- Konu Sahibi Mervenur277
Jeli sipariş etdim bende.Kimler neler yapıcak bu ay?
Folik asite başladim sadece ilk denememiz olacak o yüzden hiç ovulasyon testi falan bişey almadım gebelik testimle bekliyorum Ocak ayını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Jeli sipariş etdim bende.Kimler neler yapıcak bu ay?
Ben 3 aydır okuyorum kuzum her gün bir tane. Oğluma okumaya başladığım ay hamile kalmıstımAdetliyim kuzum şuan bitsin hemen baslicam oğlumda sabah akşam okumuştum
İnternette baktım biraz ayrıca 41 tane hurmaya 41 tane okuyup yemekte iyimis
Ben 3 aydır okuyorum canım oğluma okumaya başladığım ay hamile kalmıştım çok inanıyorum duanın gücüneMeryem süresini ne zamanlar okuyorsun canım
Ben 3 aydır okuyorum kuzum her gün bir tane. Oğluma okumaya başladığım ay hamile kalmıstım
Baktım da bir şey mi kaçırdım kuzum göremedim bakıyorum halaKuzum Aralık annelerine baksana bı
İlk neqatif çıkarken tabi ben ağladım..ağlıyorum sonra rahatlıyorumama sonra artık adetde gecikince resmen adet olmağımı istedimBu ay düşerli olsun bizlereBu ay özenli bir şey yapmıcam folik Asite devam ederim ateş ölçmeye devam :) belki Mfk dan kalan panacea dan içerim bilmiyorum kafama göre takılacam bu ay gelişine ilişki olsun durmak yok yola devam o bebekler bir gün bu göbüşlere gelecek ve biz de birbirimize burada bu müjdeleri vereceğiz Allahım bu ay çok umut doluyum testim negatif çıktı ağlamadım bile her ay hayata küsüyordum
Yaa ilk denemenle tutar kuzum..iyide yapıyorsun..hiç kendini strese sokma..bizim gibi olmaFolik asite başladim sadece ilk denememiz olacak o yüzden hiç ovulasyon testi falan bişey almadım gebelik testimle bekliyorum Ocak ayını
Yaa ilk denemenle tutar kuzum..iyide yapıyorsun..hiç kendini strese sokma..bizim gibi olma
Evet canım ilkti ama doğal takviye diye düşündüm o yüzden başladımMfk ürünlerine neden şimdi başladın kuzum senin daha geçen ay ilk deneme değil mi normal bence hemen olmaması rahim kendini hazırlıyor olabilir
Bende jel sipariş ettim bu ay birde salı gününe randevu aldım Dr gidip klomen isteyeceğim. Yumurtaların tembel gibi hissediyorumJeli sipariş etdim bende.Kimler neler yapıcak bu ay?
Benim kuzenim balayında kalmıştı. Bi arkadaşım yeni hamilelik haberi verdi. Hemen olmaz diye korunmayı bırakmış bıraktığı ay hamile kalmışYa kizlar hiç daha önce ilk aydan hamile kalaniniz yok mu? Böyle görünce acaba olmaz mı ovulasyon testi almalı mıydim ateş olcmem mi gerekir ki diye düşünmekten kendimi alamıyorum zor olduğunu biliyordum ama bu kadar zor olduğunu bilmiyordum hamile kalmanın
Benim kuzenim balayında kalmıştı. Bi arkadaşım yeni hamilelik haberi verdi. Hemen olmaz diye korunmayı bırakmış bıraktığı ay hamile kalmış
Yani kesinlikle öyle. Ama elinde olmuyor insanın bazen.Hiç düşünmeden rahat olunca daha kolay oluyor o zaman sanki
Yani kesinlikle öyle. Ama elinde olmuyor insanın bazen.
İşte hepimiz öyleyizBen daha denemeden adetim gecikti, sırf böyle düşünüyorum diye oldu kesin bakalım bu ay nasıl olacak ya rahat olmaya çalışıyorum ama bir yandan da sürekli buradayım yazılanları okuyorum
Bat kaç oluyor o haldeEvet kuzum 10 aralıkta oldum malesef
Ben ilk denemede ilk ay da hamile kalmıştım canım 2 aylık evliydim mesela 6 haftalık da gebeydim kimyasal oldu ama sonradanYa kizlar hiç daha önce ilk aydan hamile kalaniniz yok mu? Böyle görünce acaba olmaz mı ovulasyon testi almalı mıydim ateş olcmem mi gerekir ki diye düşünmekten kendimi alamıyorum zor olduğunu biliyordum ama bu kadar zor olduğunu bilmiyordum hamile kalmanın