- 18 Haziran 2022
- 4.140
- 5.850
- Konu Sahibi Mervenur277
Benim yanaklar kızardı göğüsler de ağrıyor ama ateşte daha yumurtlama görmedim her gün de olcuyorum acaba atesolcer mi bozuldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım ilkti ama doğal takviye diye düşündüm o yüzden başladım
Herşey bizim başımıza gelsin zatenBenim yanaklar kızardı göğüsler de ağrıyor ama ateşte daha yumurtlama görmedim her gün de olcuyorum acaba atesolcer mi bozuldu
Ürün ala bilirdin canım yumurtalık için..klomenin bana faydası olmadı..İn şa Allah sana olurBende jel sipariş ettim bu ay birde salı gününe randevu aldım Dr gidip klomen isteyeceğim. Yumurtaların tembel gibi hissediyorum
Aminnnn hepimizAnladım cnm hayırlısı inşallah tez zamanda kalırsın
Ben ilk denemede ilk ay da hamile kalmıştım canım 2 aylık evliydim mesela 6 haftalık da gebeydim kimyasal oldu ama sonradan
Hiç deme be valla her ay yumurtlama akıntısı görürdüm onu da görmedim henüz ne oluyor acaba geç yumurtlayacagum sanırımHerşey bizim başımıza gelsin zaten
Valla her an herşey olabilir. Kendimize hiç güvenmiyorumHiç deme be valla her ay yumurtlama akıntısı görürdüm onu da görmedim henüz ne oluyor acaba geç yumurtlayacagum sanırım
İnşallah balim teşekkür ederim ama inan gerçekten hiç düşünmüyordum adetim gecikmişti yine de test yapsam mı var mı acaba isteği yoktu eşim yap dediydi yapmıştım ondan sonra da olmayınca böyle takındı oldu işte ama bu ikinci ay düzenli denememizdeYaa inşallah bu sefer tutar canım. Demek ki ilk aydan olabiliyormuş kendime bunu inandırmam lazım
Bende öyle yapıyorum artık bir de bu sefer gerçek gebelik oluyormuş biz psikolojiktir diyip atliyormusuzValla her an herşey olabilir. Kendimize hiç güvenmiyorum
Hahahahah tam bizden beklenen hareket olur buBende öyle yapıyorum artık bir de bu sefer gerçek gebelik oluyormuş biz psikolojiktir diyip atliyormusuz
Kullandigim ilk ay hamile kalmıştım klomenj tabi nasip olmadı ama yeniden denemek istiyorum yumurtalarimin uyariciya ihtiyacı varÜrün ala bilirdin canım yumurtalık için..klomenin bana faydası olmadı..İn şa Allah sana olur
İnşallah balim teşekkür ederim ama inan gerçekten hiç düşünmüyordum adetim gecikmişti yine de test yapsam mı var mı acaba isteği yoktu eşim yap dediydi yapmıştım ondan sonra da olmayınca böyle takındı oldu işte ama bu ikinci ay düzenli denememizde
Aaaa o zaman demek sana etkisini veriyor canım..sen kendin daha iyi biliyorsun canımKullandigim ilk ay hamile kalmıştım klomenj tabi nasip olmadı ama yeniden denemek istiyorum yumurtalarimin uyariciya ihtiyacı var
Evet canım çok olmadı ama bir seneyi geçen evlilik sürecimiz olduğu için çevre baskısı aşırı oluyor ve bunaliyorum artık belki ben bu yüzden erkenden sıkıntı yaptımSizin de çok olmamış aslında takıntı yapmamak lazım inşallah bu sefer güzel haberi alırsınız
Bu defa da sonuç alırım inşallahhAaaa o zaman demek sana etkisini veriyor canım..sen kendin daha iyi biliyorsun canım
Aman ya ne takıyorsun. 2.5 yıl olcak bizim. Ben hiç takmıyorum. Bakcaksanız yapayım diyorumEvet canım çok olmadı ama bir seneyi geçen evlilik sürecimiz olduğu için çevre baskısı aşırı oluyor ve bunaliyorum artık belki ben bu yüzden erkenden sıkıntı yaptım
Sat 10 Kasım bat 10 AralıkBat kaç oluyor o halde
Kuzum takmamaya çalıştım ama eninde sonunda insan takıyor da yapacak bir şey yok her şeyin en güzel vaktini rabbim bilir Allah'ın işine de karışıyorlarAman ya ne takıyorsun. 2.5 yıl olcak bizim. Ben hiç takmıyorum. Bakcaksanız yapayım diyorum
Evet canım çok olmadı ama bir seneyi geçen evlilik sürecimiz olduğu için çevre baskısı aşırı oluyor ve bunaliyorum artık belki ben bu yüzden erkenden sıkıntı yaptım