Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay bende aşılama yaptıracaktım iki hafta sonra ailem gelicek memleketten.çok kararsızım sabaha kadar düşünücem yarın kontrole gidip ilaca başlamam lazım

Ya kizlar hiç daha önce ilk aydan hamile kalaniniz yok mu? Böyle görünce acaba olmaz mı ovulasyon testi almalı mıydim ateş olcmem mi gerekir ki diye düşünmekten kendimi alamıyorum zor olduğunu biliyordum ama bu kadar zor olduğunu bilmiyordum hamile kalmanın 😐
Nasip canım arkadaşım 2 bebeginede hemen hamile kaldı ben ilk düşüğümde 3 ay sonra olmustu oğlum ise ilk ayda oldu 2 bebek 7 aydir korunmuyorum olmadi herseyin hayırlısı 🥰 bide ben tam 5 sene önce bu ay hamile kalmıştım 1 ocakta kan testim 45 di simdi yine aynı ay olursa çok güzel bir tesadüf olacak benim için 💕

Bu ay bende aşılama yaptıracaktım iki hafta sonra ailem gelicek memleketten.çok kararsızım sabaha kadar düşünücem yarın kontrole gidip ilaca başlamam lazım
Bnm de yarın kontrolüm var büyük ihtimal ilac başlıcak benim ilk bebeğim de asilamayla oldu rabbim 2.yi de nasip eder hayırlısıyla bu ay inşallah

Nasip canım arkadaşım 2 bebeginede hemen hamile kaldı ben ilk düşüğümde 3 ay sonra olmustu oğlum ise ilk ayda oldu 2 bebek 7 aydir korunmuyorum olmadi herseyin hayırlısı 🥰 bide ben tam 5 sene önce bu ay hamile kalmıştım 1 ocakta kan testim 45 di simdi yine aynı ay olursa çok güzel bir tesadüf olacak benim için 💕

Herşeyin hayırlısı tabi 🥰 insallah güzel tesadüf olur bu ay 🌸 guzeel haberini bekliyoruz 🙏

Boşa demiyorlar kul kurar Rabbim güler diye 🤣
sırf oyuzden bu ay denk getırmeyeye calısabılırım :KK70: ama soyle bısey de var eylulden sonrası daha da zor tam okulun ıcınde alısmıs olacak gercı fazla kasıyorum ya bır ay daha gelır dedesı getırır goturur napayım :KK70: ben şimdi hep dusunuyorum oğlanın psıkolojısını ben ıse baslayana kadr yatagına yatar bende odada ayak ucunda karsı yatakta falan yatar uyumasını beklerdım ıse ne zaman basladım ozlemden hep yanında yatmaya basladım sımdı aksamları uyurken anne koynunda uyucam muhabbetı hep bende sevıyorum yalan yok mınıcık kollarıyla sarılıp bana uyuyor ama bebıs olunca bunu elınden alacak gıbı olcam her zaman her aksam belkıde olamayacagım yanında benı bıraktı kardesıme gıttı kotu hıssedecek dıye kafamda delı sorular :KK70:

X