- 18 Haziran 2022
- 4.140
- 5.850
- Konu Sahibi Mervenur277
Kuzum bak ondan sordum 10 Aralık sat 10 Ocak bat oluyor olması lazım o halde 10 Aralık'ta regl oldum diyorsun kuzucumSat 10 Kasım bat 10 Aralık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum bak ondan sordum 10 Aralık sat 10 Ocak bat oluyor olması lazım o halde 10 Aralık'ta regl oldum diyorsun kuzucumSat 10 Kasım bat 10 Aralık
Aman ya ne takıyorsun. 2.5 yıl olcak bizim. Ben hiç takmıyorum. Bakcaksanız yapayım diyorum
Aferin kız bizeAhaha valla ben de
Ahh kafam bir milyon kusura bakma canım sat 10 Aralık bat 11 ocak tahminen düzensiz oluyorum çünküKuzum bak ondan sordum 10 Aralık sat 10 Ocak bat oluyor olması lazım o halde 10 Aralık'ta regl oldum diyorsun kuzucum
Sorun değil balım normaldir emin olmak için sordum her seferinde öyle diyince tahmin ettim şaşırdığınıAhh kafam bir milyon kusura bakma canım sat 10 Aralık bat 11 ocak tahminen düzensiz oluyorum çünkü
Senin isim tanıdık geldi bana yazmamış miyimSelam!! Yaz kızım sat 10 Aralık bat 8 Ocak
Eski hüküm giyenlerdenimaralık Kasım Ekim gibi geriden hatırlarsınSenin isim tanıdık geldi bana yazmamış miyim
Nasip canım arkadaşım 2 bebeginede hemen hamile kaldı ben ilk düşüğümde 3 ay sonra olmustu oğlum ise ilk ayda oldu 2 bebek 7 aydir korunmuyorum olmadi herseyin hayırlısı bide ben tam 5 sene önce bu ay hamile kalmıştım 1 ocakta kan testim 45 di simdi yine aynı ay olursa çok güzel bir tesadüf olacak benim içinYa kizlar hiç daha önce ilk aydan hamile kalaniniz yok mu? Böyle görünce acaba olmaz mı ovulasyon testi almalı mıydim ateş olcmem mi gerekir ki diye düşünmekten kendimi alamıyorum zor olduğunu biliyordum ama bu kadar zor olduğunu bilmiyordum hamile kalmanın
Bnm de yarın kontrolüm var büyük ihtimal ilac başlıcak benim ilk bebeğim de asilamayla oldu rabbim 2.yi de nasip eder hayırlısıyla bu ay inşallahBu ay bende aşılama yaptıracaktım iki hafta sonra ailem gelicek memleketten.çok kararsızım sabaha kadar düşünücem yarın kontrole gidip ilaca başlamam lazım
Gelme git burdanYavaş yavaş ocağa gelırken bennn ıkı üç güne bellı olur
Durumlar onu gosterıyor bebegımGelme git burdan
Kız o degıl ben hıc Eylül’de doğum olsun ıstemedım oğlum okula gıdecek dıye ben o zamana ıyulesıp onunlada ılgılenmek ıstedım hep ama nasıp olmadı Rabbım ne eylerse güzel eyler artık beklıcezGelme git burdan
Nasip canım arkadaşım 2 bebeginede hemen hamile kaldı ben ilk düşüğümde 3 ay sonra olmustu oğlum ise ilk ayda oldu 2 bebek 7 aydir korunmuyorum olmadi herseyin hayırlısı bide ben tam 5 sene önce bu ay hamile kalmıştım 1 ocakta kan testim 45 di simdi yine aynı ay olursa çok güzel bir tesadüf olacak benim için
Kız o degıl ben hıc Eylül’de doğum olsun ıstemedım oğlum okula gıdecek dıye ben o zamana ıyulesıp onunlada ılgılenmek ıstedım hep ama nasıp olmadı Rabbım ne eylerse güzel eyler artık beklıcez
sırf oyuzden bu ay denk getırmeyeye calısabılırım ama soyle bısey de var eylulden sonrası daha da zor tam okulun ıcınde alısmıs olacak gercı fazla kasıyorum ya bır ay daha gelır dedesı getırır goturur napayım ben şimdi hep dusunuyorum oğlanın psıkolojısını ben ıse baslayana kadr yatagına yatar bende odada ayak ucunda karsı yatakta falan yatar uyumasını beklerdım ıse ne zaman basladım ozlemden hep yanında yatmaya basladım sımdı aksamları uyurken anne koynunda uyucam muhabbetı hep bende sevıyorum yalan yok mınıcık kollarıyla sarılıp bana uyuyor ama bebıs olunca bunu elınden alacak gıbı olcam her zaman her aksam belkıde olamayacagım yanında benı bıraktı kardesıme gıttı kotu hıssedecek dıye kafamda delı sorularBoşa demiyorlar kul kurar Rabbim güler diye