Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay özenli bir şey yapmıcam folik Asite devam ederim ateş ölçmeye devam :) belki Mfk dan kalan panacea dan içerim bilmiyorum kafama göre takılacam bu ay gelişine ilişki olsun durmak yok yola devam o bebekler bir gün bu göbüşlere gelecek ve biz de birbirimize burada bu müjdeleri vereceğiz Allahım bu ay çok umut doluyum testim negatif çıktı ağlamadım bile her ay hayata küsüyordum 😂
İlk neqatif çıkarken tabi ben ağladım..ağlıyorum sonra rahatlıyorum🥹ama sonra artık adetde gecikince resmen adet olmağımı istedim😂Bu ay düşerli olsun bizlere🙌🏻

Yaa ilk denemenle tutar kuzum..iyide yapıyorsun..hiç kendini strese sokma..bizim gibi olma😂

Yaa insallah tutar, Aralık'ta artık başlayalım demiştik hemen adetim falan gecikti inadına gibi 😂 vücudum oyun oynuyor resmen 😅 inşallah buradan hepimiz hamiş olarak Eylül annelerine doğru yol alırız 🤲🥰

Ya kizlar hiç daha önce ilk aydan hamile kalaniniz yok mu? Böyle görünce acaba olmaz mı ovulasyon testi almalı mıydim ateş olcmem mi gerekir ki diye düşünmekten kendimi alamıyorum zor olduğunu biliyordum ama bu kadar zor olduğunu bilmiyordum hamile kalmanın 😐

Ya kizlar hiç daha önce ilk aydan hamile kalaniniz yok mu? Böyle görünce acaba olmaz mı ovulasyon testi almalı mıydim ateş olcmem mi gerekir ki diye düşünmekten kendimi alamıyorum zor olduğunu biliyordum ama bu kadar zor olduğunu bilmiyordum hamile kalmanın 😐
Benim kuzenim balayında kalmıştı. Bi arkadaşım yeni hamilelik haberi verdi. Hemen olmaz diye korunmayı bırakmış bıraktığı ay hamile kalmış

Ben ilk denemede ilk ay da hamile kalmıştım canım 2 aylık evliydim mesela 6 haftalık da gebeydim😂 kimyasal oldu ama sonradan

X