- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.241
Yaaaaa vallaha gece gece adamı depresyondan çıkartırsınızBen:sensin yiyeceksin
Yumurta: çatlak patlak yusyuvarlak
Beyin: error
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaaa vallaha gece gece adamı depresyondan çıkartırsınızBen:sensin yiyeceksin
Ay gece gece kafalar gitti bizimBen:sensin yiyeceksin
Canım keşke sade 3 4gün ovulasyon testi yapsan bu kaşar stres çok yoruyor insanı Ama bence yumrtladın çatladı bile geçmiştir artık.Zaten değerlendirdin için rahat olsunnBenim akıbetim ne olacak tahmini olan var mı yumurtladım mı yumurtlayacak mıyım yarın ateş ne olur
Alper Tunga öldü mü ıssuz Acun kaldı mı indi yürek yırtılır
Benim gibi şu pozitif insana bu yapılır mı ama yaYaaaaa vallaha gece gece adamı depresyondan çıkartırsınız
Valla cok emın olma sekerım bıde ıkız oluyomusAşko ben kim döllenme kim güldürme Allah’ını seversen ahahhahahhajhajah
Kuzum boş ver o doktorları sen hamiş olmuşsun yine olucan..takviyelerle devam et..ben artık umursamıyorum onları..doktordan gelince hep ağlıyordum..doktora gitmeyi bırakınca hamile kaldımPok yesin onlar yaşlanmışmışsın valla sinirlendim 50 yaşındaki kadınlar nasıl doğuruyor ya onlar gençmi kalıyormuş
Kız elimde olsa cidden yapacaktım elimde yok keşke buna ben de inansam yarınki ateş ne olcak acabaCanım keşke sade 3 4gün ovulasyon testi yapsan bu kaşar stres çok yoruyor insanı Ama bence yumrtladın çatladı bile geçmiştir artık.Zaten değerlendirdin için rahat olsunn
Valla yakındır bende doktora gitmeyi bırakıcam çok sıkıldım yani ama yinede önümüzdeki ay giderim belki klomen felan isterim yemin ederim benden bi halt olmaz gitmicem dedikten sonra bile anında fikrim değişiyorKuzum boş ver o doktorları sen hamiş olmuşsun yine olucan..takviyelerle devam et..ben artık umursamıyorum onları..doktordan gelince hep ağlıyordum..doktora gitmeyi bırakınca hamile kaldım
Kuzum senin o yumurta çatladı bence yumurta şuanda diyorki beni bi sal artık ben çatladım daha benden ne istiyorsunBenim gibi şu pozitif insana bu yapılır mı ama ya
Ben özel hastanede yaptım 2 saatte çıktı amhAmh o kdr gec mi cikiyor canim ya bende 15 gune yaptiricam ama hemen cikiyo diye biliyordum
Allah söyletiyordur inşallah aminnnnnnn beeeeee işte hayal dünyasında hayatlar güzel oluyor beValla cok emın olma sekerım bıde ıkız oluyomus
Bana bunu inandırsın söz kendisini salacamKuzum senin o yumurta çatladı bence yumurta şuanda diyorki beni bi sal artık ben çatladım daha benden ne istiyorsun
Benimki de özel hastane tam 812 tl baydım niye 10 günde çıkartıyolar valla sinir oldumBen özel hastanede yaptım 2 saatte çıktı amh
Vallahi bencede çatladı yaBana bunu inandırsın söz kendisini salacam
Klomen etdim 4 ay ama olmadı bende..hamiş olmasam mecbur gidicem doktora bu ay..hayırlısı bakalım..ama hiç gidesim yok..bana kalırsa yine denicem..işte eşimde diyor yeter artıkValla yakındır bende doktora gitmeyi bırakıcam çok sıkıldım yani ama yinede önümüzdeki ay giderim belki klomen felan isterim yemin ederim benden bi halt olmaz gitmicem dedikten sonra bile anında fikrim değişiyor
Sabaha inandırcak bak görürsünBana bunu inandırsın söz kendisini salacam
Valla ben klomene niyet ettiğm ay hamile kaldım bu ay olmazsa yine niyet ettim inşallah gene kullanamadan hamiş çıkarım zaten sende aşıya niyet etmişsin bu ay hepimiz hamiş olsak ne olur sanki Allahım ya AMİNKlomen etdim 4 ay ama olmadı bende..hamiş olmasam mecbur gidicem doktora bu ay..hayırlısı bakalım..ama hiç gidesim yok..bana kalırsa yine denicem..işte eşimde diyor yeter artık
Atesime göre 19 dusuktu 20 sinde yükseldi yani çatladı en son ilişkim 19 pazartesi akşam üzereydi sat tarihim 6 aralık bat 3 ocak bugun kan verdim 29 çıktı cok yeni ama 5 gundur lekelenmem varGeciktin mi canım sen ? Yumurtlamanın kaçıncı günü öğrendin acaba
Yok gecmedimOla bilir sen yine boş gecme
Benimde bat 3 Ocak inşallah olmam ya hamilenin duası kabul olur duanızı bekliyorumAtesime göre 19 dusuktu 20 sinde yükseldi yani çatladı en son ilişkim 19 pazartesi akşam üzereydi sat tarihim 6 aralık bat 3 ocak bugun kan verdim 29 çıktı cok yeni ama 5 gundur lekelenmem var