Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok haklısın inan iki senedir hep kendime söylüyorum ama bir ayın 25 günü cicim ayı gibi olup 5 günü cehennem gibi olunca hala ikna edemedim kendimi normalde de hiç kıyamaz temizlik bile yapmamı istemiyor yorulurum diye bensiz uyumaz bensiz çıkmaz saçma bir bağımlılıkta var aramızda toksik bi ilişki sanırım hatta hastalık boyutunda bence )) Allah razı olsun Allah hayırlısını versin hepimize inşallah

Yaşınız çok büyük değil benim annem 55 yaşında. Annemde 6 çocuk var nasıl bırakayım diye beklemiş. Çocukluğuma ait babamla ilgili hiç güzel anım yok mesela. Sizin de kendi yolunuza gitmenizi çok isterim çünkü öyle tıp insanlar hiç düzelmiyor emin olun. Hep bencil, hep kırıcı oluyorlar.

Biliyorum canım bende aynısını yaşadım annem de 4 çocukla yaşadı aynısını üstelik ablam babamın ilk eşinden . Yıllarca çekti annem de çocuklarım için deyip Ama annem ayrılınca biz daha mutlu olduk daha rahat daha birbirimize bağlı olduk . Tabiki anne babanın yeri ayrıdır ama bence de herkes iyi anne baba olur diye kaide yok olmuyorsa olmuyordur . Benim de ,olmuyorsa olmuyor demekki olmamalı , dememe ramak kaldı . Nasip..

sevayd canım Rabbim eşinin gönlüne diline aklına merhamet versin sana da sabır, ferahlık, sukunet versin en güzeli bol bol dua etmek... Rabbim gönlünüzü aydınlatsın, doğruyu hayırlısını göstersin inşallah yoksa hepimiz bir şey der, hepimiz bir akıl veririz... En iyisini yine sen bilirsin ama arkadaşların dediği gibi değerli olan sensin, önce sensin

Kızlar bende pkos var klomen kullandım perşembe saat 11 de çatlatma ignemi yaptım. 5. Günüme girdim bile doktorum dedi ki. İgne günü ile birlikte 14.günü kanda sonuç alırız bende ecde yapsam çıkarmı acaba zaman nasıl geçer bilmiyorum sağ kasıgımda agrı bacagıma vuruyor ve kokulara karşı hassasım sanki. Rabbim hayırlı saglıklı evladlar nasip etsin inşallah

Kuzucum o geri gelenler sperm değil meni sıvısı yani spermlerin içinde olduğu sıvı ki gelen sperm de ölü spermdir kuzucum giden gitmiştir zaten çok düşünme bunu bu kadar istersen saatlerce kalkma yerinden ama kalktığın an yine gelecektir

Canım ayağa kalkınca çıkanlara takılmıyorum da içimden cıkarken gidenlere kafam takılıyo

Merak etme canım onların hepsi içinde kalsa da en hızlısı ve kalitelisi dölleyecek yumurtayı, eğer Allah nasip ettiyse o bir tanesi de gitmiştir gideceği yere, sen takılma bunlara keyfine bak

Canımsın dün gece kavga ettik 1 gibi falan bi buraya yazayım dedim içimi dökeyim ağlayıp zırlarken sonra dedim kimsenin keyfini kaçırmayayım yılbaşı gecesi dedim sonra sen geldin aklıma sana özelden yazacaktım )) hatta yazdım sildim iki kere desim keyfini bozmayayım bu saatte güzin abla gibi davranmayayım sen de ilgilenirdin çünkü eminim yalnız bırakmazdın ama içim elvermedi vaktinden çalmaya. Yani dünden beri aklımdasın nedense )) sağol canım inşallah dediğin gibi olur inşallah hayırlısına ereriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…