- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- Konu Sahibi Mervenur277
- #12.881
Olabilir bencede kuzum ben innovitadan aşırı memnunum çünküArkadasa yazdm ama cevap vermedı hormon tedavısı goruyorsa etkıler sonucu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir bencede kuzum ben innovitadan aşırı memnunum çünküArkadasa yazdm ama cevap vermedı hormon tedavısı goruyorsa etkıler sonucu
Birileri görevi tamamlamısKızlar bu arada jel gerçekten çok iyiymiş hiç akma olmadı şok oldum
Var mıydı çocuğun canım Çok sevindimAynen onlara okadar normal geliyor ama daha birşey belli olmasa ultrasonda testler pozitif olup sonrada düşmesi can acıtıyor inşallah canımm nasip olunca rabbim birşekilde yine verecektir bu duygunun ilki 3 5 yokmuş anne olmak hep aynı
İnşallah biran önce gelir bizim sipalarAmin canım inşallah
Kuzum bebek olursa zaten hamileliği raporla geçireceğim sonrasında da ücretsiz izin düşünüyorum o şekilde 3 seneye tamamlayıp tayin isticem. Bide birilerini araya koyup tayin alacağıma güvendim açıkçası
Evet canım t c den daha koyu oluyor bak sana bugünkü testi ve geçen ayki tablomu atayım
Evet canım olabilir bu daArkadasa yazdm ama cevap vermedı hormon tedavısı goruyorsa etkıler sonucu
mı ya öf neler deniyoruz hersey yumuk yumuk bebekler içinKızlar bu arada jel gerçekten çok iyiymiş hiç akma olmadı şok oldum
Ya listene bayıldım üşenmeden hazırlayıp çıktısını alıp düzenlemişsin ya maşallah inşallah gebeliğe dönüşür bu listelerinAmin canım inşallah
Kuzum bebek olursa zaten hamileliği raporla geçireceğim sonrasında da ücretsiz izin düşünüyorum o şekilde 3 seneye tamamlayıp tayin isticem. Bide birilerini araya koyup tayin alacağıma güvendim açıkçası
Evet canım t c den daha koyu oluyor bak sana bugünkü testi ve geçen ayki tablomu atayım
Hep geçen ayda kaldım ben neden tekrar bakmadılar hsg den önce sonra diyorum ki vardır bir hayır amaBurda bir arkadaş yazmıstı sanki bildiğin adet olmus ama hamile oldugunu öğrenmişti canım
Bence teste devam etmelisin. Belki bu ay gecikiyor olabilirKızlar ben 28 günde bir adet oldum geçen ay gönlüm 25 gün oldu ve adetimden itibaren bugün 17 gün geçti ovülasyon takip ediyorum ama yumurtlama göremedim adete yakın düzenli regli de böyle bişey olabilir mi yaşayan var mı bu durumu yardım lütfennnnEki Görüntüle 3190908
Keşke öyle bir mucize olsa canım ya isteyen herkese hayırlısıyla teşekkür ederim keşke olsaBurda bir arkadaş yazmıstı sanki bildiğin adet olmus ama hamile oldugunu öğrenmişti canım
Baska marka olanı kullandim bu ayKızlar bide bunu buldum bilmiyorum kullanan var mı
Öyle düşünme ömrü olana ne engel olabilirki Bazen panikle mantıklı düşünemiyoruz. bende dün böyle bir korku yaşadım, ama şu an Allah nasip ederse hiç bir şey engel olamaz diyorumHep geçen ayda kaldım ben neden tekrar bakmadılar hsg den önce sonra diyorum ki vardır bir hayır ama
Evet canim bir kızım var 7 yaşında öyle çok istiyor ki kardeşi olmasını bazen diyor ohooo anne kardeşim gelene kadar ben çok büyük olurumVar mıydı çocuğun canım Çok sevindim
Güzel haberlerini bekliyoruz canımYarın test heyecanı var ateş tablosu için son günler duanızı eksik etmeyin @Deepblues @pozitifbiri @TASUU @Papatyamaviss Safransari @imagination forever savascii @bebekheyecani @trueliving_ ve adını unuttuğum diğer canlarım
Sonucunda etiketler misin ne kadar var bat aBaska marka olanı kullandim bu ay