- Konu Sahibi Mervenur277
Ok seninle kavuşmamiz önceden oldu bebeğim ama gel yine sarılalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ok seninle kavuşmamiz önceden oldu bebeğim ama gel yine sarılalım
Canım sat 10 aralık bat 8 ocakSat da yazar mısınız
HihihihiOk seninle kavuşmamiz önceden oldu bebeğim ama gel yine sarılalım
Valla bilemiyorum asko zaten olursa surprız olur ama sanmamYa onu bilerek etiketlemedim ondan sürpriz bekliyorum ben inşallah gerek kalmaz Ocak ayına falan Papatyamaviss kalsın o orada gelmesin aramıza gitsin ağustos annelerine o
Belli olur birkaç güne aşkoooValla bilemiyorum asko zaten olursa surprız olur ama sanmam
Jeli sipariş etdim bende.Kimler neler yapıcak bu ay?
Bizdede bam bam başta olmakla tabiJel..ovu testleri..Meryem suresi..mfk ürünleri..bol su ve yürüyüş..salatalar bol yeşıllıkBen bal tarçın çörek otuna başladım ve Meryem suresine baslicam kısmetse birde ovu takibi sonra Allah ne verdiyse bam bam
Jel ovülasyon mfk ben deJeli sipariş etdim bende.Kimler neler yapıcak bu ay?
Hadi bu ay olmalı yaJel ovülasyon mfk ben de
Ayyyyy inşallah valla çok isterimHadi bu ay olmalı ya
İstemezmiyiz yaHiç geçen aya bakmadım..kaç kızdan ne kadarı hamiş oldu..Ayyyyy inşallah valla çok isterim
Meryem süresini ne zamanlar okuyorsun canımBen bal tarçın çörek otuna başladım ve Meryem suresine baslicam kısmetse birde ovu takibi sonra Allah ne verdiyse bam bam
Ben de bakmadım ama ay daha uzun bakalm daha ne olcak sayıİstemezmiyiz yaHiç geçen aya bakmadım..kaç kızdan ne kadarı hamiş oldu..
Aynen hamiş çok olunca insan daha çok umutlanıyorBen de bakmadım ama ay daha uzun bakalm daha ne olcak sayı
Umut hep var canım benim karamsar olma bu kadar geçmişi bırak artık her ay yeni motivasyon anı yaşamaya çalışalımAynen hamiş çok olunca insan daha çok umutlanıyor
Çalışıyorum canım benim..bazen pes etmek istiyorum ama diyorum kendime nereye pes ediyorsun..bu çocuk hayırlısıyla olmalıUmut hep var canım benim karamsar olma bu kadar geçmişi bırak artık her ay yeni motivasyon anı yaşamaya çalışalım
Jel ovülasyon mfk ben de
Meryem süresini ne zamanlar okuyorsun canım
Bu ay özenli bir şey yapmıcam folik Asite devam ederim ateş ölçmeye devam :) belki Mfk dan kalan panacea dan içerim bilmiyorum kafama göre takılacam bu ay gelişine ilişki olsun durmak yok yola devam o bebekler bir gün bu göbüşlere gelecek ve biz de birbirimize burada bu müjdeleri vereceğiz Allahım bu ay çok umut doluyum testim negatif çıktı ağlamadım bile her ay hayata küsüyordumJeli sipariş etdim bende.Kimler neler yapıcak bu ay?