- 17 Şubat 2020
- 256
- 175
- Konu Sahibi Mervenur277
- #12.921
Canım merhaba bu jel olayı nedir eski mesajları okuyamadım çok fazlaydı, bilgilendirir misinBaska marka olanı kullandim bu ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım merhaba bu jel olayı nedir eski mesajları okuyamadım çok fazlaydı, bilgilendirir misinBaska marka olanı kullandim bu ay
beyaz kremsi çok az akıntım varSuan leke filan mı var genelde yumurtlamadan 12 14 gün sonra regli başlıyor ama suan kanama varsa çok erken daha 5 subata anlamadim
Hayırlı olsun adına çok sevindim canım bize de hayırlısı nasipolsun inşallah benim ağrılı pıhtılı koyu kan gibi sanmıyorum da belki bir umut tutunuyorum aslında sen bize bu ay olmasa da böyle olabileceğini göstermiş oldun aynı regl gibi olup hamile olabileceğini imkansız diyorlar bir de ama ben Rabbime güveniyorum herşey olabilir demekki hep sen aklıma geleceksin belki reglken hamile olabilir miyim diyeBenim yumurtlamadan 10 gün sora reglim başlıyordu 2 aydır. Sabah ilk Pembe akıntı geldi, tam yerleşme zamanı olduğu için sevindim aslında ama 1 saat sonra pihtili kırmızı kan şeklinde geldi. Hatta çok üzüldüm bak pıhtı var bu ay olmadı dedim. Benim 3 gün 4 gün anca sürüyor reglim. Ve aşırı değil. Daha çok koyu kırmızı diyebileceğim şekilde. Hala nasıl olduğuna inanmıyorum
Gynoseed diye bir markanin jelini aldim bir kutuda 8 adet var yumurtlama doneminde kullandim iliskiye girmeden 5 dk once vajinanin içine sıkıp daha sonra iliskiye giriyosun benim iliskiden sonra spremler gün boyu akardı bunu kullaninca cok az aktiCanım merhaba bu jel olayı nedir eski mesajları okuyamadım çok fazlaydı, bilgilendirir misin
Évet klomen kullanıyorumKuzum sen klomen mı kullanıyorsun? Eger hormon kullanıyorsan o yanıltmıs olabılır.cunku degıstırıyor ya hormonları ya o testte hormon ölçtüğü için
Spermin daha hızlı yumurtaya ulaşmasını sagliyomus bende ilk defa bu ay kullandimGynoseed diye bir markanin jelini aldim bir kutuda 8 adet var yumurtlama doneminde kullandim iliskiye girmeden 5 dk once vajinanin içine sıkıp daha sonra iliskiye giriyosun benim iliskiden sonra spremler gün boyu akardı bunu kullaninca cok az akti
Dün akşam değerlendirdik ama benim koca sağolsun naza çekiyor sürekli cinim çıkıyor sıkıldım artık ikna etmeye çalışmaktan ya napsamBu akşam değerlendirin
Yaaa yerim seniiiii ben 7:20 - 7:30 civarı yaparım inşallah ateş tablonu bir paylasabilir misin kuzum?fnd_50 sabah ilk işim senin teste bakmak olcak benim de daha regl gelmedi. Yarın gelir heralde bugün düştü ateşim. Ağrım var hafif
İnşAllah kısa zamanda nasip olur benim küçük kardeşimle aramda 12 yaş var elimde büyüdü resmen. Çocuklarla oyun oynarken başından ayrılmazdım ya düşerse ya vururlarsa çocuğa diyeEvet canim bir kızım var 7 yaşında öyle çok istiyor ki kardeşi olmasını bazen diyor ohooo anne kardeşim gelene kadar ben çok büyük olurum
Yaa ilk kez duydum bu ay çatlatma iğnesi yapıldı eğer tutmazsa gelecek ay deneyeyimGynoseed diye bir markanin jelini aldim bir kutuda 8 adet var yumurtlama doneminde kullandim iliskiye girmeden 5 dk once vajinanin içine sıkıp daha sonra iliskiye giriyosun benim iliskiden sonra spremler gün boyu akardı bunu kullaninca cok az akti
Oyulmuş gibiBu nasıl beyaz bir test çizgisidir
Bende bu ay denemek istedim insllah olumlu sonuç alirimYaa ilk kez duydum bu ay çatlatma iğnesi yapıldı eğer tutmazsa gelecek ay deneyeyim
evet garipOyulmuş gibi
Kaç gün gecikti canımCanım benim regl gecikti ama bat günü negatifti yine de umudu kaybetmedim regl gelene kadar umut var sende kaybetme @izmrgl
Benim tablom için söylemişti canım. 2 gün pik üçüncü gün silik oldu ovülasyon. Ateş programı da silik olduğu güne çizgi çekmişti. @Deepblues tecrübelerine ve ateşe bakarak 2.pik günü akşama doğru çatlama olduğunu söyledi. Bende düşününce doğru olduğunu anladım. o akşam çok ağrım olmuştu yarım saat kadar hatta buraya da yazmıştım aşırı ağrım var diyeCanım sen sanki bir ara bu ateş tablosuyla ilgili bişey demiştin onu tek bir ayına bakarak mı söyledin bikaç kere teyit ettin mi ya da
Uygulamanın çatlama günü diye seçtiiinin nir önceki günü oluyor aslında gibi bişey demiştin
Neydi o tam olarak : ))
3. Gündü bugünKaç gün gecikti canım
Teşekkür ederim canım umarım öyledir beklemedeyimYumurtlama öncesi de servikal pozisyon yukarı çıkıyor diye okudum canım
İnşallah hamişsin Allahın izniyle atim bebeğimYaaa yerim seniiiii ben 7:20 - 7:30 civarı yaparım inşallah ateş tablonu bir paylasabilir misin kuzum?
Yarın işe giderken bakarım bende artık inşallah pozitif görürüzYaaa yerim seniiiii ben 7:20 - 7:30 civarı yaparım inşallah ateş tablonu bir paylasabilir misin kuzum?