Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bişey soracağım.. Ben geçen ay bebek düşünmeye başladım.. Normalde adetlerim 33 - 35 günde bir olur. Geçen ay bebek düşündüm ve ilk kez hayatımda yumurtam büyümedi. Çünkü ben yüzde yüz anlıyorum. Akıntı takibine göre.. Geçen ay yumurtlama akıntım olmadı. Ve adetim ilk kez 13 gün gecikti. Doktora gittim. Muayene temiz duphaston yazdı. İlaç bittikten 2 gün sonra adet oldum. Ve bugün adetimin 12. Günü.. Akıntımı bekliyorum. Ne zaman olur bilmiyorum. Benim gibi olup ta Bi sonra ki ay düzene giren var mı. Sabırlı olamıyorum lütfen bana tavsiye de bulunur musunuz. Bebek düşünür düşünmez böyle şeyler olması normal mi. Bide ekleyeyim bu ay ovulasyon testi kullanmayacağım
Kimse yok galiba cevap veren :KK43:((

Kızlar daha pik değil farkındayım bugün adetten itibaren 7 gün ama sol kasigimda içten bir sızlama var üzeri yazılı olanı dün yapmıştım gece 12 geçtiği için 14 olarak yazdım tarihi bugün tekrar yapayım dedim ama biraz daha koyulaşma ya başlıyor sanki
Adetim dün bitmişti daha erken mi olacak acaba bu kadar kısa sürede böyle koyu çıkmaya başlaması düşündürüyor beni birde sızlama olunca bal tarçın çörek otu kullanıyorum

Eklentiler

• IMG_20221214_221453.jpg
    IMG_20221214_221453.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar daha pik değil farkındayım bugün adetten itibaren 7 gün ama sol kasigimda içten bir sızlama var üzeri yazılı olanı dün yapmıştım gece 12 geçtiği için 14 olarak yazdım tarihi bugün tekrar yapayım dedim ama biraz daha koyulaşma ya başlıyor sanki
Adetim dün bitmişti daha erken mi olacak acaba bu kadar kısa sürede böyle koyu çıkmaya başlaması düşündürüyor beni birde sızlama olunca bal tarçın çörek otu kullanıyorum
T çizgisi normal koyulukta bence ama yine her gün testi tekrarlayın belki bu ay erken yumurtlama olur

X