- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.381
Programda 7-10 gün arası yazıyor ama +- bir iki gün oynama olabiliyor sanırımKızlar bu ateşteki yerleşme düşüşü yumurtlamadan kaç gün sonra oluyo acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Programda 7-10 gün arası yazıyor ama +- bir iki gün oynama olabiliyor sanırımKızlar bu ateşteki yerleşme düşüşü yumurtlamadan kaç gün sonra oluyo acaba?
koyulasma var canımKızlar günaydın sizce koyulaşmış mı çatlatma iğnesinin 13.günü bugün(sağdaki bugün soldaki dün)
4-5 gun sonrada olabılır 7.gunler arasıdaKızlar bu ateşteki yerleşme düşüşü yumurtlamadan kaç gün sonra oluyo acaba?
Evet onu duydum çok kalça havada bekliyorlar sanırım rahme direk ulaşıyor diyorlar bide onu deneyelimCnm Bn 2 hamileliğimde de yüzüstü dogy pozisyonu seklınde hamıle kaldım
Ve yüzüstü yattım hep 1-2 saat
Öylece kaldım
Dünkü kuruyunca tek çizgi şeklinde olmuş amaBence koyulaşmış gibi Testleri alt alta koyup çeker misin?
Programda 7-10 gün arası yazıyor ama +- bir iki gün oynama olabiliyor sanırım
Sağolun kızlar beklemek dışında yapabilecek bişe yok sanırım 4. Gündeyim bakalım4-5 gun sonrada olabılır 7.gunler arasıda
benımkıde boyle olup çatladı kuzucum aksama o iş tamam bence :)Sabah çatladığını görürüm diyodum iyice pik olmuş. Bat günüm 15 ocaktı 19una kadar gitti
Akşama bidaha yap ben sabah kopkoyu gördüm bi baktım gece çatlamış :)Sabah çatladığını görürüm diyodum iyice pik olmuş. Bat günüm 15 ocaktı 19una kadar gitti
Yinede daha koyu ve pembe tonunda bence Yarın daha da netleşecek İnşAllah. Cuma kan veririm diyordun o zaman da sevincini yaşarsınDünkü kuruyunca tek çizgi şeklinde olmuş ama
Ay hadi inşAllahbenımkıde boyle olup çatladı kuzucum aksama o iş tamam bence :)
havuclara yapıs hadı ılıskıyıde bırakma sakınSabah çatladığını görürüm diyodum iyice pik olmuş. Bat günüm 15 ocaktı 19una kadar gitti
Havuç yesem mi kendi haline mi bıraksamAkşama bidaha yap ben sabah kopkoyu gördüm bi baktım gece çatlamış :)
of su yumurtalama sonrası beklemek tam bır cın ıskencesı 7.gunde pozıtıf cıkanlar oluyormus napsam testmı yapsam %76 bılımsel olarakYinede daha koyu ve pembe tonunda bence Yarın daha da netleşecek İnşAllah. Cuma kan veririm diyordun o zaman da sevincini yaşarsın
inş kuzum ya inş, kendimizde değil ama hep ailemizdeki hastalıkalr sebebiyle hep ertelemek zorunda kaldım bebeşi bazen yüklerim öyle ağırdı ki, umarım Rabbim aratmaz niyetine girdiğimizde debır bırım derece ıle bu kadar kendını allak bullak etme bebegım benımde oyle cıktı bır bırım dusuk , olabılır yanı barız bı dusus gormedıkce adete yoramayız
Sen benim tabloma baktın mı hiç. Takatim kalmadı dostlaaarhavuclara yapıs hadı ılıskıyıde bırakma sakın
Çok teşekkür ederim hala inanamıyorum iğnenin etkisi mi diye tam sevinemedim bile negatif görmeye o kadar alışmışım ki.. inşallah isteyen herkese nasip etsin Allah en kısa zamanda sağlıklaYinede daha koyu ve pembe tonunda bence Yarın daha da netleşecek İnşAllah. Cuma kan veririm diyordun o zaman da sevincini yaşarsın
Ne guzel bir appmis bu foto yuklemek ve takip etmek icin. Ne kullaniyorsunuz?Sabah çatladığını görürüm diyodum iyice pik olmuş. Bat günüm 15 ocaktı 19una kadar gitti
baktım catlayamadıkca gerı cekmıs kendını yarın ınsallah catlarSen benim tabloma baktın mı hiç. Takatim kalmadı dostlaaar