Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy kızlar yaaa bizim değerlendirme oldu eşim biraz bekledi de sperm dısarı gitmesin diye yinede o an sızıntı oldu hepsi mi giitti bilmiyorum.bu başınıza geliyo mu boşa gidiyo gibi 😞 @Mevsimlisan @menekselimm21 @bebekheyecani T TASUU fnd_50 fnd_50 @melegim can @Safransari
Benim oğluş uyusa biz de değerlendireceğiz daha uyutmaya çalışıyorum sabah yumurta çatladıysa bile öldü şimdiye bu kadar beklemeye😂 yok kız boşa gider mi tabiki bizlerin de başıma geliyor bazen rahat ol içeri giden yeter ona😂

Benim oğluş uyusa biz de değerlendireceğiz daha uyutmaya çalışıyorum sabah yumurta çatladıysa bile öldü şimdiye bu kadar beklemeye😂 yok kız boşa gider mi tabiki bizlerin de başıma geliyor bazen rahat ol içeri giden yeter ona😂
Oğluşundaki enerjiden istiyorum😂 inşallah akşama doğru çatlamış olsunn dualarım seninleee😁

İnşallah yükselir bebeğim. Akıntın varsa çatlamıştır korkma. Benim akıntı bitti mesela. Ateş de yükseldi. Garanti olsun diye ovulasyon da yaptım. Yumurtlama bitmiş anladım😂
Akıntı akşama doğru azaldı hala değerlendiremedik çocuğumun uyumasını bekliyorum 😂 zorla çatlatsak yumurtayı bu sefer değerlendirmesi de ayrı olay artık gerisi kısmet aşkoşum ya

Canımsın dün gece kavga ettik 1 gibi falan bi buraya yazayım dedim içimi dökeyim ağlayıp zırlarken sonra dedim kimsenin keyfini kaçırmayayım yılbaşı gecesi dedim sonra sen geldin aklıma sana özelden yazacaktım )) hatta yazdım sildim iki kere desim keyfini bozmayayım bu saatte güzin abla gibi davranmayayım sen de ilgilenirdin çünkü eminim yalnız bırakmazdın ama içim elvermedi vaktinden çalmaya. Yani dünden beri aklımdasın nedense )) sağol canım inşallah dediğin gibi olur inşallah hayırlısına ereriz 🙏❤️
O ne demek kuzum, yazsaydın her zaman dinlemeye anlamaya çalışırım. Gördüğüm sürece de cevap yazarım. Canım her zaman eşin için özel dua et, Rabbim kalbine merhamet ve sukunet versin diye🤲🤲 içten yapılmış duanın çözemeyeceği durum yoktur, belki şimdi hemen belki daha sonra... Aranızdaki sevgi inşallah diğer sorunları da aştırsın🤲🤲🤲

Akıntı akşama doğru azaldı hala değerlendiremedik çocuğumun uyumasını bekliyorum 😂 zorla çatlatsak yumurtayı bu sefer değerlendirmesi de ayrı olay artık gerisi kısmet aşkoşum ya
Valla sorma bizimde annemin bizde kaldığı zamana denk geldi. Çok zor oldu tutmazsa şaşmam😂 kırk takla attık yapabilmek için

O ne demek kuzum, yazsaydın her zaman dinlemeye anlamaya çalışırım. Gördüğüm sürece de cevap yazarım. Canım her zaman eşin için özel dua et, Rabbim kalbine merhamet ve sukunet versin diye🤲🤲 içten yapılmış duanın çözemeyeceği durum yoktur, belki şimdi hemen belki daha sonra... Aranızdaki sevgi inşallah diğer sorunları da aştırsın🤲🤲🤲
Sağol canım Allah razı olsun hep dua ediyorum bu cümleleri de ekleyeceğim 🙏🙏

Oğluşundaki enerjiden istiyorum😂 inşallah akşama doğru çatlamış olsunn dualarım seninleee😁
Oğluşum oldu bitti uykuyu sevmez karnındayken de gece sabaha kadar tekmelerdi sağ olsun😂 ay amin inşallah canım benim çok ama çok teşekkür ederim Rabbim senin de gönlüne göre versin

Benimde 23 de çatladı canım valla icim kalk sabah yap diyor aklım dur bekle 2 gün daha diyor 🥲🥲
Sen ne zaman yapacaksin ☺️
Ben de sabah yapsam mı dedim ama 12. Günde yapmaya ikna edildim 😅 ya bi yandan diyorum negatifse en azından regl geleceğini bilirim ama bı yandan da poztifise erken öğrenince bir sürü stresi oluyor değer yükselecek mi falan diye 4gun sabredesim de var ama en erken Çarşamba falan yapcam durabilirsem 😅

Kızlar etiketlemiyorum yazanlar destek olanlar vaktinizden keyfinizden verdiniz hakkınızı helal edin canınızı anlık keyfinizi tadınızı bozdum belki Allah razı olsun bugün benim için gerçekten daha zordu yılbaşı pazar tatili bilmem ne herkes evinde keyfindeyken ben bütün gün aç sokakta kalmış gibi hissederken gerçekten arkadaş oldunuz kafam dağıldı iyi geldiniz herhangi bir yakınıma anlatamıyorum hemen körü körüne yargılama oluyor çünkü ayrıl diye. Teşekkür ederim bundan sonra her duamda siz de olacaksınız Allah sağlıkla bir an önce bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏

Kızlar selam yeni yıl inşallah bize mucizelerimizi verir😍Bende bu ay ovulasyon testine başlamak istiyorum sat 23 Aralık 29 aralıkta bende pcos da var ve 50-55 güne kadar üzüyor döngüm acaba testi bu günden yapmaya başlasam mı çünkü ayda iki kez yumurtlama olduğunu tahmin ettiğim zamanlar oldu.Başlarsam eğer sabah mı gün içinde mı ne zaman yapmam gerek
Merhaba aynı durumdayız bende de pkos var ve döngülerim uzun ben 2 aydır takip ediyorum ovulasyon ile genelde akşam 5-6 arası yapmaya çalışıyorum. 2.5-3 saat testten önce sıvı tüketmiyorum ve testi aldığımızda yumurtlamaya dair hiç bir fikriniz olmadığı için adet biriminde hemen başlamanızı tavsiye ederim pkosta belli olmuyor yumurtlama ben geçen sefer tam 52. Günde yumurtladım şaka gibi ama :) 61 de de regl oldum

Kızlar etiketlemiyorum yazanlar destek olanlar vaktinizden keyfinizden verdiniz hakkınızı helal edin canınızı anlık keyfinizi tadınızı bozdum belki Allah razı olsun bugün benim için gerçekten daha zordu yılbaşı pazar tatili bilmem ne herkes evinde keyfindeyken ben bütün gün aç sokakta kalmış gibi hissederken gerçekten arkadaş oldunuz kafam dağıldı iyi geldiniz herhangi bir yakınıma anlatamıyorum hemen körü körüne yargılama oluyor çünkü ayrıl diye. Teşekkür ederim bundan sonra her duamda siz de olacaksınız Allah sağlıkla bir an önce bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏
Kuzum ben kaçırdım galiba ama Allahım düştüğün her darlıktan,zorluktan ferahlığa çıkmanı nasip etsin inşallah ama şunu unutma bu hayatta senden daha önemli hiçbir şey yok önce kendin. Önce kendini seveceksin. Kendine değer vereceksin. En önemli sensin. Kimsenin seni yıpratmasına üzmesine asla izin verme. İnşallah yaşadığın bu günler geride kalır ve bir daha hiç hatırlamazsın. Her zaman burada da yanındayız dinleriz. Allah senin de gönlüne göre versin 🤲🏻

Ben de sabah yapsam mı dedim ama 12. Günde yapmaya ikna edildim 😅 ya bi yandan diyorum negatifse en azından regl geleceğini bilirim ama bı yandan da poztifise erken öğrenince bir sürü stresi oluyor değer yükselecek mi falan diye 4gun sabredesim de var ama en erken Çarşamba falan yapcam durabilirsem 😅

Al benden de o kadar valla bana kalsa bende bekleyeceğim ama günler azaldıkça acaba mi diyorum 😂

Senle kaderimiz aynı sanırım ya yumurtlama günleri hele aksine uyumuyor bitti gitti diyorum yumurta kesin olmadi esim de diyoki şu sıpa fırsat verse cocuk 2 de olacak 3 de 🤣

Kuzum ben kaçırdım galiba ama Allahım düştüğün her darlıktan,zorluktan ferahlığa çıkmanı nasip etsin inşallah ama şunu unutma bu hayatta senden daha önemli hiçbir şey yok önce kendin. Önce kendini seveceksin. Kendine değer vereceksin. En önemli sensin. Kimsenin seni yıpratmasına üzmesine asla izin verme. İnşallah yaşadığın bu günler geride kalır ve bir daha hiç hatırlamazsın. Her zaman burada da yanındayız dinleriz. Allah senin de gönlüne göre versin 🤲🏻
Amin canım sağol inşallah öyle olur doğru diyorsun ben de öğreneceğim inşallah kendimi daha çok sevmeyi hepimiz kötü günleri daha güzel günlerle unuturuz inşallah Allah gönlümüzdekileri hakkımızda hayırlısıyla nasip etsin 🙏🌺

Kızlar bir şey soracaktım ben de yarım saattir vajinamda sanki ilişkiye girersin vajinan kuru gibi olduğunda bi gerginlik hissedersin hafif bi sızı öyle hissediyorum, sanki vajinama bir şey şokmuşlar orada unutmuşlar gibi hafif bir acı ağrı gerginlik hissediyorum ben daha önce böylesi bir şey yaşadınız mı,

X