- 22 Aralık 2012
- 1.566
- 2.413
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #12.841
Regl gibi canım daha devam etmedi ama karın agrım cok ama yumurtalamadan her zaman 14 gün sonra regl olurum ben 30 aralık cuma ovulasyon testimde bile tam pik degldi anlamadım ben neyse hayırlısı artık bu ayda kan vermeden negatifi gördümYerleşme olabilir belki takip et artacak mı?
Kızlar merhaba beni doktor bugün kürtaja aldısağlıksız olduğu kesin ama beta düşük nerde kesin değil görülmüyor rahim kalınlaşması var ondan rahimdedir dedi. Psikolojik olarak zor bir durum maalesef. 3 ay korunma verdiği için uzun süre burda olamayacağım. İnş 3 aya hepiniz sağlıklı hamilelikler yaşarsınız
Akintiyi bilmiyorum canım hamilelik belirtisimi regli belirtisimi ben adete yakında hamileyken de akıntı gormedim yada dikkat etmedim ymayy sabah kaçta yapacaksinİnşallah kuzum ara ara akıntım var oldum sanıyorum bakıyorum beyaz akıntı. Yine mi olmadı acaba
Adet gibi üstüne görme yaşayıp hamile olduğunu öğrenen tanıdığınız var mı kızlar
Bana da çizgileri hep yakın olduğu için karışık geliyor o marka yani iki çizgi genelde aynı ton bu markada t cizgisi baya baya koyu olunca pozitif oluyo anladığım kadarıyla ben o yuzdej cesaret edip alamadim laboquick aldim yine daha kolay geliyo banaBu innovita bence Yanlış. dün bende pik bugün de Çatlamış gösterdi. gittim doktora daha yumurta 10 mm dedi.Asla almam bidaha zaten burda kızlar ar atarken de anlamıştım.5gün üst üste pik gösteriyordu
Canım dünkü testlerini bi atarmısın ben çok memnunum daha önceki gebeliğimi bununla tutturmuştum geçen ayki ovülasyonum ve ateşim de uyumlu çıkmıştı çok şaşırdım vallahaBu innovita bence Yanlış. dün bende pik bugün de Çatlamış gösterdi. gittim doktora daha yumurta 10 mm dedi.Asla almam bidaha zaten burda kızlar ar atarken de anlamıştım.5gün üst üste pik gösteriyordu
Evet canım anlamadım ben deBugün 11.günün değil miydi?monimoni
Kadrolu atandım kuzum torpil bulursam 6 ay sonra tayin alabiliyorum bulamazsam 3 senePeki ne kadar git gel yapacaksın, kadrolu mu atandin sözleşmeli mi ?
Programın adı ne acaba?Bi tasla iki kus olurdu kiz. Hem bebek yapmayi hem ingilizceyi ogrenmis olurdun
Devamının gelip gelmeyeceğine bakalım canım. Hayırlısı olsun İnşAllahEvet canım anlamadım ben de
Gerçekten mi olabilir yani her ay adet oldum diyip aldırmıyordum bu ay iyice taktım bir sürü ağladımAye10 arkadaşımız yaşadı
Fertility friendProgramın adı ne acaba?
Canım 6:15 te ateş ölçer biraz daha yatarım 7:20 -7:30 gibi test yaparım inşallahAkintiyi bilmiyorum canım hamilelik belirtisimi regli belirtisimi ben adete yakında hamileyken de akıntı gormedim yada dikkat etmedim ymayy sabah kaçta yapacaksin
Allahım nolur bize pozitifleri göster hayırla sağlıklaBana daeğer sabaha kadar pozitif çıktığını görürsem anlıyorum ki test negatif çıkacak
Amin canım hepimiz icinDevamının gelip gelmeyeceğine bakalım canım. Hayırlısı olsun İnşAllah
Vakti zamanı geldiğinde bebeğin sana gelecek canım. Hayırla sağlıkla nasip olacak İnşAllahGerçekten mi olabilir yani her ay adet oldum diyip aldırmıyordum bu ay iyice taktım bir sürü ağladım
Ahh keşke türkiyedeki gibi kolay olsa olduğum yerde tek Türk alman doktorlar berbat burda saglık sıfır doktorlar öylesine doktor olmuşlarBı silik çizgi gördüm sanki hayırlısı
Ne sinir bir doktor ya şuan gıcık oldum değiş doktorunu hemen