- 17 Ekim 2022
- 1.155
- 717
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #9.161
ayy bu marka testı gorunce tuylerım dıken dıken oluyorMerhaba hanımlar benimde adetime 3 gün var dün test yaptım başta hiç bişey çıkmadı sonra bir baktım 3 saat sonra falan 2. Çizgi çıkmış var mı yok mu anlamadım ben kanda verdim ama sonuç çıkmadı daha
Ya dur simdj tebrik mebrik bana heyecan basma aşırı relaxim şuan ne kadar inanmışsm artık olmayacağınakızzz tebrıklerrrrrrrr ufak sılık cızgı derkennnnnnnn
sat: son adet tarihiGruba yeni katıldım sat ve bat nedir?
Aynen canım 2 günde bir değerlendirmek lazım eskiden ovulasyon mu varmış1 gün değerlendirin 1 gün boş bırakın bu şekilde giderseniz ovülasyonda pik görmesenizde olurmuş. ben bu testlerden pek anlamıyorum innovitanın ovü. testleri çok net çıkarıyor
çevirmenlik fln yapsan evden :) elinde uğraş olur bak kaç dil biliyorsunTabi mesela ben bunu yaşadım ama işim beni ayakta sakladı..işim olmasaydı ben çökmüştüm çoktan..şimdide burda bile Rus dili Azeri dilini bildiğim için ve 12 sene çalıştiğim için işe hemen girerim istediğim zaman.Cocuğun olarken bile ona aklı fışkıran anne lazım
@Papatyamaviss merhaba, yumurtlama gününüz ne zaman acababenim 25 aralıkta çatladı bugün yapsam çıkar mı çok korkuyorum da cesaret edemiyorum siz de gölge gözüküyor ben de gördüm
Aynı hatayı yaptım negatifti 11. Gün ilk kez silik çizgi gördümBende dayanamadım yaptım bugün bir test ama tertemizzzzz yumurtlayali 9 gün oluyor inşallahh anı bir şekilde atağa geçer bir kaç güne yoksa cildiricegiiimmmm
Canım biraz önce test yaptım aşırı aşırı silik yok gibi igne etkisi baya gitmiş midemde yanma var hafif yeni başladı ama ve ara ara belime aşırı agrı giriyorcanım bugün nasılsın.var mı bi belirti
Sen nasılsın canım varmı birşeylercanım bugün nasılsın.var mı bi belirti
Eşim çok dedi..ama burda sanki Rus diline ihtiyaç o kadarda yok..çevirmenlik fln yapsan evden :) elinde uğraş olur bak kaç dil biliyorsun
11 gün olduysa gebelik vardır başka bir testle yeniden yapın yarın netleşir hayırlı olsun tek ilişki ile hamile kalan çok var11 gün oldu sadece bir gün ikişki yaşadık oda yumurtlamadan bir gün önceydi
armuta kayıt olup yazsan çevirmenlik yapılır diye :)Eşim çok dedi..ama burda sanki Rus diline ihtiyaç o kadarda yok..
Kızlar 7yaşmışımda o 8.gün yanlışkık olmuşCanım biraz önce test yaptım aşırı aşırı silik yok gibi igne etkisi baya gitmiş midemde yanma var hafif yeni başladı ama ve ara ara belime aşırı agrı giriyor
Peki suan ne durumdasınız netleşti mi hamilelik var mı?benim testin güncel hali bu 2 saat sonraki haliÇıkar
Aynı hatayı yaptım negatifti 11. Gün ilk kez silik çizgi gördüm
Canım var gibi gözüküyor. Kan ver istersenPeki suan ne durumdasınız netleşti mi hamilelik var mı?benim testin güncel hali bu 2 saat sonraki hali
Adete 5 gün var yunurtlayali bugün 9.gun oldu hemen çıkar mı ki kuruma çizgisi diyen de var bilemedim kan vermek için adet geçilmesini beklicem hayal.kirikligi olmasınCanım var gibi gözüküyor. Kan ver istersen
Sen dedin baktım iki dakikaarmuta kayıt olup yazsan çevirmenlik yapılır diye :)