-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #9.121
26 sında çatlamıştı adetine 2 gün var bu ay jel kullandım yanında verilen test ile yaptım ama 3-4 bardak kahve içmiştim bir de sigara kullanıyorum o yüzden umutlanmak da istemiyorum pekBend goremedim canim. Resimde çıkmamış ama sen gorduysen vardır.
Yumurtlamanin kaçıncı gunundesin ?
Yok hayır 2 günüm varBatınız geçti mi
tebrıkler bıtanem :)Yok hayır 2 günüm var
Valla ben burdada gördüm26 sında çatlamıştı adetine 2 gün var bu ay jel kullandım yanında verilen test ile yaptım ama 3-4 bardak kahve içmiştim bir de sigara kullanıyorum o yüzden umutlanmak da istemiyorum pek
Ben kendimde de böyle silik çizgi görmüştüm ama regl oldum canım sende teste devam et İnşAllah seninki koyulaşır gitgideBu kuruma çizgisi sanırım değil mi? Biraz bekleyince çıktı ama yıkadım geçmedi ay ne zor işlermiş heyecan yarattıPapatyamaviss melisaa93
Ben bu ay kırmızı kart yedim :) inşallah senden güzel haber alırızCok heyecanlandım ama inşallah
Bir anda heyecanlandım inşallah vardır hepimiz güzel haberleri alsak keşke
Ah inşallah vardır, hepimiz için dua ediyorumtebrıkler bıtanem :)
Var sizin canım benim de böyleydi adetten beş gün önce gördüm bu hayalet çizgiyi kesin var . Gözün aydın olmasa 0 hiç çıkmıyor26 sında çatlamıştı adetine 2 gün var bu ay jel kullandım yanında verilen test ile yaptım ama 3-4 bardak kahve içmiştim bir de sigara kullanıyorum o yüzden umutlanmak da istemiyorum pek
hemen belirmesi lazım çiZginin beklemeden maksimum bir dkVar sizin canım benim de böyleydi adetten beş gün önce gördüm bu hayalet çizgiyi kesin var . Gözün aydın olmasa 0 hiç çıkmıyor
Bebiş olsun çok istiyoruz, olanları da görüyorum ki o muhteşem duygunun yanında çokta zorlanıyorlarBenim kafamda olanı buldum
Kız pamuk koyup eşitleseydin yaBir göğsüm diğerinden küçüktü biliyordum ama bu ay resmen kıyafetten bile net belliydi sağ göğsüm şişti taştı bişey olduevet evet bu ay o kadar çok şey öğrendim ki hala da öğrenmeye devam
Hem evliliğini yaşamalı hemde erken evlenilmemeli..yani okumak çalışmak..kendin ayakta dura bilmelisin..sonra çocuk.Bebiş olsun çok istiyoruz, olanları da görüyorum ki o muhteşem duygunun yanında çokta zorlanıyorlarEvliliğini de doya doya yaşamalı bence. Ben 3. Yılımızda hamile kaldım tam kıvamında oldu diyordum ama kaybettim malesef
Ah inşallah vardır çok teşekkür ederimVar sizin canım benim de böyleydi adetten beş gün önce gördüm bu hayalet çizgiyi kesin var . Gözün aydın olmasa 0 hiç çıkmıyor
Kızlar bugün iki Farklı markanın ovulasyonunu aynı anda aynı idrarla yaptım bu kadar fark nasıl oluyor ayrıca çizgi dahada koyulaşmıyor silinmeye başlarsa değerlendirelim mi
bence var görünüyor ama bir çok kişi bir gebenin günlüğü testlerinin yalancı çizgi çıkardığını söylüyor ya o yüzden emin olamıyorum. her sabah yapın koyulaşıp pembeleşirse pozitiftir :)Merhaba bu ay birgebenin günlüğünden jel almıştım yanında test de göndermişlerdi onunla yaptım şimdi böyle çıktı , sizce var mıdır yoksa kuruma mıdır acaba heyecan bastı bana da çünkü hiç belirtim yok adete 2 gün varfiltresiz ekliyorum
Çorap falan tıkıştırmak bı aklıma gelmedi değilKız pamuk koyup eşitleseydin ya
1 gün değerlendirin 1 gün boş bırakın bu şekilde giderseniz ovülasyonda pik görmesenizde olurmuş. ben bu testlerden pek anlamıyorum innovitanın ovü. testleri çok net çıkarıyorKızlar bugün iki Farklı markanın ovulasyonunu aynı anda aynı idrarla yaptım bu kadar fark nasıl oluyor ayrıca çizgi dahada koyulaşmıyor silinmeye başlarsa değerlendirelim mi