- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.261
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı belirti bendede var kasıktada var ama ara ara ve ateşim yüksek ya ama bence bırmalin dısında yuksek gıbıKızlar belimde bi sıcak sıcak hissediyorum sanki hasta olacakmışım gibi bugün yumurtlama pik olalı 10. Gün çatlamanın 9. Gün içindeyim, pazar günü gibi bekliyorum reglimi
Kuzum 25. De pikti 26 sı da devam etti 27 de silikti testim sabah ama, ben hep ovülasyon yaptığımdan beri Yumrtlama ne zaman pikse 14 gün sonra regli oldum kuzumm, ama inş bu ay olmam yaGüzel gidiyor güzel. Sen 27 Aralık ı baz al yumurtlama için derim ben.
Çatlama mı yumurtlama mıBen sonraki günden itibaren sayıyorum
Bilmiyorum ki belki de regli olacağım ://Aynı belirti bendede var kasıktada var ama ara ara ve ateşim yüksek ya ama bence bırmalin dısında yuksek gıbı
Himm o zaman daha 14. Güne çok var benim en iyisi adet gecikmesini beklemek .. h8c bir belirtim yokken goguslerim şişti birden Kocan oldu ve sızım sızım sızlıyor dokununca ağrı yok ama elimle sıkıyorum hatta ama gün içinde sizladigini hissediyorum adetten de böyle oluyor hamileyken de ayiramiyorumBen sonraki günden itibaren sayıyorum
Yumurta çatladıktan bir gün sonrasına 1. Gün diyorumÇatlama mı yumurtlama mı
Belkide bende tarihlerimiz aynı seninle ama ilk defa ateşim böyle oluyorBilmiyorum ki belki de regli olacağım ://
Aslında bu innovita testini satan kişi de 10 ocakta test yap dedi bana bakalım kuzum ya tutmuştur inş Yumrtlama olalı 10. Gün artık hgc salgılıyor mu vücut ?
Şu an kaçıncı gündesinHimm o zaman daha 14. Güne çok var benim en iyisi adet gecikmesini beklemek .. h8c bir belirtim yokken goguslerim şişti birden Kocan oldu ve sızım sızım sızlıyor dokununca ağrı yok ama elimle sıkıyorum hatta ama gün içinde sizladigini hissediyorum adetten de böyle oluyor hamileyken de ayiramiyorum
Amin amin inşallah canım benimİnşAllah hayırlısıyla pozitif sonucu görürsün
Hım ben o zaman 9. GünümdeyimYumurta çatladıktan bir gün sonrasına 1. Gün diyorum
Muhtemelen yumurtlama olabilirKızlar dünkü ovü testi pik olduğu için test yaptım ama birşey yok sanırım. 1-2 saate tekrar ovü yaparım belkide yumurtlamaydı ama bat bugün
3 gün sonra test yapmaya başlayabilirsin o zaman az kalmışHım ben o zaman 9. Günümdeyim
ekşide pek sevmem ama yiyeceğiz artık :)Bir bütün limonu bir bardak suya sıkıp iç canım sabah akşam. Bol bol meyve tüket ve dinlen
Ooo gittikçe uzuyorbekleme surem böyle hesaplayincabelirtim yok diye bu ayı elemistim kız daha catlayali bir hafta olmuş o zaman bu şekilde sayarsak bir haftada ne hissedicem umutlandım bak yineYumurta çatladıktan bir gün sonrasına 1. Gün diyorum
10 Ocak diyorum umarım benimkiler pazar çıkıp gelmez :) hiç gecikmez çünküGüzel gidiyor güzel. Sen 27 Aralık ı baz al yumurtlama için derim ben.
zencefili duymuştum deneyeyim canım :)Zencefil bal limon kaynatıp iç boğazına iyi gelir canm
Kurtajdan sonra kanamam çok uzun sürdü benim lekelenmem kist olmus ondan lekelenmeler bittikten sonra hemen hamile kaldım 2 ay sonraKurtaj sinrasi hemen kaldım demişsiniz, kaç ay sonra hamile kaldiniz ? Bende kürtaj oldum haziran da sonra başka bir ameliyat geçirdim korunma süremiz Kasım da kalkti o zaman
Dan beri deniyoruz hala bisey yok