten eş paketini eşinle birlikte kullanın..

Canım ben doktora yazdım ama o eş paketi dedi..ben ama canlı yayınlarına bakarak kendimde ekledim..mesela Athena advictor adendo kendine al..yumurtalıklari kalitesini artıyormuş.eşine azoperm al...zaten eş paketini eşinle birlikte kullanın..
Eş paketi almam galiba. Tek ama etkili bişey almak istedim açıkçası. Bir de şeyi duydum proxymen ve proxyfemin. Biraz pahalı o fiyata değer mi arastiracam

Eş paketi almam galiba. Tek ama etkili bişey almak istedim açıkçası. Bir de şeyi duydum proxymen ve proxyfemin. Biraz pahalı o fiyata değer mi arastiracam
Tek olmuyor canım..hepsinin ayrı ayrı faydası var..valla 5 aydır kullanıyoruz bazen oldu ayda 2 defa sipariş etdim ve her defada güncelleme yapıyor doktor🤦🏻‍♀️proxymen duymadım ben.

Tek olmuyor canım..hepsinin ayrı ayrı faydası var..valla 5 aydır kullanıyoruz bazen oldu ayda 2 defa sipariş etdim ve her defada güncelleme yapıyor doktor🤦🏻‍♀️proxymen duymadım ben.
Bu ay ara verdiğimiz için araştırayım iyice zaten doktoruma gidip konusacam bakayım o ne diyecek

Valla orasını Allah bilir 😂😂 çok hoş bakacağını sanmam
Taktik ver kiaazzzz sende var taktikler bizi mahrum etme bu engin bilgilerden 😂valla üst üste olunca da adamın cani istemiyor açıkçası sırf bebek için ses etmiyor yani
Taktık yok bam bam demek ısterdım ama var 😂 benım en sıkstıgım zamanlarda vücut çorabı gırıyor ısın ıcıne 😂 yada fotoğraf ısten eve gelmeden düz foto degıl tabı eve gelene zaten kıvama gelıyor 😂 hıc mı olmadı gece uykuda herturlu teslim 😂

34 canım..ben kendi memleketimde olsaydım orda kadın doğum doktorları sona kadar tedavi ediyorlar..ama burda bakmadan etmeden hemen tüp bebek diyorlar..kürtajdan sonrada daha çok başladilar demeye..yani ikinci cocuktada düşük ola bilir çünkü yaşın az diğil..valla ne edeceğimi bilemedim
Boşver bakma canım sen onlara bende 35 deyim yumrta rezervimde az bana doktor hiç öyle bişe demiyor ilaç verdi onu kullanıyorum yumurtan var neden olmasın dedi direk kesip atmıyor. Sende zaten mfk kullanıyorsun galiba biraz sabırla bekle sadece canım

Taktık yok bam bam demek ısterdım ama var 😂 benım en sıkstıgım zamanlarda vücut çorabı gırıyor ısın ıcıne 😂 yada fotoğraf ısten eve gelmeden düz foto degıl tabı eve gelene zaten kıvama gelıyor 😂 hıc mı olmadı gece uykuda herturlu teslim 😂
Aynı bennnn 😂😂😂😂

X