Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bir şey soracaktım ben de yarım saattir vajinamda sanki ilişkiye girersin vajinan kuru gibi olduğunda bi gerginlik hissedersin hafif bi sızı öyle hissediyorum, sanki vajinama bir şey şokmuşlar orada unutmuşlar gibi hafif bir acı ağrı gerginlik hissediyorum ben daha önce böylesi bir şey yaşamadım. Yumurta çatlayalı 7. Güne girdim sen de de böylemi oldu kaçıncı günde hissetin

Hanımlar merhaba . Bende 29 Aralık'ta beta verdim hep 0.5 ve 0.100 çıkan beta 0.314 çıktı dün yani 1 ocakta tekrar kan verdim 1,07 çıkmış . Doktora durumu anlattım bebek çok yeni olduğu için kana HCG hormonu anca karışabilir yükselme var dedi ama bunu zamanla görücez takip edicez dedi . Sizce bu sonuç yükselir mi bunlar da hastaneden geldikten sonra yaptığım testin fotosu 2-3 dakikada belirdi
Pkos var adet düzensiz geçen ay 45.günde oldum ama 28 günden hesaplarsak 3 günlük bir gecikme var ayrıca yumurtlamam hiç olmuyor değil geç oluyor . Geçen ay ki adet bitiminin ardından hemen civan perçemi kullandım 10 gün boyunca

Eklentiler

• IMG_20230102_000731.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20230102_000718.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 63
Çok teşekkür ederim bende sizin gibi düşünüp bugün yapmaya başladım ikinci çizgi silik çıktı yani bu yumurtlamaya yakin olduğumu mu gosteriyor merak ediyorum düzenli yapacağım bakalım inşallah yeni yılın ilk ayı güzel haber alırız

Ben ateş ölçerimin artık bozulduğunu düşünmeye başladım. 1 saat önce uyanıp ölçtüğümde 36.7 çıktı. Şimdi 36.2 bir saatte bu kadar düşer mi ölçüm yapmaya devam etmeyeceğim başka ateş ölçer alacağım çünkü artık mantıklı gelmemeye başladı

Peş peşe mi ölçüyorsun tek bir kere mi ben 3 ya da 4 kere ölçüyorum aynı olanı kabul ediyorum ama ilk ölçtüğüm hep hatalı oluyor yeterince dil altında hemen ısınmıyor herhalde

Canım bir çok uzmandan dinledim hiç alakası yokmuş sperm zaten afedersiniz çok yapışkan birşey elinize bile değse arındırması zor oluyor o yüzden emin olun gidebilecek spermler gidiyor yumurtaya tabiki de milyonlarca spermin hepside içeri gidemez o yüzden sıkıntı yapmayın kendinize

Kızlar günaydın bu ateş ölçümü anlatırmısınıx neden ve ne zaman oluyor ne zaman başlanır
Canım herhangi bir anda başlayabilirsin ama adetten itibaren başladığın ay daha iyi görüyorsun
Yumurtlamaya kadar vücut ısısı düşğk oluyor yumurtlamadan sonra progesteron hormonunun etkisiyle vücut ısısı artmaya başlıyor yani yumurtlama zamanını ateşinle de belirlemiş oluyorsun Tekrar adet xamanın geldiğinde ya ilk gün ya da bir iki gün öncesinde ateşin düşmeye başlıyor eğer gebeysen düşmüyor tabi yüksek seyretmeye devam ediyor Sayfanın en başında bazı arkadaşların linkleri var bak onları biraz incele anlarsın bir süre sonra bağımlılık yapıyor zaten ben de burda öğrendim

Kuzu ilk ateşi en az 3 saat uyuyup ölçtün dimi. Öyle yapın diyolar doğru sonuç için. Bir sonrakini 1 saat sonra ölçtüysen bence onu baz alma ilk çıkanı baz al

Olabılır kuzum kı genelde önce olctugun daha dusuk çıkar kuzum

Benim 2.8 çıktı kimse bana yükselir bekle demedi birkaç gün sonra hsg çekimdim

En sağlıklı olanlar civalı olan dereceler bence sevayd sağol canım sen nasılsın nerdesin hersey yolunda mı
Benimki plusmed diye bir marka covid zamanı üç tane almıştık eczanden dil altından ölçüyorum gayet memnunum zaten aman aman bir hassasiyet şart değil ortalama doğru ölçsün yeter. İyiyim canım okula gideceğim kahve içiyorum şimdi bir yerde

Benim 2.8 çıktı kimse bana yükselir bekle demedi birkaç gün sonra hsg çekimdim
Ama hsg yi o yüzden hemen adet bittikten sonra isterler yani mümkünse ilişkiye girmeden olsunki gebelik olmadığı garanti olsun diye benim doktorum çok iyiydi o söyledi öyle ve anestezisiz acısız çok rahat yapmıştı sağolsun

Sen eczaneden fln gör al başka bıtane bugunde 36.7 olarak kaydet mesela ben ılk olctıgum 36.8 sımdı 36.9 okadar farketmesı bıle omkansız fnd_50
Ya saat 4 buçuğa gelirken ölçtüğümde 36.7 idi. 6:15 te 36.2 çıktı defalarca ölçtüm ya artık yoruldum gerçekten ne olacaksa olsun bu ay diyorum adet olayım da önüme bakayım cidden heves kalmadı ya keşke diyorum evde ovu testi olsaydı çünkü dün akıntının sonu geldi oldu bitti bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…