Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İster istemez ya hevesleniyor insan ama testte negatif çıkınca yok yok yok diyorum aklıma geliyor testin negatif olduğu hiç bekleme yok diye kendime söylüyorum en azından beynim kabul etsin diye :KK43: 1 haftadır göğüslerim çok ağrıyordu şimdi gram ağrı kalmadı. Allah'ım hayırla sonuclandirsın hepimizi de 🤲
Amin inşallah Beklediğimiz gibi sonuçlar alırız 🤲🏻

Vallahi kuzum daha adetine var sanırım şu an için hiçbir şey diyemiyorum. Takip et bakalım kendini.
Kızlar dün gece saat 1:15 vajinamda sanki ilişkiye girersin vajinan kuru gibi olduğunda bi gerginlik hissedersin hafif bi sızı öyle hissediyorum, sanki vajinama bir şey şokmuşlar orada unutmuşlar gibi hafif bir acı ağrı gerginlik hissediyorum ben daha önce böylesi bir şey yaşamadım. uyandım şimdi lavabodayım yine bu sızıyı hissediyorum ince ince ara ara halla halla üşüttüm mü acaba diyeceğim hafta sonu evdeydimde üşütecek bir şeye yapmadım. Ateş tablom da bu şekilde kızlar dün bir düştü bir kademe bugün çıktı yine pozitifbiri pozitifbiri @Papatyamaviss @fnd_50 @Deepblues adını etiketleyemediğim ateşçikızlarım bi bakıverin hele ateşim için Eki Görüntüle 3185440

Geç döllenme nasıl oluyor yani tahmini ne zaman sonra yumurtlama olursa geç oluyor canım bilgin var mı
Regl günü döllenme olmuş olabiliyor canım tahminim o yönde tam net bilmiyorum ama benim çevremde yaşayan çok oldu regli 20 gün gecikince pozitif gören oldu

Biraz daha iyiyim canım. Sürekli uyuyorum. Dün öğlen 3 te yattım yeni uyandım işe de gitmedim. Sen naptın var mı değişiklik.
Canım ya moral olarak da düşüksun öyle hissediyorum o yüzden bu kadar uyuyor olabilirsin dikkat et kendine bı hava al camı aç kendine güzel bı kahvaltı hazırla kendine üzerine bı kahve yap beni de çağır gelirim 😍

Ben eşim isteksiz içime geldi , senin yüzünden demesin, kündeye getirmiş gibi olmayayım diye kalkmıştım foşur foşur hepsi akmıştı ama bebek oldu :KK70: Bunlara takılmayın kızlaaaaarrrr 😂
Normalde ayağa kalkınca cıkıyodu ama bugunlerde ilişki biter bitmez cıkınca moralim bozuldu bu stres beni öldürcek😂

O strip ile kaset fiyatını aynı tutmaya çalışacaz fabrika işe anlaştık dedi.Yoksa kasetin fiyatı daha fazla olacaktı.Şuan ikiside 240.brn almam artık.inovita 30 adet 166 TL ye aldım demin.Oda artar diye stok yaptım aynı zaten amacı
Aa ben dikkatli dinlemedim demek.Bende yılbaşından önce sipariş etmiştim 160 tl ye iyiki almışım.inşallah bu aldığımız son ovulasyon testi olurrr amin aminnnn😂

Ay var bence :)
Kızlar bata 6 gün varken kan vermiştim. 1.58 çıkmıştı.. Bugün 4 gün var. Ve evde kaset test vardı. 5 dk içinde böyle çıktı sizce ne yapayım yaa.. Çok kafam karıştı. Yine kan vereyim mi.. Yoksa bekleyeyim mi yanlış olabilir mi nolur yardımcı olun

arkadaşlar merhaba.aralık ayında klomen kullandım.29 aralıkta çatlatma iğnesi yapıldı.doktor 36 sonra ilişki olsun dedi ama biz o saati yakalayamadık bazı aksaklıklardan dolayı.iğneden sonra cuma akşamı 11 gibi ilişki olması gerekiyordu ama bizim cumartesi akşamı oldu.şansım var mı sizce.36 saat sonrası kesin yumurta çatlıyor mu.iğneden 48 saat öncesi ilişki oldu

Ben eşim isteksiz içime geldi , senin yüzünden demesin, kündeye getirmiş gibi olmayayım diye kalkmıştım foşur foşur hepsi akmıştı ama bebek oldu :KK70: Bunlara takılmayın kızlaaaaarrrr 😂
Aynısı oldu biliyo musun çunku hem yumurtlama hemde çatlamayı değerlendiriyim diye 2 gün üst üste oldu görev gibi geldi ona😂😂 hepsi çıkar çıkmaz aktı gitti yaa umut doldum yenideeen😂

X