- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.381
Ben yaşamasam bende düşünemezdim canım insan o mutlulukla nasıl aklına getirsin bunuOffff işte kul hakkı çok ince yaaa, bizler de düşünemedik, ama düşünmeliydik, yapılmaması lazım. Çok ince düşünmeliyiz yaa
Ben yaşamasam bende düşünemezdim canım insan o mutlulukla nasıl aklına getirsin bunu
Su damlattığı için kuruma çizgisi çıkmış tekrar. Üzmek istemiyorum ama ümit verici değil maalesef bu test. Yeni başka test yap canım ona bakalımYa var bence testte kabak gibi gözüküyor kuzummben henüz test yapmadım sende hissrtin demi o yuvarlak şeysini bende baktım sokayım azıcık dedim sertti
Ne guzel açıklamıssın canım ya pek gebelk oluşunca düşuyor mu ykselmeye devammı edyor
Hem bugün hem yarın yap garanti olsunGünaydın kızlar. Bata 2 gün var bugün kaset test alsam çıkar mı olup olmadığı. Yarına lazere gitmem lazım
İnşallah böyle devam eder ozaman yagenelde yüksek seyrediyor canım. :) ama ara ara da düşebilir. önemli olan yum öncesi döneme göre yüksek seyretmesi , o da öyle oluyor zaten yüksek devam ediyor gebelik devam ederse :)
Amin inşAllah canım. Bende o günden beri sosyal medyada hiç bir şeyimi paylaşmıyorum. Paylaştıklarımı da sildim. Attığım her fotoğrafla birinin canını yakabileceğimi farkettim. Eşimle foto paylaşsam evlenmek isteyenler üzülebilir, gezsem tozsam imkanı olmayan üzülebilir, akrabalarımla olsam yalnız olanlar üzülebilir. Her durumda birileri üzülebilirOlsun işte öğrendik, yapmamak gerek, sosyal medya da çok etkili ve çok kötü bir platform... İstemeden bir çok insanın hakkına giriyoruz... Rabbim affetsin rahmetiyle muamele etsin bizlere de....
İnşallah böyle devam eder ozaman ya
Amin inşAllah canım. Bende o günden beri sosyal medyada hiç bir şeyimi paylaşmıyorum. Paylaştıklarımı da sildim. Attığım her fotoğrafla birinin canını yakabileceğimi farkettim. Eşimle foto paylaşsam evlenmek isteyenler üzülebilir, gezsem tozsam imkanı olmayan üzülebilir, akrabalarımla olsam yalnız olanlar üzülebilir. Her durumda birileri üzülebilir
ahahah benımde kayananmın bır kızı varKız eşimin babası 4 erkek kardeşAma nasip işte... Kaynanamın bir kızı olmuş erken doğmuş suyu patlamış, bebişin başı ezikmiş, babasının birtakım b..ktan işleri yüzünden.... İçlerinde kalmış gördük bebeği eli ayagı herşeyi vardı diyor annem hala anlatırken aglar... Hayırlıysa kaynanama çektiysem bir sağlıklı kızım olma ihtimali var inşaallah
bende bende her ıkı tarafta da ılk torunumİnş kız bebişin olur kuzum bende hem erkek hem kız tarafının ilk kız bebesiydim
Canim lekelenmem gecti zaten ben ayın 29 da kan vermiştim negatif çıkmıştı 1 30 yada 31 gibi çok az lekelenmem oldu 2 ocak ta gebelik testi silik görünce kan verdim 29 çıktı 3 ocakta devlet hastanesinde 25.8 çıktı yukselmemis hatta bi kac birim düşmüş demekki bugun iyice düştüsen tekrar kan versene ama aynı yerde muhtemelen senin geç dölllenme oldu. ben kimyasal geçirdiğimde bat günü gece başladı kanamam ve foşur foşur senin lekelenme gerekirse git bir kadın doğuma ama önce bir kan ver
Benimki artiyordu kuzum ama yavaş arttı bir kere ardından hızla düştü inşallah senin öyle değildir balım ikinciyi farklı ilkle sonu aynı yerde yaptımAmin canım peki bu kimyasal nasil oluyo senin değerlerin artiyomuydu canım dusuyomuydu hepsini aynı laboratuvardami yaptirdin
bu yontemlerıde kavrayacagız herhalde“ Hamilelik servikse kan akışını arttırır. Kadın gebe kalmamışsa, serviks, burnun ucu gibi, ancak gebe kalması sağlandığında serviks dudaklara daha yumuşak bir şekilde benzemektedir.”
Böyle yazmışlar bende dokunduğunda ince böyle bi minik bilet var elime gelen burun gibi o tropik şeyde hissettim dokununca yumuşak ama içine girerken hafifi sert geldi
Papatyamaviss
pozitifbiri kuzu benim ateş nasıl sence?