- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.881
kız ben şu an hamile değilim geçen sene hamileydim :)Çok teşekkür ederim cnm allah razı olsun allahım dayanma gücü versin ben 1 tane daha içeyim en iyisi belki biraz hafifler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız ben şu an hamile değilim geçen sene hamileydim :)Çok teşekkür ederim cnm allah razı olsun allahım dayanma gücü versin ben 1 tane daha içeyim en iyisi belki biraz hafifler
Perşembe yapayım diyorum canım yarın çıkar mı ki sence? şu an o kadar silik ki arkasına telefonun flashini tuttum eskiden yaptığım test beyaz ama bugunku testte vardı çizgi çok korkuyorum yalancı pozitifse diye
ovü. pik mi?Kızlar merhaba adetten 2 gün önce falan tekrar yumurtlama olabilir mi ?
Canim bu dediğin idrar kültüründe mi cikiyor illa? Smearda çıkmaz mı acaba ? Onun sonucu da anca Şubatta çıkarmış Bana hic tahlil yapmadan yazdı bu ilaçları. Muayenede görmüş olabilir miUreaplasma
Batlarimiz aynıymış benimde 9 veya 10nocak belirtilerin var mı canımYaaa senin de mi acaba belirti mi bu ya anlamadım hiç inş gebeyizdir, bat ne zaman benim 9ocak
Şimdi yaptım canım sıvı alımınada çok dikkat etmedim bide 1 bardak falan su içmiştimovü. pik mi?
Gebe olmadığına emin misin test yaptın mı pekiŞimdi yaptım canım sıvı alımınada çok dikkat etmedim bide 1 bardak falan su içmiştim
Yaptım canım atayım strip olan dün gece 2 gibi. Erken gebelikte bu sabahGebe olmadığına emin misin test yaptın mı peki
Netleşir dimi varsa ya yine ikilemde kalcam diye korkuyorumİstersen yarın istersen Perşembe yap cnm ama en azından yarın yap biraz netleşir perşembeye kadar kafanda soru işareti olmaz
strip olanda bir gölge görüyorum ama yanıltıcı oluyor o testlerdeki gölgeler. ya tekrar yumurtluyorsun ya da gebeliğin yeni yeni meydana çıkıyorYaptım canım atayım strip olan dün gece 2 gibi. Erken gebelikte bu sabah
Rabbim ferahlatsin canim.Yavrum hiç iyi değilim. Çok dua edin bana olur mu hepiniz. Giremiyorum hiç. Başımda var bişeyler.
Bu yoruma ben de katılıyorum cans16strip olanda bir gölge görüyorum ama yanıltıcı oluyor o testlerdeki gölgeler. ya tekrar yumurtluyorsun ya da gebeliğin yeni yeni meydana çıkıyor
Yarın yeniden yap canim.Kızlar merhaba sabah yazmıştım çok kötüydüm ateşim normale döndü bel agrım hafiften devam ediyor ama iyiyim çok şükür size sorum şu gebelik testi yapmıştım demistim ya negatif demistim 15-20 dkka sonra sanki böyle ikinci çizgi görür gibiyim fotoda tam belli olmuyor ama çıplak gözle aşırı silik hayalet çizgi gibi 2. Çizgiyi görüyor gibiyim yumurtlamanın 9. Günündeyim çatışmanın 7. Günündeyim daha çok erken biliyorum ama aşırı silik hayalet bi çizgi görünce umutlandım bi bakın sizde görüyor musunuz ne anlama geliyor bi şey diyin lütfen bi kaç resim aticam hepsi aynı test bilginiz olsun
Bende strip e güvenmedim canım ne zaman yapsam bi gölge görüyorum erken gebelikte bişey görmeyince kasık ağrımda olunca bi ovülasyon yapayım dedim şok oldum ben yinede bu geceyi bi değerlendireyim ne olur ne olmazstrip olanda bir gölge görüyorum ama yanıltıcı oluyor o testlerdeki gölgeler. ya tekrar yumurtluyorsun ya da gebeliğin yeni yeni meydana çıkıyor
aynen yarın hem gebelik hemde ovü. testi yap bence.2 güne silinirse yumurtladın silinmezse gebeliğe doğru adım adım :) ay hadi inşAllah :)Bende strip e güvenmedim canım ne zaman yapsam bi gölge görüyorum erken gebelikte bişey görmeyince kasık ağrımda olunca bi ovülasyon yapayım dedim şok oldum ben yinede bu geceyi bi değerlendireyim ne olur ne olmaz
Ay inşallah öyledir. Dün yine yaptım ovü koyuydu ama bu kadar koyu değildiaynen yarın hem gebelik hemde ovü. testi yap bence.2 güne silinirse yumurtladın silinmezse gebeliğe doğru adım adım :) ay hadi inşAllah :)
Ya bu sabah bende de çok çok silik çizgi vardı yanıltıcıdır dimi umut bağlamak istemiyorumstrip olanda bir gölge görüyorum ama yanıltıcı oluyor o testlerdeki gölgeler. ya tekrar yumurtluyorsun ya da gebeliğin yeni yeni meydana çıkıyor
bakalım nasıl gidecek süreç :) takipteyim inşAllah hayırlısıyla hamilesindirAy inşallah öyledir. Dün yine yaptım ovü koyuydu ama bu kadar koyu değildi
Şu canım 6.dakikada çıktıCnm orda beyaz bir çizgi var önümü diyosun birde ne zman çıktı ve markası ne testin