- 18 Haziran 2022
- 4.207
- 5.949
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.401
Özel mesaj olarak atar mısın kuzumBenide ekliyebilirmisiniz Sat :24/12/2022 Bat:20/01/2023
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özel mesaj olarak atar mısın kuzumBenide ekliyebilirmisiniz Sat :24/12/2022 Bat:20/01/2023
Tamam beybi öyle planlamıştım teşekkür ederimGüzel gidiyor kuzum yaklaşık bir 5-6 gün sonra idrar testi yapmaya başlayabilirsin bence :)
ben onuncu gun test yapsammı accabbeeassııııGüzel gidiyor kuzum yaklaşık bir 5-6 gün sonra idrar testi yapmaya başlayabilirsin bence :)
bende bende her ıkı tarafta da ılk torunum pek değerim kalmadı ama uzaklara gidince
Valla ben anlayamadım kuzum ya :))) valla hi ellerken hal oluruzbu yontemlerıde kavrayacagız herhalde elleye elleye kendımızı :d
ben onuncu gun test yapsammı accabbeeassıııı
Kaçtı canım degerlerinB
Benimki artiyordu kuzum ama yavaş arttı bir kere ardından hızla düştü inşallah senin öyle değildir balım ikinciyi farklı ilkle sonu aynı yerde yaptım
İlk regle 3 gün vardı 41 çıktı kuzum 23 AralıkKaçtı canım degerlerin
Yap bakalım canım ben beklemeye çalışacağım :) inş gelmezse beklerim ama bu elle dokunan olayı kafamı karıştırdı çok acaba değişmiyim diyorumben onuncu gun test yapsammı accabbeeassıııı
Bence de yap :)ben onuncu gun test yapsammı accabbeeassıııı
Bat geçince pekiBat günü yüksek çıkarsa umut yüksektir.
O nası oluyo ya anlatsana parmakla mı hissediyosun içim tuhaf olduYap bakalım canım ben beklemeye çalışacağım :) inş gelmezse beklerim ama bu elle dokunan olayı kafamı karıştırdı çok acaba değişmiyim diyorum
Aynen resmen gözüküyor pembemsi morumsu bi çizgi bilemiyorum bu rahim ağzı parmak olayı kafami karıştırdıYa var bence testte kabak gibi gözüküyor kuzumm ben henüz test yapmadım sende hissrtin demi o yuvarlak şeysini bende baktım sokayım azıcık dedim sertti
Bat geçince peki
Bizde tam bilmiyoruz ki :) yeni birşey ama çözmeye çalışıyoruz ama anlamadım ben tam bi ebeden öğrenmek lazım bence PapatyamavissO nası oluyo ya anlatsana parmakla mı hissediyosun içim tuhaf oldu
Eskiden ben çok paylaşımlar yapıyordum anladımki çok nazara geldim..şimdi öyle diğilim..eşim tarafta çocuğu olmayanlar var..eltim görümcem halasının kızı..ben çok istiyorum mesela kendi aramızda vidyo çekimi olsun sonuçta diyorum çok bekledik bu çoçuğu ama sonra kızlar aklıma gelince diyorum..yaparım ikimizin arasında ama paylaşmam.Amin inşAllah canım. Bende o günden beri sosyal medyada hiç bir şeyimi paylaşmıyorum. Paylaştıklarımı da sildim. Attığım her fotoğrafla birinin canını yakabileceğimi farkettim. Eşimle foto paylaşsam evlenmek isteyenler üzülebilir, gezsem tozsam imkanı olmayan üzülebilir, akrabalarımla olsam yalnız olanlar üzülebilir. Her durumda birileri üzülebilir
Vallahi benimde sok kasıkta bi ağrı uyuşuklık hissediyorum valla anlamadım senin ne zaman bat ki benim 9-10 gibi inş gelmez de pazar günüAynen resmen gözüküyor pembemsi morumsu bi çizgi bilemiyorum bu rahim ağzı parmak olayı kafami karıştırdı
Güzel düşün gizel olsun kuzum demekki biz 10 günden sonra test yapınca çift çizgi görürsek dogru olur en azından acaba igne etkisimi demeyiz
inşallah canım.güzel sonuçlar alırızGüzel düşün gizel olsun kuzum demekki biz 10 günden sonra test yapınca çift çizgi görürsek dogru olur en azından acaba igne etkisimi demeyiz
Benimki çok düşük 35.9 o zaman regl yakın mı demek oluyorCanım o daha da kuvvetlendirir ihtimali :)