- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.401
Femometer bu canımNe guzel bir appmis bu foto yuklemek ve takip etmek icin. Ne kullaniyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Femometer bu canımNe guzel bir appmis bu foto yuklemek ve takip etmek icin. Ne kullaniyorsunuz?
Bence yemelisin. Ben koyu gördüm sonra 3 tane havuç yedim öğüre öğüre artık 1 saat sonra test yaptım çatlamıştıHavuç yesem mi kendi haline mi bıraksam
Sakin ol ve kafandaki test düşüncesini bir kenara bırak senin testin yok ki. Senin testin yok. sen beni çıldırtmak mı istiyorsun senin testin yok. Müge’ye bağladım. Boşuna strese sokma kendini bekle bir kaç gün daha. Pozitifi hatırla battan bir gün önce silik çizgi gördüof su yumurtalama sonrası beklemek tam bır cın ıskencesı 7.gunde pozıtıf cıkanlar oluyormus napsam testmı yapsam %76 bılımsel olarak
Evet evet hayırlısı, umudum yoktu bu aydan ama belirtileri bayağı bayağı yaşadım var gibi gelmişti vücut resmen oyun oynuyor hayırlı zamanda sağlıkla olsun inşallahHayırlisi olsun bebeğim vardır vakti saati
Yapsanaof su yumurtalama sonrası beklemek tam bır cın ıskencesı 7.gunde pozıtıf cıkanlar oluyormus napsam testmı yapsam %76 bılımsel olarak
herseyın zamanı var kuzum ben oglum ıkı bucuk yaslarındeyken ıstemıstım esım daha mıtıgıyla haraket eden bı adamadır o zaman olmayacagını anlatmı bende tamam dedım ıyıkı denenmemısız dıyorum o zamanlar sonra ben ıstemedım o benı ıkna ettı dıyım oglum bu ay 11 ocak ta 4 yasına gırecek ona da bızede bır beebk surprızı gelır ınsallah :) bızde ıkıncıyı eylulden berıdenıyoruz olmadıHamile olanlar
inş kuzum ya inş, kendimizde değil ama hep ailemizdeki hastalıkalr sebebiyle hep ertelemek zorunda kaldım bebeşi bazen yüklerim öyle ağırdı ki, umarım Rabbim aratmaz niyetine girdiğimizde de
Hadi inşAllah :) ben havuç yemeye gideyimbaktım catlayamadıkca gerı cekmıs kendını yarın ınsallah catlar
Bende sadece geceleri ateş oldu ne kasık batması ne vajina ağrısı hiç bişey olmadı. Göğüsler olabildiğince küçüktü her ay kafam kadar oluyordu okadar beklemiyorduk ki tüp bebek merkeziyle anlaşmıştık bugün adetim başlayacaktı tedaviye başlanacaktı. Hiç olmayacak dediğin an olurBu gece ayaklarım yandı ya yorganın soğuk tarafını aradım resmen :) ama be bileyim olmayacak gibi hissediyorum tüm kasık batması ve vajina ağrım geçti :/
yok kuzum o kadar da erken yapmam 10 gun gecmeden yanı yapmam 11.gun ıcın soz veremıyorumSakin ol ve kafandaki test düşüncesini bir kenara bırak senin testin yok ki. Senin testin yok. sen beni çıldırtmak mı istiyorsun senin testin yok. Müge’ye bağladım. Boşuna strese sokma kendini bekle bir kaç gün daha. Pozitifi hatırla battan bir gün önce silik çizgi gördü
doktora ne zaman gıdıyorsun cok heyecanlandım senın ıcın kac senedır olmuyordu yasın kac kuzumBende sadece geceleri ateş oldu ne kasık batması ne vajina ağrısı hiç bişey olmadı. Göğüsler olabildiğince küçüktü her ay kafam kadar oluyordu okadar beklemiyorduk ki tüp bebek merkeziyle anlaşmıştık bugün adetim başlayacaktı tedaviye başlanacaktı. Hiç olmayacak dediğin an olur
Canım kan verseneKızlar günaydın sizce koyulaşmış mı çatlatma iğnesinin 13.günü bugün(sağdaki bugün soldaki dün)
BEN hiç yapmadım canım 2.çizginin etkisi hemen geçmiyor hatta yalancı gebelik çıkar diyorlar.bende yapayım akşam eve gidinceCanım ben test yaptım şimdide benim ikinci çizgi görünmüyor bile ne çabuk etki geçti
akşam yapacağım bende canım.merak ettimYa bugün 5. Günüm test yaptım ama negatif çıktı anlayamadım neden acaba
Bence yemelisin. Ben koyu gördüm sonra 3 tane havuç yedim öğüre öğüre artık 1 saat sonra test yaptım çatlamıştı
Nooo sen yapmazsın inanıyorum ben sana ( )
Cuma günü vereyim diyorum ya aşılama tam 2 hafta olmuş olacak cuma günüCanım kan versene
Tamam 11.gün sabah bekliyoruz testiniyok kuzum o kadar da erken yapmam 10 gun gecmeden yanı yapmam 11.gun ıcın soz veremıyorum
Sağol canım Allah razı olsun aslında bugün gidecektik doktora. Bir hafta sonra gel dedi yaş 39. Gece hiç uyumadım heyacandan iki saatlik uykuyla geldim. Sana dua ettim benden sonra senin hamilelik haberini alırız diye inşallah en kısa sürededoktora ne zaman gıdıyorsun cok heyecanlandım senın ıcın kac senedır olmuyordu yasın kac kuzum
Haklısın en doğrusu testle takip edersinCuma günü vereyim diyorum ya aşılama tam 2 hafta olmuş olacak cuma günü